icon

Ovulačné testy

lenka990
3. apr 2012

ahojte nemyslite si,ze som nejaka sprosta 🙂 ,ale mozte mi prosim vas aspon 1 povedat na co to je dobre? lebo nechapem a ani neviem na co to je ...je to tak,ze ak mam 2 palicky musim volat muzovi nech okamzite pride domov ? mam plodne dni :D ci ako? dakujem za odpoved

spisanka
11. máj 2015

@lauritka praveze nemam,ale teraz som po pertubacii a drilingu a mala som nepriechodne vajcovody,myslis.,ze aj to moze ovplivnit ovulku a ked mi urobili ten driling moze to nejako spozitivnit tie testiky?

vierocka888
11. máj 2015

@laurikaslonik tak taketo krasne vyrazne ciary som v zivote nemala 😕

lauritka
11. máj 2015

@spisanka no teoreticky ano.. mohli by lepsie pracovat hormony.
pridaj sa ku nam do skupiny: spoznajme svoje telo.. a tam mozeme potom konzultovat testy a grafy. 😉 https://www.modrykonik.sk/group/1958/

spisanka
11. máj 2015

@lauritka dakujem ti velmi pekne. Skusmi sa odsledovat najblizsie mesiace.. 🙂

spisanka
11. máj 2015

A este mi napadlo,ci by mi nepomohlo podanie pregnylu?

lauritka
11. máj 2015

@spisanka jj, to je na prasknutie folikulu, ak by teda bolo dokazane, ze ti nepraskaju..
ale to by sa ti ani nedvihla BT, keby nepraskol

zuzandelka
20. máj 2015

Ahojte baby, dnes ráno som mala pozitívny ovulacny test. S priateľom sa snažíme. Myslite, žeby sa mohlo zadariť?
Ďakujem za vaše rady. Pekný deň prajem

lauritka
20. máj 2015

@zuzandelka no samozrejme, ale aj zajtra treba poistit a nabuduce nerob z ranneho, ale pocas dna.

zuzandelka
20. máj 2015

@lauritka
Ďakujem.
Ale nejde mi to do hlavy, že aj z ranného mi 2 čiarky ukázalo 🙂

lauritka
20. máj 2015

@zuzandelka no velmi koncetrovany moc.

vikis5
16. jún 2015

@lauritka dobry den, tento mesiac som si robila prvy krat ovulacne testy a chcela by som vediet ako dlho sa javi test pozitivny...myslim tym ked testujem o 12.00h ci sa mohlo stat ze 13dc boli ciarky cca na 90% rovnake a dalsie dni uz boli len a len slabsie...ci teda mohol byt test pozitivny v ten 13den niekedy ku veceru a na 14 den uz pozitivny na obed nebol...dakujem za info

lauritka
16. jún 2015

@vikis5 zdravim.. ano mohlo sa to stat, ze ked otestujete len raz a uz je skoro pozitivny, ze sa nevystihne vrchol.. potom vzdy treba skusit este jeden o par hodin neskor.

vikis5
16. jún 2015

@lauritka dakujem, trochu ste ma povzbudili, lebo mavam dost aj anovulacne cykly...takze teoreticky by to aj mohlo vyst...:D

lauritka
16. jún 2015

@vikis5 ano 😉

blueprincess
Autor odpoveď zmazal
lauritka
4. júl 2015

@blueprincess nic -lh mas v tele stale.. cize moze byt viditelna aj cely cyklus.

blairgossip
29. aug 2015

Baby ovulacny test si mozem spravit hocikedy pocas dna ci musi byt tiez ranny moc?

katalanka
16. jan 2016

ahojte, citam prispevky, krizom krazom..som zmatena..nerozumiem grafu :( a ako kombinovat meranie BZT a ovu testy. Najdem tu niekde temu ako postupovat pri merani teploty a ovu testy resp. ako to kombinovat?..ale dobru dusu co mi to jasne vysvetli? Vdaka za pomoc..

zuzannaaa
16. jan 2016

@katalanka ahoj spytaj sa lauritky ona vie o tom vsetko 🙂

butterfly333
16. jan 2016

@katalanka ahoj chod do temy ovulačne testy pre skusené i neskusené

zuzandelka
21. jan 2016

Ahojte, chcem sa opýtať ci je toto podľa vás pozitívny ovul test. Ďakujem

lauritkatesty
21. jan 2016

@zuzandelka ano je 🙂

lenka469
21. jan 2016

Ahojte dnes mi po prvy krat konecne vysiel ovu test takto. Mozte poradit ci je pozitivny?

zuzannaaa
21. jan 2016

@lenka469 100%

lauritkatesty
21. jan 2016

krasne pozitivny

scandinavia
2. apr 2016

Ahojte baby, čo vravíte na tieto moje testy? Nikdy ich nemám pozitívnejšie ako ten dnešný predposledný a to testujem každý mesiac... a dnes večer už opäť slabá čiarka. Znamená to že ovuláciu nemám? Som z toho jeleň:(

lauritkatesty
2. apr 2016

@scandinavia ten predposledny by aj mohol byt pozitivny ... a nemeriaš teplotu ???

misiatkooo
6. apr 2016

Ahojte baby dnesny ovulacny testik myslite ze je pozitivny?

lauritka
6. apr 2016

@misiatkooo este trošku chyba 🙂 zajtra to uz moze byt mega

misiatkooo
6. apr 2016

Takze mam radsej este cakat 😊?