icon

Zimnica v prvých týždňoch tehotenstva

27. apr 2025

Dobrý večer prajem,

som v 7 tt a mam nenormálne zimnice. Je to normálne? Dávali ste si na to normálne paralen?

Ďakujem

kitycat
27. apr 2025

Zimnicu nemas z toho ze si tehotna. Skor si niekde nieco chytila

Parakrn mozes cele tehotenstvo

andrea2323
27. apr 2025

Ja som mala zimnicu na začiatku hroznú a nie nebola som chorá, poznám aj pár kamošiek, čo prežívali to isté. Podľa mňa je to normálne, lebo to telo začína robit na 200% a začínajú obrovské hormonálne a telesné zmeny.. ale nemala som to dlho, len v tých prvých týždňoch, neskôr mi zas bolo extrémne teplo 😀 čiže ani tak, ani tak nebolo dobre haha

autor
27. apr 2025
@kitycat

Zimnicu nemas z toho ze si tehotna. Skor si niekde nieco chytila

Parakrn mozes cele tehotenstvo

@kitycat No, okrem zimnic žiadne iné príznaky nemám.

autor
27. apr 2025
@andrea2323

Ja som mala zimnicu na začiatku hroznú a nie nebola som chorá, poznám aj pár kamošiek, čo prežívali to isté. Podľa mňa je to normálne, lebo to telo začína robit na 200% a začínajú obrovské hormonálne a telesné zmeny.. ale nemala som to dlho, len v tých prvých týždňoch, neskôr mi zas bolo extrémne teplo 😀 čiže ani tak, ani tak nebolo dobre haha

@andrea2323 Dávali ste si na ne niečo?

barka1
28. apr 2025

Mala, nedávala. Obliekla som sa, lahla som si. Preslo to rychlo. Paralen na zimnicu je na znizenie horucky. Tu asi nemáš, nie? Netreba sa zbytocne pchat liekmi.

terezka1947
28. apr 2025

Ja som tiež mala prvé mesiace vždy večer zimnicu,resp.srrssna zima mi bola,až som drkotala zubami a chorá som nebola. Nič som si nedávala,iba sa teplejšie obliekala a zakrývala naviac dekou,okrem paplona. A to bolo leto😊

andrea2323
28. apr 2025

Nie nedávala 🙂 paralen je od teploty ale zimnica je len vnútorný pocit, reálne podľa mňa teplotu asi nemáš.. mikina, paplón, deka, zababušiť a oddychovať ☺️

kristie571
28. apr 2025

Tiez som mala zo zaciatku sialene zimnice, len som sa teplo naobliekala, zababusila a lahla, alebo si dala aj teply caj ci horucu polievku.
Paralen som brala len ked ma neznesitelne bolela hlava alebo ked som bola jeden tyzden chora.
Aj teraz v 5 mesiaci este obcas v noci mam zimnice.

autor
28. apr 2025
@kristie571

Tiez som mala zo zaciatku sialene zimnice, len som sa teplo naobliekala, zababusila a lahla, alebo si dala aj teply caj ci horucu polievku.
Paralen som brala len ked ma neznesitelne bolela hlava alebo ked som bola jeden tyzden chora.
Aj teraz v 5 mesiaci este obcas v noci mam zimnice.

@kristie571 Veľmi nepríjemné to je. Človek ani nedokáže normálne fungovať.