Aké meno dáte svojmu dieťaťu?
Ahojte babenky.
Keď tak čítam posledné príspevky, tak mi napadla takáto téma. Ozaj aké mená dáte drobcom?
Začnem asi ja, tak mi máme vysnívané Tadeáš a Laura. A čo vy? 😎
Keď tak čítam posledné príspevky, tak mi napadla takáto téma. Ozaj aké mená dáte drobcom?
Začnem asi ja, tak mi máme vysnívané Tadeáš a Laura. A čo vy? 😎

•
29. jún 2006spytajte sa victorie beckhamOVEJ, kedy ma meniny 😃
0
ja tiez tie zahranic. mena nemusim...minule sme boli na jednej firem.akcii a mamina tam na svojho syna volala- Riťko...pod sem... este k tomu s tym makcenom... ani neviem od akeho mena to je, ale s prepacenim debilnejsie meno som nepocula.
Victoria bude oslavovat ked bude Viktoria, rovnako ako by Nicolette oslavovala ked by bolo Nikoly, takze to neriesim 🙂 A maj je super, tam nic nemame 😃
zuz potom len nejake medzinarodne a zaroven slovenske - David, Peter, Anna, Eva (to nie k Tvojmu TP), ale par by sa ich urcite este naslo, co su rovnake aj na SK, aj v zahranici..
zuz potom len nejake medzinarodne a zaroven slovenske - David, Peter, Anna, Eva (to nie k Tvojmu TP), ale par by sa ich urcite este naslo, co su rovnake aj na SK, aj v zahranici..
Babulky, mám doma knihu "Vplyv mena na život. Je veľmi dobrá a sú v nej mená o akých som ani nepočula. Zistíte aké je dôležité vybrať správne meno. Citujem: Iba matka má právo rozhodnúť podľa ohlasu najtajnejších hlbín svojej bytosti. Má pozorne počúvať svoje maličké, najmä keď odpočíva, medzi druhou a treťou popoludní. Ležiac osamote za poludňajšej siesty, má si tichúčko vzslovovať meno dieťaťa, ktoré v sebe nosí, až do chvíle kým v sebe zbadá ohlas. Musí sa pokúšať zachytiť rezonujúce meno či mená, až si je istá, že utrafila správnu nôtu.Takto si bude istá, že meno nezaviní labilitu dieťaťa, nezničí al. neobmedzí jeho schopnosti..."
Sú tu všetky mená a ich rozbor, aká je to osobnosť atď., zaujímavé čítanie
Sú tu všetky mená a ich rozbor, aká je to osobnosť atď., zaujímavé čítanie
Keď to tu tak čítam, tuším fakt existuje v menách móda. Mená Lukáš, Tomáš, natália, Ema, Samuel, Jakub, viktória, Nina..... Strašne veľa mamičiek ich teraz dáva. 😃 Ja som chcela Terezku alebo Kristínu a už máme v okolí 2 Terezky a 3 Kristínky.... Kým budeme mať bábo, tak sa minú všetky mená, čo sa mi páčia... 😎
Začni písať odpoveď...

Odošli