icon

Žltkastý výtok v 18. týždni tehotenstva

13. máj 2025

Ahojte, zvažujem ci sa ozvať doktorke alebo nie, už zo 2 týždne mam taky zltkasty výtok, dnes som mala aj trosku hnedého na intimke ale fakt úplne svetle, keby nemám intimku ani si to nevšimnem..dalsiu poradňu mam 30.5, ozvať sa už skôr doktorke alebo počkať? Neviem sa rozhodnúť

calathea97
13. máj 2025

Ahoj, ja som v 20tt a teda žltkastý alebo biely výtok mám od začiatku tehotenstva. A je ho dosť veľa, bez intímiek absolútne nefungujem. Dr mi povedal, že taký výtok je v tehu normálny. Čo sa týka toho hnedého, tak to neviem... Môže to značiť infekciu alebo jemné krvácanie 🤷‍♀️ Na tvojom mieste by som gyn aspoň zavolala, nech nemáš stres 👍😊

autor
13. máj 2025
@calathea97

Ahoj, ja som v 20tt a teda žltkastý alebo biely výtok mám od začiatku tehotenstva. A je ho dosť veľa, bez intímiek absolútne nefungujem. Dr mi povedal, že taký výtok je v tehu normálny. Čo sa týka toho hnedého, tak to neviem... Môže to značiť infekciu alebo jemné krvácanie 🤷‍♀️ Na tvojom mieste by som gyn aspoň zavolala, nech nemáš stres 👍😊

@calathea97 anoooo a je ho veľa, ale je aj pravda ze dnes som nachodila dosť a cítila som spodok, možno to chce viac oddychu

24natalia11
16. máj 2025

Ja som mala žltý výtok počas celého tehotenstva a môj gynekológ mi cely cas tvrdil ze je to normálne ze sú to hormóny. A asi mal pravdu, cele tehotenstvo bolo v poriadku a mame doma bábätko
Ja som napr aj v 7 tt zakrvacala a do 9tt som spinila, našťastie to dopadlo dobre