Bola som neverná, ako sa s tým vyrovnať?
Ahojte potrebujem radu mala som priateľa mesiac v nemecku podviedla som ho on sa vrátil a veľmi ma to štve vždy keď sa na neho pozriem mam to pred očami pripadám si ako taká slapka co mam robiť ako to udrzat v tajnosti? Mate niektorá podobnú skúsenosť? A ešte k tomu ten nemenovaný mi stále vypisuje bojím sa ze to praskne co by ste robili vy?
mesiac bol prec a tebe to uz tak velmi moc chybalo, ze si musela hned skocit na niekoho. ako to asi ani nema ospravedlnenie. ak ti vypisuje, tak je podla mna len otazka casu kedy to prasne. och dievca pokaslala si to veru
Nič si z toho nerob kto ťa tu odsudzuje možno má viac za ušami ako ty áno zlyhala si kto nezlyhá lepšie raz a olupovať to ako to robiť s tým istým viac x a ťahať to neviem ako dlho,dotyčnému napíš až ti da svätý pokoj že ty si nežiadaš aby ťa už kontaktoval nech si vymaže tvoje telefónne číslo nech ti už dá pokoj že si urobila veľkú chybu a ďalšiu už nemieniš urobiť. A váž si čo máš doma
Rob tak. Ako by si chcela aby sa on spraval k tebe. Chcela by si vediet pravdu ci radsej nie?
Ako citam komentare. Tak kazdy sme inej povahy. Niekto ze radsej mlcat.
Ja som vzdy zdorazovala. Ze chcem vediet pravdu. Ta boli menej ako klamstvo za chrbtom ☹
Ja by som sa priznala,zit v klamstve by som nechcela ani ja.A kto vie ci to ajtak nezisti za nejaku cas a bude to ovela horsie.
@mariska1989 prečo by mal mať niekto za ušami keď vyjadrí názor NATO čo urobila a odporučí jej priznať sa? Odsudzujem to a nikdy som nebola neverna- bola som podvedený a nieje to príjemné....sme dospeli ľudia a vieme dopredu čo taká nevera obnáša a výhovorky typu bola som opitá,bol to skrat a pod. Sú detinské. Tým že to zatají len ukáže aká je bezcharakterna, už raz bola keď ho podviedla a teraz druhýkrát keď jej rádia mlčať. Ľutujem tých partnerov a partnerky ktoré sú klamanie takými ľuďmi ako sú tu podaktore 👎👎👎
@katarinka89 určite dobre vie ako môže zareagovať keď mu oznámi že mu bola neverná buď ohrozí vzťah ktorý mohol kľudne vydržať dlho alebo ju nejakú dobu bude odsudzovať on ,ona musí najlepšie vedieť či mu to má povedať alebo nie Ja som nenapísala aby to nepovedala a nenapísala som že to má povedať. A sú tu také ktoré hovoria a vypisujú jej tu ako sa hnusné zachovala pritom kľudne mohli podviesť svojho manžela či priateľa, mám dve kamarátky ktoré niečo mali s nejakým iným mužom jedna kamarátka sa manželovi priznala ale nepriznala že s ním niečo mala len že sa do neho zaľúbila a vzťah majú OK druhá kamarátka ťahala s druhým chlapom nakoniec to psychicky nevydržala povedala to manželovi ich manželstvo je na totálne troskách lebo on ju odsudzuje čo urobila stále jej to vyhadzuje na oči k tomu mám vlastne ešte jednu kamarátku ktorá každú chvíľku má iného pritom má doma priateľa a nikomu nič nepovie a robí sa ako by sa nič nestalo také odsudzujem ako je táto kamarátka ..my nevieme aký je jej chlap ona ho dobre pozná ona musí vedieť či mu to má povedať alebo nie a uvedomiť si že už to viac krát sa zopakovať nesmie
Je zaujímavé, že keď podvedie žena, tak sú tu príspevky ako "neboj moja, veď to bol len skrat", "udrž to v tajnosti", "urobí to z teba lepšiu partnerku" a podobné sprostosti, ale keď podvedie muž, tak je to kkt a ku*evník, je to na rozchod, rozvod a mal by ísť do pekiel...
len aby ta neprezradil ten druhý to bude úplne že koniec ked sa dozvie od iných že si ho podviedla
Podľa mňa lepšie nevedieť, a ak si rozhodnutá to nezopakovať, tak len nechaj tomu voľný priebeh... chce to čas, a uvidíš ak bude situácia a budeš mať nutkanie sa priznať, urob to, ak nie, tak nie, hlavne sa netráp tými pocitmi "po" .. a sústreď sa na tvoj vzťah 🙂
neriesila by som to, nechala by som to tak, len ty sa musis sama cez to preniest, keby si mu povedala pravdu, tak ozaj by ste sa mohli rozlucit, neodpustil by ti to si myslim a tym padom by bol koniec vsetkemu, niekedy je lepsie nevediet :/
Nehovor mu to, keď to naozaj úprimne ľutuješ, len mu tým ublížiš. Snaž sa na to nemyslieť a keď to praskne, tak už čo, budeš tomu čeliť potom, pravdepodobne bude rozchod alebo neustále výčitky, že si ...
@69katka69 najlepšie bude, keď mu o tom povieš! Povedz mu, že to bolo len skratové, ak to tak cítiš a uvidíš ako zareaguje. No budeš musieť niesť za to následky, to je jasné.
Toľko názorov .
Urobíš to 2x a budes odolna🙂))
@69katka69 ahoj, viem že sa cítiš strašne mizerne a každý deň sa bojíš, či sa to nedozvie...keby sa toto stane mne, tak by som mu to určite nepovedala, je to moja chyba a stačí, že sa trápim ja sama, ale na druhej strane si myslím, že pravda vyjde vždy najavo, tak by bolo určite lepšie, ak by sa to dozvedel od teba ako od nejakého kamarata alebo známeho...je to ťažké, ale už to je na tebe...hlavne je, aby si sa z toho poučila a už to nikdy nespravila.
@mariska1989 ja ti neviem, veď ten vzťah sama ohrozila neverou....k čomu je taký partner/ vzťah keď navonok vyzerá všetko ok a za chrbtom ho budem pod..bavat a klamať? Toto sa proste vo vzťahu nerobí a neviem čo iné už k tomu dodať.
@petkaaa presne si to vystihla- vo vzťahu sú obaja rovnocenní
@maryetta a mala si ešte doplnit- chcela by si aby ťa aj on podviedol a nepovedal ti to?
@69katka69 a karma je zdarma
@selest bude trpieť ale sa slobodne rozhodne či s takým človekom chce byť a mať rodinu,koho jej rádia tým klamstvom chrániť???? Jeho by len vyslobodila pravdou a dala šancu inej - nerozmyslajucej pi.ou ......fakt keby to urobí chlap tak tu všetky MK prevratia príspevkami hore kopytama ale keď žena? Držme spolu šak sme ženy .....💪💪💪💪💪💪💪💪💪
@katty2012 Je ťažké radiť, keď sme neboli v jej situácii. Teda aspoň ja nie. Morálka a nesebectvo je niečo, na čom mi záleží. No podľa množstva ľudí ktorým sa vaše rady páčia usudzujem, že svet nespeje dobrým smerom. Neúprimnosť je to, čo radíte. Aby sa oň netrápil...hm, predovšetkým aby sa ona netrápila pohľadom na neho, keď mu to povie a výčitkami. Farizejstvo, hnus. Nepovedať, lebo som zbabelá a radšej budem klamať ako by som mala znášať dôsledky, ktoré nastanú keď mu to poviem. To je rada.
@katarinka89 ona musí uznať čo je pre ňu lepšie. Chcela by som vedieť ako by si reagovala ty keby si mala ideálny vzťah ty by si bola preč a tvoj manžel alebo priateľ by ťa podviedol v skratovej chvíli , ľutoval by to ale bál by sa to povedať lebo by vedel že by ten vzťah skončil mňa keby chlap odjebal aj keby mi to povedal u mňa v tom momente skončil takže pre mňa by bolo jednoduchšie keby mi to manžel radšej nepovedal a nech si žere svedomie sám. Proste ona svojho partnera pozná vie isto čo by sa stalo keby to povedala a čo by sa stalo keby si to nechala pre seba. Samozrejme som za to aby v partnerstve sa hovorilo pravdy ale niekedy treba tú pravdu radšej zvážiť aby nedošlo niečomu horšiemu a nie som tohoto názoru sama. Ona si musí uvedomiť že urobila chybu a že si za ňu teraz bude niesť následky a musí si vyriešiť dotyčného aby jej nepísal povedať tomu koniec a radšej sa venovať priateľovi
@sonicka96 nemozem s tebou suhlasit, prepac. My sme s vtedy este priatelom, dnes manzelom, 3 roky zili na dialku. On bol v zahranici v praci, ja na vysokej skole. Ver tomu, ze na vyske je milion "prilezitosti" , ani by sa to nemal ako dozvediet keby som zahla. Ja by som to proste nedokazala...natolko si ho vazim, ze akykolvek chtic by som proste predychala. Co znamena "posmyknutie"? Vela alkoholu na firemnej party? Cize nemam ziadny sucit s podvadzajucimi. Nech si to potom pekne zliznu, ked sa nevedeli ovladat....
@zuzkavladko uplne suhlasim,tiez neberiem take vyhovorky
@maryetta ja by som to nechcela vediet keby ma mm podviedol raz a nic by to neznamenalo zeby daka supermodelka nanho skoncila v tažkej chvili. Keby tam boli aj City chcela by som to vediet hoci by to tak isto bol nàš koniec,Pre mna je nevera koniec neprekusla by som to. A sama by som nepodviedla najprv by som ukoncila vztah co mam nez by som sa vrhla na niekoho. Ja som bola bez mm aj 2m cez ocean daleko Keby som chcela mohol mat mega parohy a nikdy by sa to nedozvedel od inych. Ale mame taky vztah ze ma uplne pozna vsetko o mne vie ze si myslim zeby to vycitil. Podla mna nieco nie je v poriadku vo vztahu ked staci mesiac nebyt spolu a bum. Tazko sa radi co dalej aj tak mam pocit ze taky vztah mà male šance na trvanie. Ci mu to povie ci nie stalo sa. Uz to nikdy nebude ako predtym.
@zuzkavladko Ahoj, písala si, že ste mali 3 roky vzťah na diaľku a že Ty si ho nepodviedla. A čo on? 3 roky sú sakra dlhá doba. Môžeš si byť na 100% istá, že aj on Ti bol verný? Asi mi napíšeš, že určite áno a ja Ti to uverím, ale poďme sa baviť hypoteticky. Povedzme, že by Ťa podviedol. On bol v zahraničí, Ty tu, nemala by si to ako zistiť. Následne by to on oľutoval, uvedomil si svoju chybu, zistil, že jedine Ty si žena jeho života.. Chcela by si, aby sa Ti priznal? Odpustila by si? Alebo by si sa s ním rozišla? A čo by si urobila, keby sa Ti s tým priznal teraz? Ste manželia, máte dieťa. Čo by si robila?
@katarinka89 ja by som nechcela aby mi to manzel povedal ak by islo len o jednorazove zlyhanie. Aj tak by som ostala s nim ale trapila by som sa. Takze z mojho pohladu nie nepovedat pokial sa stalo raz a neslo o city..
Najlepšie to udržis v tajnosti tak, že to napíšeš na modrý koník 😂😂😂

@69katka69 Ja si myslim ze ak chces v tom vztahu pokracovat tak sa s tym vyrovnaj sama, ale nepovedz mu to. Chlapske ego to neprekusne, ten vztah pochovas. Ak ta praskne ten chlap, tak povedz ze to na teba skusal ale nechcela si ho tak teraz ti chce uskodit. Ak to chces zachranit tak takto. Ale ja si myslim ze ked si ho po mesiaci odlucenia podviedla tak musite mat nejake problemy alebo to medzi vami nie je v poriadku.