Zelený výtok a použitie Macmiror Complex 500: Je to bezpečné?
Ahojte potrebujem poradiť včera som volala môjmu doktorovi s tým že mám občas taky zelený výtok niekedy príde po 1 dní niekedy po 2 dňoch je to také nepravidelné a aj to niekedy ten výtok netrvá ani celý deň len pol dňa alebo iba večer a tak všelijako to mám. Žiadne svrbenie nemám ani nič podobné len taky zelený výtok. Ešte si vkladám aj Progestanelle ráno a večer. Neviem či to mám používať to čo mi prepísal môj gynekológ pretože ani ma neprehliadol iba mi to predpísal telefonicky a ešte to nemám ani pravidelne ten výtok ako som písala vyššie. Ešte mi povedal že si to mam vkladať večer aj s tým Progestanelle hneď. Na internete som čítala o tých macmiror complex 500 že používať iba v nevyhnutných prípadoch neviem či mám ja nevyhnutný prípad a aj keď by som si to dala či to nemôže nejako poškodiť ten plod alebo niečo zle spôsobiť keď to mám také nepravidelné a také všelijaké. Neviem čo mam spraviť malý ste to aj vy tak niektorá ? Ďakujem za odpovede
@ninka99865 prvý trimester - 7tt
Fuh tak to neviem, mne môj vravel že v prvom nič také nemôžem iba vitagyn C, toto sú antibiotiká a až v druhom mi ich dal.. skús nejakého iného dr ešte, ani zápal neni dobrý v tomto stadiu
Idealne by boli urobit ster a kultivaciu… po sviatkoch? Alebo si mozes kupit domaci test od Canestenu, neviem do akej miery je funkcny ale skusila by som 🙂
Prikladam odpovede od dvoch roznych gynekologov.. Ja by som skusila najprv ten test, vyplachy(Rosalgin, Clogin..) a/alebo probiotika a riesila potom ten ster. Ale teda neliecena infekcia (ak by naozaj slo o infekciu) je asi horsia ako Macmiror.
@anavixy termín mam až 3.1.2024 neviem či teda mam čakať alebo radšej mam užívať ten macmiror. Teraz už cez sviatky a víkend nezoženiem nič také zavreté bude všetko asi.
Ja som 30 tt a minuly tyzden mi ho doktor dal.
@snowflakenel áno ale ona je v prvom trimestri
Tak az po tom 12 tt si myslim ze jej da. Aj stery musi robit.
@snowflakenel ja už tie lieky mam doma lenže ešte stále som si to nedala neviem čo mám robiť pretože teraz už cez sviatky nekúpim nič iné...

Ktorý si trimester?