Ovulačné testy
ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved
@laurikaslonik tak taketo krasne vyrazne ciary som v zivote nemala 😕
@spisanka no teoreticky ano.. mohli by lepsie pracovat hormony.
pridaj sa ku nam do skupiny: spoznajme svoje telo.. a tam mozeme potom konzultovat testy a grafy. 😉 https://www.modrykonik.sk/group/1958/
A este mi napadlo,ci by mi nepomohlo podanie pregnylu?
Ahojte baby, dnes ráno som mala pozitívny ovulacny test. S priateľom sa snažíme. Myslite, žeby sa mohlo zadariť?
Ďakujem za vaše rady. Pekný deň prajem
@zuzandelka no samozrejme, ale aj zajtra treba poistit a nabuduce nerob z ranneho, ale pocas dna.
@lauritka
Ďakujem.
Ale nejde mi to do hlavy, že aj z ranného mi 2 čiarky ukázalo 🙂
@zuzandelka no velmi koncetrovany moc.
@lauritka dobry den, tento mesiac som si robila prvy krat ovulacne testy a chcela by som vediet ako dlho sa javi test pozitivny...myslim tym ked testujem o 12.00h ci sa mohlo stat ze 13dc boli ciarky cca na 90% rovnake a dalsie dni uz boli len a len slabsie...ci teda mohol byt test pozitivny v ten 13den niekedy ku veceru a na 14 den uz pozitivny na obed nebol...dakujem za info
@blueprincess nic -lh mas v tele stale.. cize moze byt viditelna aj cely cyklus.
Baby ovulacny test si mozem spravit hocikedy pocas dna ci musi byt tiez ranny moc?
ahojte, citam prispevky, krizom krazom..som zmatena..nerozumiem grafu :( a ako kombinovat meranie BZT a ovu testy. Najdem tu niekde temu ako postupovat pri merani teploty a ovu testy resp. ako to kombinovat?..ale dobru dusu co mi to jasne vysvetli? Vdaka za pomoc..
@katalanka ahoj chod do temy ovulačne testy pre skusené i neskusené
@zuzandelka ano je 🙂
krasne pozitivny
@scandinavia ten predposledny by aj mohol byt pozitivny ... a nemeriaš teplotu ???
@misiatkooo este trošku chyba 🙂 zajtra to uz moze byt mega
Takze mam radsej este cakat 😊?

@lauritka praveze nemam,ale teraz som po pertubacii a drilingu a mala som nepriechodne vajcovody,myslis.,ze aj to moze ovplivnit ovulku a ked mi urobili ten driling moze to nejako spozitivnit tie testiky?