Chcem bábätko
ako co mam pouzivat
@livika22 ak ches radu, mala si to trosku rozvinut, ci sa uz snazite... ako casto ste spolu, mas pravidelny cyklus atd..
v prvom rade treba mat nechraneny styk 😉 ak to dlhsiu dobu nepojde, potom sa da nieco riesit.. na zaciatku sa s tym velmi nezaoberaj.. len budte spolu. nerobi to dobre na psychiku.. uzivajte si a mozno to pride coskoro samo. 🤐
vazne?
dobre no
co mam robit som uz treti krat po cisarskom reze potom som mala jeden potrat a teraz nemozem otehotniet poradte mi
no ja som bola tehotna po 3 cisarsky rez len som musela ho dat na potrat som bola v 2 mesiaci potom som si dala tu danu a dana mi vypadla po 2- rokoch a teraz nechapem preco nemozem mat babetko?
no chcela by som este jedno vies lepsi zivot by som mala lebo sa hadame stale z manzelom a ja uz mam velke deti
Tvoje prispevky nemaju ani hlavu ani patu !!!!! Asi si robis srandu!!!!
a ja si myslim, ze toto tu je zase jedna z tych tem....................................................ktore akosi "rypu" 😠
@mandragora22 zacali prazdniny pre vychodne slovensko.. 🙂
holá holá škola volá 😉
skús sa opýtať v pondelok v škole 😀
@sisaha AHA 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jaj taaak,prazdniny doma 😀
@sisaha no pockaj, ale to mi potom nejde do hlavy. tak to potom musia mat vsetky tri deti doma a ze prave teraz jej pride na um to, ako si "urobit" stvrte dieta? 😀 😀 😀 😀
@mandragora22 pri tých prvých troch asi spala 😀 😀 😀 😀
@mandragora22 no pise, ze tie su uz velke a chce sa mat so stvrtym lepsie... 😀 (ale nepochopila som ako 🙂
@mandragora22 skor tak ze skolacka sa doma nudi 🙂
@mandragora22 tak ale na sprostu otazku, sprosta odpoved...ved tie prispevky naozaj nemaju ani hlavu, ani pätu..
@sisaha joooooooooj, takych tu bolo a je! a zahadne je, ze takmer vzdy su to novoregistrovani alebo registrovani davnejsie, ale s prispevkami v pocte do 20 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahaho, akysi utlm 😀 😀 😀 😀
fantasticka otazka a este fantastickejsia gramatika. Tazka nuda doma?

nechapem otazke :D ale ked chces babatko, tak treba sa milovat hlavne v plodne dni. Uzivat ked tak kys.listovu, vitaminy skupiny B