icon

Zvláštny výtok v 17. týždni tehotenstva

17. júl 2025

Ahojte,

Prišla som si po radu. Od pondelka som mala taký zvláštny výtok občas žltý inokedy take do oranžová. V utorok som mala poradňu tak som to spomenula doktor ma pozrel zo spodu všetko bolo v poriadku aj pH. Aj sono bolo v poriadku.
Včera a dnes opäť ten výtok ale už mi to prišlo tak do hneda viac ale veľmi slabo. Mám to vždy len ráno. Po zobudení a do 2 hodín ešte a potom už nič. Myslite že mám ísť radšej k lekárovi aj keď v utorok to bolo v poriadku? V utorok som mala tiež takýto výtok ráno. Ďakujem.

pribinak
17. júl 2025

Ja by som veru išla. Si tehotná. Radšej zbytočne, ako potom ľutovať

krasneleto
17. júl 2025

tiez by som sla... a ziaden vytok nie je v poriadku. ani v netehu ani v tehu, pokial nie je ciry a bez zapachu... nemusi to nic znamenat... ale tak nieco ho sposobilo a bolo by fajn vediet co

autor
17. júl 2025
@krasneleto

tiez by som sla... a ziaden vytok nie je v poriadku. ani v netehu ani v tehu, pokial nie je ciry a bez zapachu... nemusi to nic znamenat... ale tak nieco ho sposobilo a bolo by fajn vediet co

@krasneleto mne doktor v utorok povedal že niektoré ženy majú taký výtok.. preto má to upokojilo. Len teda asi tam zajtra zájdem znovu. Ďakujem. Pripadne že by sa to dnes zhoršovalo tak radšej zájdem na pohotovosť.

simona1998
17. júl 2025
@anonym_autor

@krasneleto mne doktor v utorok povedal že niektoré ženy majú taký výtok.. preto má to upokojilo. Len teda asi tam zajtra zájdem znovu. Ďakujem. Pripadne že by sa to dnes zhoršovalo tak radšej zájdem na pohotovosť.

@anonym_autor vkladáš si progesteron?

autor
17. júl 2025
@simona1998

@anonym_autor vkladáš si progesteron?

@simona1998 nie už asi 10 dni nie

autor
17. júl 2025
@anonym_autor

@simona1998 nie už asi 10 dni nie

@anonym_autor ale čakám už u doktora tak uvidím

radacak
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale čakám už u doktora tak uvidím

@anonym_autor treba radšej ísť

autor
17. júl 2025
@radacak

@anonym_autor treba radšej ísť

@radacak nakoniec všetko v poriadku. Ale áno radšej to skontrolovať ako potom niečo zanedbať.

radacak
17. júl 2025
@anonym_autor

@radacak nakoniec všetko v poriadku. Ale áno radšej to skontrolovať ako potom niečo zanedbať.

@anonym_autor určite áno ❤️