icon

Bola som neverná, ako sa s tým vyrovnať?

69katka69
29. sep 2019

Ahojte potrebujem radu mala som priateľa mesiac v nemecku podviedla som ho on sa vrátil a veľmi ma to štve vždy keď sa na neho pozriem mam to pred očami pripadám si ako taká slapka co mam robiť ako to udrzat v tajnosti? Mate niektorá podobnú skúsenosť? A ešte k tomu ten nemenovaný mi stále vypisuje bojím sa ze to praskne co by ste robili vy?

Strana
z4
1gabriela13
2. okt 2019

@69katka69 nehovoriť, trápiť sa bude partner, ne zaslúžene. Zobrať si z toho ponaučenie a byť lepšou partnerkou.

vvveronicska
Autor odpoveď zmazal
katarinka89
2. okt 2019

@vvveronicska máš sa aj ty čím chvalit

vvveronicska
Autor odpoveď zmazal
katlak
2. okt 2019

Aj mne sa to stalo, podviedla som ho, hryzlo ma svedomie tak som mu to povedala. Ustali sme to. Potom sa to zopakovalo raz, druhy krat.... (v mojom pripade ale nikdy neslo o sex, "len" bozkavanie). Sama som po rokoch zistila ze sme sa mali rozist uz vtedy, ze sme to zbytocne natahovali....boli sme neskusení, bol to nas prvy vztah.
Zamysli sa nad tym preco si to urobila, ci uz nie ste spolu len zo zvyku

vvveronicska
Autor odpoveď zmazal
simi222
2. okt 2019

Nehovor mu to,stalo sa,bude ta nenavigiet cely život.A čo si mysliš chlapi nam su verni,no to určite nie,ani nech ta to netrapi,zivot ide dalej,nezname na to že si dajaka nevernica.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
kikuska555
3. okt 2019

Moj muz bol rok na misii. A vobec ma ani len nenapadlo zlyhat 🤷

katkati
3. okt 2019

@ptmt1011 Neberiem Ti názor, ale nie je to tak. Sú výnimky, ako vo všetkom.

retatka
Autor odpoveď zmazal
kikuska555
3. okt 2019

@retatka jasne, on ani nemal inu moznost 😂 nakolko mali prisne zakazy opustat zakladnu.

petkaaa
3. okt 2019

@simi222 tak neviem v akom svete ty žiješ, alebo či si myslíš, že vernosť je prežitok, alebo že každý podvádza, ale existuju ľudia, ktorí nepodvádzajú a je to pre nich samozrejmosť

simi222
4. okt 2019

@petkaaa tak ja žijem v realnom svete🙂to čo som napisala vyzeram ze podvadzanie v manželstve je ok.to nie,ja naštastie som v mamž.zviazku už 20 rokov,ani ma nenapadne mat dačo s inym mužom.
Len ked vidim ako dookola všetko porozvadzane,viem ako tie muži podvadzaju,občas sa stane aj so zufalosti,lebo tie muži jednoducho si nevšimaju ženu.

shilou
6. okt 2019

@kikuska555 no nechcem ta sklamat...ale su aj zeny vojacky

kikuska555
6. okt 2019

@shilou naozaj? 😱😱😱

shilou
6. okt 2019

@kikuska555 no jasne...a kamoska sa tak dozvedela ze ju na misiach prave s vojackou podvadza...

kikuska555
6. okt 2019

@shilou to bola ironia :D
Je mi jasne ze na misie chodia aj zeny, ale nakolko viem presne kde bol v ktorom objekte tak viem ze zeny tam neboli. A aj keby boli, svojmu muzovi verim, viem presne kedy sa ma snazi oklamat :D len neviem preco sa to tu rozobera. Jednoducho povazujem zeny/muzov ktori podvadzaju za ludi bez charakteru. A este napisu tu niektore ze nepovedat? Preboha chudak chlap doma si lahne vedla slapky nejakej :-/

niveacremik
Odpoveď bola odstránená
bianka1323
9. máj 2024

@kikuska555 co poznám vojakov a nie je ich málo...každý jeden podviedol...a rok bez ženy na misií bez ženy??ty si riadne naivná chudatko 🤣🤣🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Strana
z4