Zvýšené leukocyty a mykoplazmy v tehotenstve
Ahojte dievčatá pišem sem pretože sa nejak nemôžem ukľudniť . Som v 30tt pred dvoma tyždnami som bola u obvodného lekára s veľmi silnou chrípkou a zápaľom priedušiek dal mi na to ATB a zobral krv . Keď som po dvoch dňoch volala o výsledky mala som pozytývne mykoplazmy a zvýšene leukocyty na hodnotu 15000 . Brala som velý týždeň Zinat 500 ATB a po týždni ma zavolal na kontrolu krvi tak som šla a tie leukocyty hodnota 21000 na kontrolnej krvi a tie mykoplazmy my budú brať až v piatok má niektorá zvás skúsenosti s takým niečim ? Pretože ja už mam strach z vážnej choroby niesu tie hodnoty po tyždni príliš vysoké? Crp som mala robené len prvý krat pri odbere a bolo zvýšene druhý krát už nie jedine čo mi ostalo po chorobe kašel s hlienmi
@janickadr mala som nejake opakované zápaly aj pred tehotenstvom ako napriklad krv v moči a zapla moč ciest plus teras keď som bola na tom kontrolnom odbere mala som aj mykozu a stale ma drzal aj do teras drží ten kašeľ zatiaľ ma poslal len na hematológiu 4.3 som objednaná ale ja sa naozaj cítim oveľa slabšia unavená aj keď sa vyspím som unavená ešte viac skúsim si vypytať ten výmenný lístok infektologiu keď pojdem na kontrolny odber tych mykoplazmov

@vandus123 Otazne je, ci ide ozaj o chorobu sposobenu mykopazmami, kedze tam existuju protilatky akutne, teda pri chorobe, a chronicke, ktore pretrvavaju roky po infekcii... Zinnat na mykopplazmy vobec neucinkuje a odber krvi par dni ci tyzdnov po liecbe je uplna blbost. Lekar, ktory to lieci, tomu evidennte nerozumie. Odporucam vypytat si vymenny listok na infekrologicku ambulanciu (tam uz lekar bude vediet co a ako...), tam sa na vysetrenia sprsvidla ani neobjednava..