icon

Ovulačné testy

lenka990
3. apr 2012

ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved

lauritkatesty
6. apr 2016

@misiatkooo jj, nezameškáš.. ja by som pošetrila na zajtra 😉

misiatkooo
6. apr 2016

Dakujem za radu si zlata 😊 dufam ze sa podari 😊

misiatkooo
7. apr 2016

Ahoj lauritkatesty takze dnesny mam pocit ze je slabsia ciarka co povies ty 😕

lauritka
7. apr 2016

@misiatkooo jj, snažte dnes a zajtra

lilianna1988
7. apr 2016

@misiatkooo ahoj,mne to pride ze je negativny.mala by byt aspon rovnako tmava ako ta druha a este silnejsia. ja mam teraz taky test ze ta testovacia ciarka je slaba takze aj ten pozitivny vysledok bude svetlejsi...

lilianna1988
7. apr 2016

@misiatkooo toto je ono 🙂 ale skusat treba aj pred aj po takze vela stastia 🙂

misiatkooo
7. apr 2016

lilianna1988 ja som prvy robila v pondelok a ciarka bola bledunka a vcera jeden a dnes dalsi 😊 ale mozno by sme mali este pockat a vyskusat az zajtra 😊

lilianna1988
7. apr 2016

@misiatkooo na tej fotke o 20:35 bolo jasne vidno pozitiv 🙂 tu je moj dnesny,to len tak zo zvedavosti som spravila,lebo ovu by som este nemala mat..

misiatkooo
7. apr 2016

lilianna1988 tak ti budem drzat palce aby sa vam zadarilo 😊 kolko sa uz snazite?

lilianna1988
7. apr 2016

@misiatkooo nooo ja mam za sebou MA(zamlknuty potrat),kyret mi robili 3.3.16 a bola som v 11tt,plod akoby v 7tt :( ja som cerstvo po prvej ms. ovu som zvykla mavat presne na 14dc a dnes som len 6dc a ovu pomalicky je tu ale to s tym zakrokom asi......inak sa nam podarilo na druhy cyklus ale babo sme uz chceli davnejsie ale predtym sme tak intenzivne neriesili... https://www.modrykonik.sk/group/8349/detail/ tu je viac-menej moj pribeh a aj inych bab kt, bohuzial prislo o svoje babo :( vy ako dlho skusate?

misiatkooo
7. apr 2016

Chuda tak to mi je luto 😕 budem ti drzat palce a verim ze teraz sa ti uz podari a vsetko bude v poriadku 😊 ja cca 3 mesiace este len ale velmi by sme uz chceli ja poctivo pijem inofolic a partner folandrol a k tomu este alchemilkovy cajik tak dufam ze sa nam zadari 😊

lilianna1988
7. apr 2016

@misiatkooo dakujem 🙂 ty to teda nenechas na nahodu.hlavne nestresuj nad tym,vypni sa a pojde to 🙂

misiatkooo
7. apr 2016

lilianna1988 tak velmi chceme aby sa to podarilo 😊 snazim sa nato nemysliet lebo viem ze je to aj o psychike dam vediet ak sa podari potom aj ty napis som zvedava 😊

lilianna1988
7. apr 2016

@misiatkooo okili aj ty 🙂 my by sme mali pockat 3 cykly ale uvidime 🙂

luxinkoster
11. apr 2016

Moze ovu test ukázat tehotenstvo?

ckatka
26. apr 2016

Už? Ci až zajtra? 😊

lilianna1988
26. apr 2016

@ckatka ahoj aj dnes uz tam daco je ale skusat intenzivne aspon 3 dni pre ovu aj cez aj po 🙂 takze sup na to 🙂

lauritkatesty
26. apr 2016

@ckatka uz len kusoček a je to, urob ešte poobede uz moze byt pozitivny.

ckatka
26. apr 2016

@lauritkatesty a skusat asi az zajtra ze? pri tych nasich lenivych plavcoch, by som sa radsej neunahlila....

lauritkatesty
26. apr 2016

@ckatka ano ušetrite este riadnu davku, nezameškáš. aj keby dnes bol vrchol LH

luta13
2. máj 2016

@lauritkatesty Ahoj Lauritka, Ty si profesionalna odbornicka na ovutestiky, no nejdem sa Ta pytat zlozito, ani nechcem radu, kedy "plodit", pretoze tehu byt teraz nemienim, kedze mam doma 6,5 mesacneho drobca, no len chcem vediet Tvoj nazor, ci je tento test uz pozitivny, alebo nie a mam skusit zajtra...dnes mam 15DC a boli ma od rana pravy vajecnik ako pri MS (mavam to, ked je ovulka, alebo vcase ked ma prist)...viem, ze bude, citim to a mam uz 4-ty den plodny hlien...Dakujem za strucnu odpoved...Pekny den Ti prajem 😉

luta13
2. máj 2016

@lauritkatesty zabudla som prilozit fotku poobede, tak prikladam dodatocne, prepac 😒

lauritkatesty
2. máj 2016

@luta13 no ten spodny sa tvari pozitivne, ale este vyskusaj zajtra aky bude, ak slabši. tak potom bezpečny den počitaj od piatku pre istotu.

lauritkatesty
2. máj 2016

ak su teda pepino testy, oni mozu byt este silnejšie. cize este okolo obeda urob

luta13
2. máj 2016

@lauritkatesty nie su to pepino testy, su to testy v Nemecku - nazov neviem...No oba tieto na fotke som robila behom minuty z toho isteho mocu, lebo prvy netmavol a ked som ich nechala odlezat, tak boli oba rovnake akoby...no aj mne sa zda jeden z nich tmavsi, cim to je, neviem...stale ma boli vajecnik...ja sa pytam preto, lebo v piatok sme mali styk a ubehlo, tak preto som testovala, ci nie je nahodou dnes ovulka...druhy syn sa nam takto totizto podaril...8.1.´15 bol styk a 11.1.`15 ovulka...spermie sa udrzali 3 dni vo mne a nasli, co hladali...dakujem za radu.. 🙂

lauritkatesty
2. máj 2016

@luta13 tak potom bacha a vydrzat. 😉

lilianna1988
27. máj 2016

Baby ja som zase tu 🙂 poradte prosim ja uz fakt neviem co robi moje telo so mnou :/ som 5DC a test mi ukazuje pozitiv/aspon nabeh na pozitiv. myslite ze to je ovu? Minule som mala na 11Dc, predtym na 13Dc a zeby teraz uz na 5DC?? som chora totiz,beriem antiniotika :( myslite ze aj choroba za tym je? dakujem

kata011
20. júl 2016

Je toto pozit ovu test?

lilianna1988
20. júl 2016

@kata011 je😊

butterfly333
20. júl 2016

@lilianna1988 ešte nieje uplne pozit ale moc mu nechýba. Bude ovu skôr.