icon

Zlé pocity a mierne bolesti v 15. týždni

tinka1601
29. dec 2014

Ahojte,
pisem, lebo mam obavy. Sice citam vela roznych veci o tehotenstve, aj dobrych, aj zlych. No stale mam akosi v sebe nejaky zly pocit, ze ci bude vsetko v poriadku s babatkom. Som v 15 tyzdni, okrem ultrazvuku nemam za sebou este ziadne testy, az o tyzden. Trosku, tak ´´jemne´´ ma pobolieva v podbrusku, no neviem si pomoct aj so psychikou. Stale mi beha po rozume kadeco, ze co ked babatku nieco je, ci to vycitim...Neviem, ci si len nahovaram, ci je to akysi vnutorny pocit a mala by som ho pocuvat. Nemate niektora s niecim podobnym skusenost?

hopeja
29. dec 2014

Ja som mala cele tehotenstvo podobne pocity, teraz to lutujem. Mam zdrave dietatko. Mysli trochu pozitivne, ja viem, je to mozno tazke, ale na dietatko vplyva aj tvoja psychika. Ja som cele tehotenstvo stresovala, pri akomkolvek horsom vysledku krvi som bola zufala a posledne dva tyzdne pred porodom som skoncila v nemocnici a myslim ze som dala dietatku riadne zabrat tymi stresmi. Co sa ma stat bohuzial neovplyvnis, tes sa na dietatko a urcite necitaj tu na mk ziadne negativne diskusie 🙂

kiwi82
29. dec 2014

ja som si kúpila monitor tlkotu srdiečka angelsounds. ked som mala pochybnosť popočúvala som a hned mi bolo lepšie 🙂

kafedame
29. dec 2014

Ahoj,v prvom rade,už nečítaj žiadne negatívne veci o tehotenstve! Mysli pozitívne,lebo si problémy môžeš privolať.Teš sa na bábatko,hladkaj si bruško,rozprávaj sa sním a uvidíš,že ti bude lepšie 🙂 Bruško ti môže pobolievať aj z toho,že ako bábatko rastie,tak si v maternici robí miesto 🙂 ..Neboj,všetko bude dobré držím ti palce! 😵 😵 😵

lemoni86
31. dec 2014

@hopeja ja som mala take pocity terraz asi tyzden...bolo to pred vysetrenim co som bola 29teho.12...strasne som sa bala ci moje babo bude v poriadku, ci mu este bude bit srdiecko a tak...bola som nervozna aj preto,lebo som este poriadne nepribrala a ani brusko nejak nerastie...no babo bolo v poriadku, krasne nam mavalo 🙂 vsetko bolo ok proste a ten stres v momente bol fuc...moja ako pisu baby, ty uz s tym nic nenarobis, len stresom zhorsis..musis proste verit ze je tam zive a ma sa dobre...uvidis ze to bude ok...mna teraz dost inac casto pobolieva brucho, ale citim ze to sa roztahuje vsetko...neboj bude to dobre...viem ze pokojna budes az ked ti dr pri dalsej kontrole povie ze sa ma babo ok...ale skus to aspon, hlad brusko , prihovaraj sa 😉...vela stastia