icon

Žltohnedý výtok v 7. týždni tehotenstva

26. nov 2025

ahojte samozrejme som objednana na ultrazvuk ale az pondelok beriem utrogestan rano a vecer a posledne 2 dni mam zlty vytok zlto hnedy meni sa to pocaa dna raz ho mam raz Nie ale vydesilo ma to na smrt ta hneda farba mam za sebou x potratov neuspesne ivf iui a toto tehu je zazrak a mam pocit ze stresujem zo vsetkeho pretoze do teraz som bola aj neskutocne unavena ale odrazu ako keby mi nieje nic mam citlive prsia a to je asi tak vsetko a asi som aj naladova som v 7tt je to ok? normalne mam sa obavat? ja ked vidi. co zeny pisu ze co im vsetko smrdi ake su unavene atd a ja nic v tomto tyzdni tak sa zacinam bat k tomu ten vytok ach…. vase uprimne skusenosti?

anonym_a77e4f
26. nov 2025

@anonym_autor ja som v 11 tt a tiez okolo 7 som mala zlthnedy vytok 🙂 a doteraz mam taky zltsi vytok ver ze bude vsetko v poriadku 🙂

anonym_4d431e
26. nov 2025

Následne tehotenstvo po potrate ( vtedy to bola červená krv) som mala do 3 mesiaca pravidelne hnedé špinenie. Hlavne pred a počas toho ako som ju mala dostať. 2 x som s tým bola u dr. Tá mi vysvetlila, že sa nemám zľaknúť, že sa to môže opakovať. Vkladala som si progestranelle. Všetko dobre dopadlo. Držím palce.

ankare
26. nov 2025

@anonym_autor a kedy máš kontrolu? Ja by som šla na pohotovost. Viem, že asi s tým veľa nič neurobia, ale aspoň pre svoju informáciu.
Držíme palce!

krasneleto
26. nov 2025

@anonym_autor pocas tehu sa telo meni zo dna na den, ziaden vytok nie je uplne v poriadku , v poriadku je , ak lekar povie, ze je v poriadku ... ak mas pochybnosti, zbehni tam... trosku sa upokoj a bude vsetko ok . niektore zeny maju rozne vytoky bez charakteru aj cele tehu, nemusi to nic zle znamenat