Ovulačné testy
ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved
@lilianna1988 super pozit. 😉
@dudupc jj 😵
@lauritkatesty tak si ma potesila,kedy máme snažiť dnes,zajtra aj pozajtra pre istotu?😊
@juditka1994 to je negativne. asi skoro testuješ. kedy bola ovulacia ?
@lauritka co povies na tento test dala.som ho do negativu je ta.druha.ciarka moc.slabá '''
@juditka1994 zlatik fakt je to zbytočne teraz.. treba počkat dva dni a skusit znova , netrap sa.
@lauritka dakujem
Ahojte ,prosim o radu, meriam si bazalnu teplotu a zaujimalo by ma ci v prvy den zvysenej teploty je mozne otehotniet?dakujeeem
@kalerabik1 teoreticky ano, ale styk by bol vhodnejši čo najskor rano...
kedze sa meria len raz denne, je tazke urcit na hodinu presne, kedy ovulacia den poslednej nizkej teploty prebehla.. a vajičko zije ledva 24 hodin plus aj spermiam trva urcity cas kym sa tam dostanu.. takze nespoliehala by som sa len na tento den, ale hlavne na tie tri dni pred vystupom.
@lauritka Dakujem,samozrejme styk hned rano,aby tam nejaka sanca bola....
Ahojte, zabludila som do vasej diskusie, dievcata, mam otazku, mam deti uz celkom nadelene 😅 prajem kazdej z vas, tak to vyzera, ze ste tu hlavne snazilky... neviete mi prosim poradit, ... ovulacne testy ako funguju? Da sa na to spolahnut z pohladu, ze nechcem otehotniet?
@kvila No ja osobne si myslim ze len na ovulacne testy sa neda spolahnut-teda ja by som to nerobila.Ja mam jedno dieta,a predtym sme sa vzdy spoliehali na meranie teploty-nijaka ina antikoncepcia,a ked sme chceli uz babo,tak vdaka meraniu teploty som vedela presne ze kedy a vyslo to na prvy sup. Moje dieta ma uz vyse 2rokov a stale sme fungovali len na merani teploty a uzasne to fungovalo.Takze ja by som ti odporucala meranie teploty-to je omnoho spolahlivejsie ako tie testy.
@kvila A ovulacne testy funguju v skratke tak,ze zacnes testovat kazdy den v tu istu hodinu-najlepsie poobede(2hodiny predtym nepit aby nebol moc prilis zriedeny) a toto robis az pokial ti nevyjde silno pozitivny vysledok-ten je vtedy ked je druha ciarka na teste rovnako silna alebo silnejsia ako ta kontrolna ciarka. Ak ti vyjde len slaba ciarka alebo len duch test sa povazuje za negativny.
@zuzandelka drzim, nech vam to vyjde 😉
Caute, tak u nas to dopadlo tak, ze do vcerajska som mala nizke teploty a dneska okolo polnoci som mala ovu bolesti. Manzel docestoval az nadranom, ja si vzdy 5:50 meriavam teplotu a uz mi teplomer ukazal zvysenu teplotu-tak sme sa na to dali. Ovu test mi vysiel uplne biely-ziadna druha ciarka,kdezto 3dni predtym mi tam vysli kolajnice-hoci nie uplne rovnako vyrazne ako kontrolna ale dost silne. Co to znamena ze dnes ovu test uplne snehobiely? Neviem ci je nejaka sanca,ze nam to vyslo. Neviem ,no utesujem sa tym ze po ovu este to vajko zije par hodin....
@kalerabik1 tak uz len pockat 14 sni ci to vyslo.urobila si maximum.ovulacny aky je teraz uz je jedno.to neries.od dnes pocitaj 1 dpo.ked to dalsie teploty potvrdia
@lauritka vdaka🙂a do buducna to ze bol ten test snehobiely znamena ze to vajicko uz tam nebolo schopne oplodnenia alebo bolo a test ma byt pozitivny len pred ovu?tomu nerozumiem,ze ked je to vajicko uvolnene ale je tam tak test ma vychadzat pozitivny ci negativny? vsak ta hladina LH tam je zvysena aj po uvolneni nie?vdakaa
@kalerabik1 . test ti jedine ukaze zvyšenu hladinu LH cca 48 hodin pred ovulaciou. potom uz slabne. cize ja na tebe aby si za tie tri dni dopravila spermie do tela presna hodina sa urcit neda. snehobiely ti nič nedokazuje len to, ze uz bol vrchol LH.. vajicko prasklo cca do tych 48 hodin po pozitivnom, cize niekedy vcera, ked sa ti dnes zvysila teplota.
@lauritka
@luta13
@kalerabik1 vdaka baby, nuz, nepotesili ste ma ☹ ja som na hliene a teplote fungovala od zaciatku... ale jednak som otehotnela uz 5 mesiacov po svadbe a odvtedy som mala normalne kramy mozno 12 - 13 krat pomedzi tehu... jednoducho ked kojim, som aj rok a pol bez cyklu a momentalne sice tiez, ale dvojicky uz maju 9 mesiacov a BOJIM SAAAA!!! Antikoncepciu uzivat nebudem ani za svet, hlien zatial ziadny (asi), o merani teploty ani chyru, kedze ani nejdem spat a uz vstavam, kojime sa asi 10x za noc, rano musim vyskocit z postele, aby sa mi deti nezrubali z postele, lebo postielky sa nam do spalne nezmestili atd atd... pri dvojickach fakt neviem, ako sa da zvladat STM, nehovoriac o hliene, ked nemam cas ist na WC, max. 3krat za den a to uz musim stihnut, kym dolezu ku zachodu a zacnu sa mi tam hrat s wc kefou a toaletakom 😅 No proste radost... tak nic teda, drzte palce, aby som dostala kramy skor ako mi vyjdu 2 ciarky na tehu teste 😝
@kvila Ked obmedzis kojenie tak sa ti vrati cyklus,pokial kojis 10krat za noc tak kramy v najblizsej dobe necakaj :D

@butterfly333 ten test vyssie je 2 mes.stary.tento je akurat dnesny