Zvracanie a menšie pohyby bábätka
Moze byt ze ak som zvracala tak citim menej pohyby babatka ?
Mám 2 deti pri prvom som vôbec nezvracala žiadne problémy Max pálenie záhy ale pri druhom zvracanie.Doktorka gynekologicka Od začiatku vedela že potrebujem magnézium že mám málo ale nedala mi tablety lebo mám mužský tlak.
Nakoniec v 8 mes už pohyby boli minimálne tiež som sa bála doktorka povedala že keďže sa najem hneď ide von tak dieťa nemá potravu ze preto sa nepohybuje.Ja som potom skončila v nemocnici.
Neviem v ktorom mesiaci si ale si poprípade zavolaj lekárke povec aký máš problém nech skontrolujú.Viem že má vracanie vplyv na bábätko ale môže to byť aj niečo iné tak prejstotu si zavolaj lekárke
Ja beriem toto magnezko tri krát denne, na odporúčanie Dr: https://etabletka.sk/obchod/magnesii-lactas-gal... tie šumivé majú menej účinnej látky a sú strašne sladké
Magnézium riadne tablety mi chcela dať doktorka nie šumivé.Nizsky tlač 112/80 ja mám často nizsky tlak.
Nakoniec mi museli dať infúzie keďže som mala minimum pohyby v 8mes som musela ležať 2tyz v nemocnici a pod dozorom a v kuse ležať aby som neodpadla
@janulik270 minimum pohybov si mala koli zvracaniu ci koli comu ?
Áno kôli zvracaniu.Co som zjedla hneď išlo von.
Dieťa nemalo živiny a tým pádom sa malo hýbala.
Od kedy som chodila na ctg tocili mi ho na 2krat ozvi v 8mesiaci minimálne potom ma poslali opäť domov sa najesť s prísť opäť do nemocnici.
Tie pohyby som cítila aj 7 mes ja som lekárku na to upozorňovala ale povedala že dieťa je podľa sona v poriadku.Podla lekárov čo tvrdili že sa bábo malo hýbalo bolo že som vracala.Ale ktovie od kedy dcérka mala pupočník otočený okolo ruky možno aj v 8 mes to malo príčinu že sa malo hýbala ale pravdu som sa nedozvedela.
Skús hladkať bruško,možno že bude reagovať na pohyb väčšinou deti sú dosť spiace a treba ich občas zobudiť ;)
@janulik270 ďakujem skusit hladit brusko, takze mozebyt ze ak som zvraala tsk sa hybe koli tomu menej ? V pondelok mam ist ku gynde tak dufam ze bude vsetko ok
Keď zvracas môže to mať vplyv na dieťa že sa malo hýbe ale určite sa daj skontrolovať
@janulik270 vďaka

Áno.
Celé tehotenstvo som ja takto mala najhoršie bolo v 8mesiaci kde som vracala najviac pohyby minimálne ctg stále zlé museli má hospitalizovať.
Nasadili mi infúziu magnézium a keď sa mi dcérka narodila pupočník mala okolo ruky.Narodila sa dcérka zo zlomenou kľúčnou kosťou na ruke