Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@julinkata ja som práveže ešte u doktora nebola aby mi to vyrátal podľa folikulometrie ja som len tak skúsila toto lebo nemávam pravidelnú menštruáciu raz mi chodí na 34. deň inokedy na 39. Deň a tak 🙂 ale ja mám tie polycysticke vaječníky tak vtedy vraj byva problém otehotnieť 🤷🏻♀️ tak reku vyskúšam tieto testy a minulý mesiac som mala tie tmavé čiarky na 19DC tento mesiac by to vyšlo na 18DC tak asi to tam chodí niekde v strede v 34 - 38 dňovom cykle 😁
#predam ovu testy v krabičke zostali ešte 3ks.plus zvyšok na foto.cena 5e
Ahojte snažíme sa o babo. Ovulácii som mala 15. Novembra poznala som to podľa výtoku a ms má prísť 30. Novembra a mám slabo pozitívny ovu test. Je možné že mi ukazuje tehotenstvo skôr ako tehotenský test? Tehotenský bol ráno negativny

@kikirda ja si myslím, že pozitív mohol byt 18DC ale neskôr, možno vecer.. toto je už na hlbokú úvahu a dedukciu 🤔😁 ono fakt stačí malo a ten vrchol sa dá ľahko prešvihnut.. a presne ako píšeš, intenzita závisí od pitia tekutín, času.. atd.. mne testy zatiaľ vychádzali presne na 13DC tak ako mi podľa folikulometrie vyrátal aj dr. Takze už to púšťam z hlavy.. je asi pravda, že netreba sa nato tak upnut.. ja som testovala zo zvedavosti kvôli cyklu, ktorý sa mi obnovil až po 2 rokoch po pôrode.. Ja si myslím, že pokiaľ nie je závažný dôvod a veľmi nepravidelný cyklus, tak testy sú zbytočné.. navyse kočky, ktoré vedia rozpoznať ovu podľa príznakov tak majú výhodu.. ostatne je fakt vec náhody, osudu, či šťastia.. takže všetkým prajem vyrátavat už len termin pôrodu! 🙏😉