Jonášová metóda počatia
Žienky chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s výpočtom pána Jonáša a ak áno, aký je postup? Viete mi dat na neho kontakt? A kolko to môže stáť ten jeho výpočet?
Ďakujem 🙂
@emakiki no ms stále v nedohľadne ale test som si dnes nerobila, kedže včera bol negat. tak ak sa budem testovať tak budem len v piatok alebo len v pondelok. ved dnes je len 30DC 😉 no a som aj uvažovala či to nie je normálne, ked po potrate sa mi maternica len čistila tie tri cykli tak to chodilo presne no a teraz ak ide ms tak ako pred tým tak pred tehu som mávala tak odchylku dva dni 😉 😉 tak uvidíme
@matilda72 super... No dnes by bol asi zbytocny 🙂 ale v piatok by uz mohol byt // 🙂
Ja este stale tiez neviem na com som, volala som o vysledky a musim ist znova na odber na ten testosteron lebo zevraj ho v labaku neurobili... Ako mna fakt vystre, teraz zase cakat na vysledky, uz tak mam stresy, nie este dalsich niekolko dni... ☹
@emakiki no čo ti poviem, naša zdravotníctvo 😀 mne tatko tiež raz stratili výsledky alebo ktovie či to tá sestrička vôbec poslala a ked som tam volala tak mi len povedal, že mám prísť znovu a že však neumierate tak to zvládnete nie je to otázka života a smrti 😉 no tomu hovorím prístup, žiadne mrz ma to alebo čo. ja neviem, vtedy som chodila ešte do inej práce a nedalo sa mi brať voľno stále lebo tá dr. robila len tak nejako jeden týžden do mesiace alebo tak nejako 🙄 takže ti len želám pevné nervy 😀
@emakiki hm tak možno je to tak ☹ viem, stresy nie sú ktovie čo 😉 ale neboj to zvládnete. ja som to samozrejme nevydržala a skús hádať zase negat. ja tomu neverím, čo je so mnou takto mi to nemeškala ani pred potratom 😒 nechápem vôbec som z toho jeleň asi sa idem na to vyprednúť ak to nepríde za 2 týžden idem k dr. a už žiaden test už som min. toľko penazí že až. som sa ten nasrala, že som si dala doma pohár vína 🙄 🙄 už to mám v...
@emakiki nič ničovaté nič 🙂 🙂 tak neviem čo to môže byť. už nejdem na to myslieť a uvidíme. ale som sta k rozhodla, že mám ešte jeden test lebo v balení sú dva. skúsim dalšie bud zajtra alebo v nedelu a ak nič. tak počkám ešte týžden a objednám sa. len dúfam, že nemám cytsu alebo niečo také lebo by ma rachlo 🙄 🙄
@matilda72 ach jaj... No skus este a uvidis... Na mna sa dneska pozrel moj zubar, je to kamarat tak si to mohol dovolit a hovori ze aha volakto je tehotny a ja ze nie, neni som a on ze ale ano si 🙂 tak ja neviem ci sa pozeral do kristalovej gule alebo co ale je jasne ze ho oklamala 🙂
Ale neboj, mozno to je len obycajne meskanie, alebo ti pomaly stupa HCG...
@kakatulik
@emakiki no ja akože nestresujem, prvý krát ked som bola tehu som si robila test len ked mi to meškalo 6 dní a druhý ked nejakých 7 lebo prvý krát som bola po svadbe, stresy tak som si myslela, že z toho a druhý krát to bolo tiež tak, že ten cyklus pred tým mi to meškalo 10 dní lebo som bola bud po spontánnom alebo biochemickom tehu tak som to neriešila. to len muž že nech si to urobím. no a teraz by som nad tým neuvažovala len mi to chodila ako hodinky som bola všoku. no tak mi to mešká tak cca 3-4 dni čo je dosť nezvyčajné. možno sa ozaj len spustia a možno nie. ale muž ten už sa mi z bruchom rozpráva a víta malého matúša 😀 😀 už len kvôli nemu by som bola rada ak by som bola tehu ☹ je taký zlatý
@kakatulik bože hej kávu 😀 😀 no že to obsahuje indické bylinky, a ja nikdy neviem, kto ich zbieral, že môžu obsahovať ťažké kovy, proste mi čistil žalúdok, že ak by som bola tehu že by to bolo na teste, a že som posrala môj super cyklus a že nech sa opovážim ešte niečo také brať a blá blá blá 🙄

@matilda72 to mi je luto... ☹ ja uz jedno mam a neviem si ani predstavit co by som prezivala keby nemam ani ju... Silno ti drzim palce, aby toto meskanie bolo uz nemeskanie ale tehotenstvo...