icon

Zápal na začiatku tehotenstva

coklitka123
10. dec 2013

Prosím o radu, poslednú ms som mala 5. novembra, mávali sme nechránený pohl. styk, bábu by sme sa potešili 🙂 Týždeň pred príchodom MS som mala hustejší biely výtok a ráno som sa zobudila na to že mi je príšerne zle, skoro som sa povracala ale radčej som sa pokúsila zaspať a potom mi bolo celkom v pohode len som bola taká slabá celý deň, teraz mi mešká ms 5dní, pred týždňom mi bolo asi dva dni nevolno - ráno, niekedy pocit na zvracanie, bolesť v podbrušku, neznesitelná, trvala asi dva dni a na tretí deň sa to zmenilo na bolesti ako pri zápale. Následne na druhý deň som mala príšernú bolesť krížov, ktoré sú aj teraz ale už menšie. Takysto únava a prsia ma začali bolieť až teraz. Máte niektorá s tým skúsenosť ? Budem vďačná za vaše vyjadrenie test nechcem robiť ešte, bojím sa že sa sklamem ☹

daniaz
10. dec 2013

@coklitka123 urob si test, ak ti meska, urcite ti ukaze ak si tehu. Ak nie, skus sa poradit s lekarom, aby si nieco nezanedbala.

tonjadabik2
10. dec 2013

@coklitka123 ahoj tiez som mala neaky zapal tiez mi meska ale 4 dni.. skus testik 🙂

coklitka123
autor
10. dec 2013

Ahooj a ty si sa testla už ? 🙂 ja sa bojím testnúť 😀