icon

Žihľavka v prvom trimestri: Ako na svrbenie?

27. jan 2024

Ahojte, prosim vas mali ste niektora takyto vysyp po tele? Pred dvoma dnami som dobrala atb zinnat, lebo som bola chora a vecer po poslednej tabletke som sa postupne zacala vysypavat. Neviem vsak na 100%, ci je to z atb, alebo z nejakeho jedla. Gynekologicka mi po telefone povedala, ze ak mi to pocas víkendu nezmizne mam prist, ze sa moze jednat o nejaku alergiu. Neviem, ci ide o zihlavku ale extrémne ma svrbi cele telo, a neviem co si na to dat aby to preslo 😔 prosim poradte co si mozem aspon kupit v lekarni lebo sa do pondelka zblaznim

Žihľavka v prvom trimestri: Ako na svrbenie?Žihľavka v prvom trimestri: Ako na svrbenie?Žihľavka v prvom trimestri: Ako na svrbenie?
autor
27. jan 2024
zdenush88
27. jan 2024

Ja som ako tehotná užívala zodac , vlastne ho užívam už 9 rokov kvôli chronickej žihľavke
Síce je na predpis ale dá sa asi v dr max kúpiť menšie balenie 5-7 tabliet. Na bez toho neviem fungovať ani 24h

liall08
27. jan 2024

Ahoj ja som mala to iste v prvom trimestri za tyzden to preslo same, ale bola som aj u koznej a ta mi dala nejaky tekuty puder a odporucila taky sos sprej od biodermy. V lekarni to nemali tak som vsetko objednala z netu ale zakial to prislo tak som to uz mala vyliecene a ano podla mna mas zihlavku. ☺️

zuzana1986111
27. jan 2024

Mne pomáha Zinková masť, môže sa aj v tehotenstve a zodak