Zlé výsledky cyto steru počas tehotenstva
ahojte mate niekto stym skúsenosti. dnes mi prišli výsledky a Dr. mi oznámil že je tam nejaky nalez zmena na krcku maternice a dal mi dve moznosti... Buď ukončiť tehotenstvo a dat si operovať hned alebo pockat do porodu a ptom to riešiť.... toto je vytuzene babo sice tretie ale partnerove prve tak ta prva moznost nepripada do uvahy vobec.....
a čo ti ten dr. presne povedal? lebo vraj niektoré problémy aj s krčkom sa vedia práve pôrodom upraviť, resp. odstrániť. Mne tiež hovoril že mám niečo na krčku a cyto mi vyšla 2, teraz idem na ďalšiu cyto po roku tak dúfam, že to bude o.k., tiež sa chcem ale opýtať na ten krčok, že čo konkrétne s ním je, lebo on si to tak viacmenej pre seba mrmlal pod nosom a ja som mu vobec nerozumela... a chceme sa snažiť o mimi.
Určite by som v tvojom prípade mimi nedávala preč, už aj kvoli tomu, že ak sa ti stav zhorší, môže to byť nedajbože tvoje posledné, úspešné... spýtaj sa lepšie dr. o čo presne ide a aký stupeň tých zmien tam je, možno to nakoniec nie je také hrozné a upraví sa to po pôrode. Držím palce.
ahoj ja som po dvoch operaciach krcku pred otehotnenim,vysledky cyto boli potom dobre a pocas tehotenstva a opat zhorsili, ale doktor vravel ze v tehotenstve su zmeny na krcku normalne. Urcite by som si nedala prerusit tehotenstvo. Drzim palce
@slavomira22
@veonka
@ufa tak veru vobec to nepripada u nas do uvahy si dat babo zobrat po roku snazenia po potrate by to bol nielen pre mna ale aj pre priatela sok nakolko je to jeho vytužene babo prvé a mozno už aj posledne 🙂 bo viac neplanujem aj toto sa dlho nad tym uvazovalo ale teraz som stastna ked sa podarilo..... tak tiez si len mrmla a daval moznosti ale to ze dat si zobrat babo som hned zamietla mu tak sa ku tomu nevracal len tolko povedal ze sa uvidi po porode ako to bude dalej a ze na tehotenstvo to nema ziaden vplyv tak som ostala spokojnejsia....

Dobrý deň,ja som mala podobny pripad pri tehotenstve.nechala som si babetko a po porode mi barali stery a bolo vsetko ok a vobec ma ani neoperovali.tak ak mozem poradit nebojte sa a nechajte si babo.to sa spravi vobec to neohrozuje babo.pekny den...