Zubná pohotovosť počas choroby
zdravim zobrali vas na pohotovosti ked ste boli chory ? som tehotna a ostala som aj chora zial mam kašel ale potrebovala by som liecit mozno aj vytrhnut zub a opuchnute dasno ale neviem ci ma choru vezmu … mate skusenost ze zoberu aj ak ste chory ?
ako kde. niekde ta odmietnu uz kvoli kutiku na ustach (moja zubarka, ku ktorej som chodila len na strojcek to mala na dverach dokonca, ze sa treba preobjednat), ale moj normalny zubar s tym napriklad nema absolutne ziadny problem. ani s kutikom ani chorobou. mal rusko, bol s tym ok. zalezi od samotneho doktora.
@lubbi1 chapem lebo som citala vela zubarou ma s tym problem
skoro vsetci zubari s tym maju problem. predsa aj ked maju rusko - nenosia zase vsetci bezne, tak si tam snimi 30-60 minut a kasles, dýchas na nich. Moj neosestri ani s herpesom . Ked ta bude napinat od kaslu, atd nebude to dobre..
skoro vsetci zubari s tym maju problem. predsa aj ked maju rusko - nenosia zase vsetci bezne, tak si tam snimi 30-60 minut a kasles, dýchas na nich. Moj neosestri ani s herpesom . Ked ta bude napinat od kaslu, atd nebude to dobre..
@oriesocek presne ze skoro s tym maju vsetci problem ja som pisala svojej obvodnej aby mi nieco dala a hadam sa rychlo z toho dostanem a vyriesim to
Si predstavte, ze po vas by sla do ambulancie pacientka s imunosupresivnou liecbou, starsi clovek, onkologicky chory.... infekcny aerosol z vrtania moze niekoho nakazit a aj zabit. Zubar aj sestricka ma doma deti, nemozd len tak ostat PN alebo na OCR, ma naobjednavanych dalsich pacientov vo svojej ambulancii, kazdy den nepracovania je v dost vyraznom minuse... ludia myslite aj na druhych.... a preco vladtne pohotovost? Pokial nemas opuch cez pol hlavy, s ibalginom hadam dva tri dni vydrzite, dovtedy sa objednate k sovjmu zubarovi, doliecite chorobu a pojdete k nemu.

ako kde. niekde ta odmietnu uz kvoli kutiku na ustach (moja zubarka, ku ktorej som chodila len na strojcek to mala na dverach dokonca, ze sa treba preobjednat), ale moj normalny zubar s tym napriklad nema absolutne ziadny problem. ani s kutikom ani chorobou. mal rusko, bol s tym ok. zalezi od samotneho doktora.