icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

julinkata
3. sep 2019

@kikirda ja si myslím, že pozitív mohol byt 18DC ale neskôr, možno vecer.. toto je už na hlbokú úvahu a dedukciu 🤔😁 ono fakt stačí malo a ten vrchol sa dá ľahko prešvihnut.. a presne ako píšeš, intenzita závisí od pitia tekutín, času.. atd.. mne testy zatiaľ vychádzali presne na 13DC tak ako mi podľa folikulometrie vyrátal aj dr. Takze už to púšťam z hlavy.. je asi pravda, že netreba sa nato tak upnut.. ja som testovala zo zvedavosti kvôli cyklu, ktorý sa mi obnovil až po 2 rokoch po pôrode.. Ja si myslím, že pokiaľ nie je závažný dôvod a veľmi nepravidelný cyklus, tak testy sú zbytočné.. navyse kočky, ktoré vedia rozpoznať ovu podľa príznakov tak majú výhodu.. ostatne je fakt vec náhody, osudu, či šťastia.. takže všetkým prajem vyrátavat už len termin pôrodu! 🙏😉

kikirda
3. sep 2019

@julinkata ja som práveže ešte u doktora nebola aby mi to vyrátal podľa folikulometrie ja som len tak skúsila toto lebo nemávam pravidelnú menštruáciu raz mi chodí na 34. deň inokedy na 39. Deň a tak 🙂 ale ja mám tie polycysticke vaječníky tak vtedy vraj byva problém otehotnieť 🤷🏻‍♀️ tak reku vyskúšam tieto testy a minulý mesiac som mala tie tmavé čiarky na 19DC tento mesiac by to vyšlo na 18DC tak asi to tam chodí niekde v strede v 34 - 38 dňovom cykle 😁

julinkata
3. sep 2019

@kikirda aha, chapem.. tak to máš zložitejšie.. každopádne držím palce a verím, že sa čoskoro zadarí.. možno by nebola od veci folikulometria, nech si si istá. Nič sa naplánovať dokonale nedá a nevieme to ovplyvniť.. často to príde vtedy, keď to človek najmenej čaká 😉

kikirda
3. sep 2019

@julinkata ďakujem ☺️

julinkata
3. sep 2019

@kikirda nemáš začo 😉

siska01
6. sep 2019

Robila som si ovu test a vošiel pozitívne, ale ovu som mala v strede cyklu keďže sa testujem, môžem mať 2x ovu počas celého cyklu? Ďakujem
@julinkata

julinkata
6. sep 2019

@siska01 tak toto naozaj netuším.. už sa tu pýtali baby raz, či môže byt 2x za cyklus, podľa mna nie.. fakt neviem 🤷‍♀️

siska01
6. sep 2019

@julinkata pridala by som aj foto no nejde mi to =( ešte aom premýšľala či to nebude tehu. No tehu test mám negatívny. Uvidíme a ďakujem

julinkata
6. sep 2019

@siska01 no nemáš začo, nepomohla som Ti, držím palce.. 🙂

lela123
6. sep 2019

@siska01 skusaj aspom tri dni,ci bude ovulacny stale pozitivny a ak nedojde ms,tehotensky.

lela123
6. sep 2019

@julinkata cakam,cakam dobre spravy😉

siska01
6. sep 2019

To je on

kikirda
17. sep 2019

Baby ďakujem veľmi za pomoc s ovulacnymi testami na druhý mesiac používania sa to zrejme podarilo 🙂

julinkata
17. sep 2019

@kikirda to je tehotenský? Tak gratulujem! 😉

lela123
17. sep 2019

@kikirda som tu ani nestihla reagovať na ovulacne,ale vidno,že si si poradila 😀 Gratulujem😃

bobo2433
24. sep 2019

#predam ovu testy v krabičke zostali ešte 3ks.plus zvyšok na foto.cena 5e

monu66
Autor odpoveď zmazal
linday
3. nov 2019

Žienky prosím Vás je tu niektorý pozitívny? Dakujem 🙂

lela123
3. nov 2019

@linday toho 2heho o 20tej sa mi zda

linday
3. nov 2019

@lela123 ďakujem

vejuska23
16. nov 2019

Kedy myslite ze to pride? 🙂

lululka22
22. nov 2019

@vejuska23 test bol ešte slabý, musí byť prvá palička výraznejšia ako kontrolná... Robili ste testy aj ďalšie dni?

vejuska23
22. nov 2019

@lululka22 na druhy bola palicka uplne silna 🙂 teda 17 a 18teho uz slabucka 🙂 nevystihla som vrchol. Dalsie dni slabucke az skoro žiadne

bibg
22. nov 2019

Ahojte snažíme sa o babo. Ovulácii som mala 15. Novembra poznala som to podľa výtoku a ms má prísť 30. Novembra a mám slabo pozitívny ovu test. Je možné že mi ukazuje tehotenstvo skôr ako tehotenský test? Tehotenský bol ráno negativny

bibg
22. nov 2019
lela123
22. nov 2019

@bibg co viem,tak by ukazoval tak,ze by bol pozitivny.Toto nieje vobec pozitivny ovulacny test.

bibg
22. nov 2019

@lela123 aj keď mám ešte 8 dni do ms?

bibg
22. nov 2019

@lela123 či to môže byt ešte zostatkové z ovulácie?

lela123
22. nov 2019

@bibg ono tieto ovulacne testy mozu takto ukazovat hocikedy.Hladina lh kolise stale,len tesne pred ovulkou je pozitivny.Jedine,ze by si robila kazdy den rano a silnel by az by bol pozitivny mohlo by sa jednat o tehu,ale jednoduchsie je pockat este zo 5 dni a urobit tehotensky.😉

bibg
22. nov 2019

@lela123 dobre 🙂 ďakujem pekne .)