icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
27. mar 2014

@sono2 aha, tak super :D

lauritka
27. mar 2014

@renkaniki staci raz denne, ked mas este taketo slabe ;) az potom ked to bude silnejsie mozes skusit dva,,,

renkaniki
27. mar 2014

@lauritka Nooo,tak budem,ked dojde hlien,tak potom uz 2x budem merat...diiiik 😉

sono2
27. mar 2014

@lauritka si všimla neskor, som sa zle oznacila. No., dúfam., že budú zázračne a už ťa nebudem musieť kontaktovať. Pekný deň

vejula
27. mar 2014

@lauritka moja ako dlho pred ovulaciou začína silnieť ovutestík?? JA som 12DC a nič. minidušik. Veim, že som asi priliš naročna, ked hned prvý cyklus chcem mať 28 dnový 😀 ale tak neda mi to 😅

lauritka
27. mar 2014

@vejula ahoj, nemusi nejak kontinualne silniet ;) moze aj zo dna a den.. kuk mam nejake serie v albume..

vejula
27. mar 2014

@lauritka vdaka kuknem 🙂

jaspiska
27. mar 2014

@lauritka
no co lauri, bude z toho daco, ci falosna pozitivita..16.d 😖

lauritka
27. mar 2014

@jaspiska no ten nalavo sa mi zda uplne pozitivny ci

jaspiska
27. mar 2014

neviem,minule to tiez podobne zacalo, je tam taky tien ale nie je taka uplne silna ako prva palicka. vcera to tiez bolo trosku silnejsie. skusit este otestovat dnes? ci az zajtra?

jaspiska
27. mar 2014

no tak tento uz je pozit 😀

jaspiska
28. mar 2014

@lauritka vcera vecer uz bol takyto: vid vyssie. aj vsetko ostatne svedci ze by mala dojst ovu

lauritka
28. mar 2014

@jaspiska ano, jasne pozitivny ;)

alca123
28. mar 2014

baby ak mám dnes pozitívny ovu test ale mm príde az zajtra tak stíhame? ovu myslím prichádza do 24-48 hod vsak? a moze duphaston ovplyvnit test? neviete?

mily7
28. mar 2014

@lauritka ahojte, pisem sem lebo sa potrebujem niekomu zdôverit a nechcem zas nikoho otravovat. to s tymi testami som si nastudovala maju byt pozitivne rano ak je clovek tehu, tak som si povedala ze o.k. mala som uz len dva alebo ako nechala som to tak ked vcera rano nevysiel pozitivny. dnes som zda sa 8 den po oplodneni, vseetko teoria uz neverim nicomu, ale zacinam mat pocit, ze mozem byt tehotna. dnes rano som mala hnede spinenie ale len taaak malinko ako ked obtrie niekto farbou latku prosto bolo pocit neskor na menzes spinenie sa nezacalo nerozbehlo, ovu bola pred 8 dnami, mala by som dostat menzes o tyzden tak tych 16 dni mi vychadza posledne mesiace menzes po ovu. No pocity na menzes, tlaky v krizoch a zacala som chodit na zachod ale tak ked clovek potrebuje dlhsie tam pobudnut. nemam hnacky ale aj tak mi pracuju creva o sto sest. viem znie to divne na priznak ale byva to a mam pocit, ze toto som uz zazila ale velmi sa nepamatam. dokonca aj pred menzesom ale to mavam uplne len v ten den a pusti sa a nieje to az takeho zle. no proste zacina mi blikat v hlave kontrolka doslova, stale som si vravela, ze menzes menzes pride ale viac menej nevyzera to tak prosto clovek uz sa pozna to telo, uvidim. mam strach celkovo take zmiesane pocity, snazim sa nepripustat si to velmi aby som nebola sklamana no uvidime co z toho bude. drzte sa vsetky.

lauritka
28. mar 2014

@alca123 stihate a duphaston staci nasadit az po ovulke. test neovplyvnuje

lauritka
28. mar 2014

@mily7 pozri ak mas take pocity, vydrz este par dni a potom skus tehu testik ;)
este moze byt skor aj na ovu aj na tehu test.. okoo 11-12 dna po oplodneni by uz mohlo byt jasno.. drzim palce. 🙂 😉

mily7
28. mar 2014

@lauritka testovat skoro jasne. len som sa chcela vyrozpravat. snazim sa zachovat si pokoj, len mam takeho maleho cervika uz v hlave🙂) dakujem za vsetko, si zlata ako pomahas takto mnohym. uz si inak pripadam ako blazon stale si namyslajuci tehu, ale neviem, je to len taky pocit nic viac, viac menej je to len myslienka, ze moze to byt aj tehu. tak hadam mam este zdravy rozum

lauritka
28. mar 2014

@mily7 no ked to velmi chces, tak si vies vsugerovat priznaky.. ale nemusi to byt tak.. snad je tvoje podozrenie spravne ;)

alca123
28. mar 2014

@lauritka dakujem za infos... no duphaston som mala dnes ráno 1. tabletku lebo doki mi kázala od 18 DC zacat brat... dnes som 19 DC ale tak ráno som si uz dala (vcera som zabudla 😅 ) Doteraz bol ovu test biely a dnes krásne II . 24..3. mi brala doki krv na LH a mi vravela ze mám nižšie hladiny ako by mali byt ... mohlo to byt aj tým ze mám tak posunutú ovu??

lauritka
28. mar 2014

@alca123 ano urcite.. oni to beru tabulkovo ;)

alca123
28. mar 2014

jááj kiez by 🙂

siska765
28. mar 2014

Ahojte neviete poradit?Som 16DC a mliecny vytok?co znaci?ze uz som po ovu alebo pred?MS mam nepravidelnu dakujeeeem

lauritka
28. mar 2014

@siska765 tazko povedat.. moze byt aj pred ovu aj po.. mala by si meriat BT.. a na vysetreniach si bola ?

siska765
28. mar 2014

@lauritka teraz som nebola na folikulometrii ak to myslis

lauritka
28. mar 2014

@siska765 no ze preco mavas nepravidelny.. ci ti bral hormony a tak..

siska765
28. mar 2014

@lauritka problemy s prolaktinom ale ked beriem parlodel je to ok

lauritka
28. mar 2014

@siska765 jj.. ale ci ta odsledoval, ci mavas ovulku ??

moen
29. mar 2014

Ahoje, kde kupim lacno ovu testy? hlavne aby bolo viac kusov baleni.

siska765
29. mar 2014

@lauritka ano to mavam