Zvýšený prietok krvi u plodu: Čo to znamená?
Ahojte.. nemal niekto problém pri bábätku že malo zvýšený prietok krvi v mozgu? Vlastne som sa ani nespytala čo to znamena.....momentálne som v 24tt...
Všetky ostatné prietoky sú ok, aj ten v pupocniku, preto doktor povedal že to nedáva logiku že ten v mozgu je zvýšený, no ostala som v strese, tak ak by mal niekto podobnu skúsenosť, budem rada keď sa podeli...,,teraz mám kontrolu o 3 dní aby sa to znova pozrelo,,,,
Ďakujem
Dobrý deň, včera ma doktor na poslednom veľkom skríningu vystrašil presne s tým istým. Vraj má bábo zvýšený prietok krvi v mozgu a po natodení môže byť chudokrvné kvoli nedostatku červených krviniek. Ako ste prosím dopadli a ako ste to riešili? Ďakujem za odpoveď
@solty17 mňa vystrašil lekár tak isto... že môže byť plod anemický. Nič viac, žiaľ, k tomu nepovedal...
Dobrý deň, včera ma doktor na poslednom veľkom skríningu vystrašil presne s tým istým. Vraj má bábo zvýšený prietok krvi v mozgu a po natodení môže byť chudokrvné kvoli nedostatku červených krviniek. Ako ste prosím dopadli a ako ste to riešili? Ďakujem za odpoveď
@solty17 dobry den…len sa to sledovalo…vserko bolo v poriadku az do konca a aj po narodení….
Super, to ma veľmi teší 😊 Aj u mňa sa to zatiaľ sleduje, aj keď podľa iného lekára sú tie prietoky v poriadku, tak snáď aj u nás bude všetko ok. Prajem všetko dobré 😊
Super, to ma veľmi teší 😊 Aj u mňa sa to zatiaľ sleduje, aj keď podľa iného lekára sú tie prietoky v poriadku, tak snáď aj u nás bude všetko ok. Prajem všetko dobré 😊
@solty17 Dakujem, držím vam palce 😊