icon

Zvracanie po užití Ibalginu: Malo to účinok?

31. júl 2024

Ahojte baby ked som zobrala ibalgin a o 5 minut som sa vyzvracala. Zaberie mi ci zobrať este 1? Som z toho zufala lebo hlava mi exploduje zachvilu

lucia23529
31. júl 2024

Podľa mňa možeš lebo však aj paralen možeš dať naraz dva ks. Skús vypiť viac vody, studený obklad na hlavu, studená sprcha, mentolový olejček, pospať si alebo oddychnuť

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
autor
31. júl 2024

@lucia23529 Dakujem ti pekne este pockam chvilku

autor
31. júl 2024

@sisa_s pozri na akom fóre si . Názov 🙂

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
autor
31. júl 2024

@sisa_s citala som 🙂 Ibalgin sa nemoze v 3.trimestri
Moje obidve deti su zdravucke a to som sem tam Ibalgin vzala, lekár nenamietal

autor
31. júl 2024

@sisa_s preco mas potrebu mudrovať a poučovať za kazdu cenu? Ludia niesu blbi 🙂 len poniektorí

dajanah
31. júl 2024

@sisa_s ja som mala od neurologa povoleny ibalgin aj nalgesin v tehotenstve. Mavam brutalne migreny a teda ver ze naozajstna migrena, kde clovek tri dni prezvracia, prelezi v takych bolestiach ze sa nevie ani hybat a nevie do seba dostat ani kvapku vody (a nie neda sa to porovnat s tehotenskymi nevolnostami, tie su nic oproti migrenam), tak to skodi tomu plodu ovela viac.

autor
31. júl 2024

Kuk

autor
31. júl 2024

@dajanah tak tak veru… jedna tabletocka je nic oproti tomu stresu pred plod ked žene exploduje hlava

autor
31. júl 2024

@dajanah ja milujem ked sa niekto do niečoho nerozumie len to niekde započul alebo sa nudi a hned koment 😂

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
autor
31. júl 2024

@sisa_s mne moj lekar vyslovene dovolil ibalgin. pribalove letaky znesú veľa, oni to tam musia popísať. tým sa chránia aby ich ženy nemohli zažalovať a vysúdiť peniaze.

autor
31. júl 2024

@sisa_s a ide o vysoké dávky a dlhsiu dobu ked berie. nie že jedna tabletočka denne, šak to sa ani k tomu 8mm embyru nedostane 🙂 kde maš ordinaciu prosim nech sa jej vyhnem

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
autor
31. júl 2024

@sisa_s uuuuuu tak toto bolo veľmi profesionalne

dajanah
31. júl 2024

@sisa_s a ako lekarka ako ty odporucas riesit migreny v tehotenstve? Myslim ozajstne migreny ktore sa vazne nedaju vydrzat, nie bolesti hlavy. Rada by som viedla diskusiu na urovni, a videla aj iny pohlad na vec, takze to vobec nemyslim nijako ustipacne ale zaujima ma to. Nakolko mne na migreny zaberaju len triptany (ktore som v tehotenstve nemohla), a obcas ibalgin aj to nie vzdy. A teda uz som par krat koli migrene aj skoncila hospitalizovana na infuziach lebo som naozaj nevedela dostat do seba ani vodu.

zuza265
31. júl 2024

@sisa_s ja respektujem, ze si lekarka. Sucasne uplne nerozumiem preco by sa ibalgin vynimocne nemohol. Normalne je propagovane aj gynekologmi, ze ibalgin sa pocas 1 a 2 trimestra moze. Rizika asi nie su az take vysoke … alebo teda benefit prevazuje nad rizikom. Ze vacsie riziko je prave pretrvavajuca silna migrena a to ze zena trpi a je v bolestiach a psychickej a inej fyzickej nepohode. Ci?

autor
31. júl 2024

@dajanah
@zuza265 Ona uz neodpise lebo nevie reagovať. Mala potrebu si rypnut lebo si precitala narychlo príbalový leták. Nevieme ani aka lekarka je.