Závraty z nevetraných miestností
Ahojte, chcem sa s vami poradiť, ktorá má v tehotenstve podobný problém. Som v 22. týždni, tehotenské nevoľnosti mi už ako tak prešli. Ale vždy, keď som u lekára, či už v čakárni alebo v ambulancii a je tam veľa ľudí alebo je tam vykúrené, tak mi príde zle, na odpadnutie. Musím to ísť rozdýchať na čerstvý vzduch a väčšinou to skončí vracaním. Dá sa tomu nejak predchádzať? Mám už panický strach chodiť k lekárovi. 😢 😢 😢
@natalieperez moj mm to ma stale,...a mne iba ked dlhsie stojim v takom prostredi,....
Ja som mala podobne stavy, raz sa mi v preplnenom, nevetranom autobuse stalo, ze sa mi zakrutila hlava, zahmlene pred ocami a podlomili sa mi kolena. Tiez som sa prelakla, no bolo to skutocne len tym vzduchom. Treba radsej cakat na vzduchu, pripadne otvorit okno, sadnut si, pit vela tekutin...

@natalieperez prejde to po pôrode. Mne osobne pomohlo stále mať pri sebe vodu a nedýchať plytko.. Vieš keď dlhšie sedíš, spomalí sa ti dych a vtedy ti skôr príde závrat.. Na čerstvý vzduch kľudne choď vždy keď cítiš, že sa tá nevoľnosť začína..