Zvýšený tep a rýchlejšie bitie srdca
Ahojte neviem či je to ešte reálne táto stránka či sem niekto chodí ale predsa skúsim!
Mam 19 rokov mam taky maly problém od včera tj24.11 mam zvýšený tep na 110 postupom casu to klesne na 95-85 myslite si ze je to naozaj niečo vážne? Prvý krát sa mi toto stalo ze mi vyskočil takto tep,cítim z casu na čas ze mi to srdiecko byje rýchlejšie a trochu sa aj zadychavam ale po čase to ustúpi,od malička mam na srdci selest aj zistili mi ze sa mi trosku uvoľňuje prava chlopna….Samozrejme ze na kardio som bola čakám na 24h meranie srdca ale zatiaľ sa chcem poradiť ze ci je v poriadku aby mi takto stúpol tep,Ďakujem ha každú radu prajem pekny den
Ja mám bežne tep aj 120
@dominikamacakova a pociťujete to alebo ani nie? 🙂
@radoslava1666 neviem, ani nie. Dnes som si merala a mala som 98 v pokoji
@ninka297 no x krát mi merali tlak, robili EKG a nejak nikto nič nepovedal. Akože mne sa to tiež zdá veľa, ale iba kvôli tomu, že mi to hovoria ľudia napríklad ako ty teraz 😅
Ja som mala v tehotenstve tém 130 a teraz mávam cca od tich 130 do tich 160 niekdy
@radoslava1666 ja obcas mavam.. lenze mne to robi histaminovan intolerancia, plus asi aj dedicne to je, lebo otec tak mava. Moj bezny je tak do 85. Ked sa stane, ze v pokoji mam cez 90, uz to citim, je mi to neprijemne. V tehotenstvach si nepamatam, ze by som to tak pocitovala. Mne povedali pricinu konecne po tolkych rokoch, tak som sa aj ukludnila. Lebo ma to stresovalo, cize tep este vyssie. Ale tym, ze viem, preco, som kludnejsia a o dost.

Predpokladám, že si tehotná, keď je príspevok v tejto skupine. Ak áno, je normálne, že srdce musí teraz pumpovať viac krv a človek sa rýchlejšie zadýcha. Ale ak aj nie si tehotná, radšej by som v oboch prípadoch konzultovala s Dr. Veľa zdravia 🍀