icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
4. apr 2014

@renkaniki no ze este eje taky zhavy, ze ked je ovulka idete na to.. mojho uz to nebavi :D teda respektive, prave vtedy sa nejak blokne ;)

lauritka
4. apr 2014

@p0casie vcera si bola , ci pred tyzdnom ??? a z testu neviem ktora ke kontrolna a ktora testovacia

renkaniki
4. apr 2014

@lauritka Tak nedala som mu paaaaaaaar dni,tak sa tesi,ze dnes dostane 😀 😀 😉 .

lauritka
4. apr 2014

@renkaniki jaaaj, no ja tiez dnes nechystam na akciu, ete nemam pozitivny test :D 😅 nech daco nasetri... 😀

p0casie
4. apr 2014

@lauritka no v návode píše, že T keď je tmavšia je pozitívny, na fotke je T vpravo-čiže je tmavšia....a áno včera som bola...hm? co myslis? 😒

lauritka
4. apr 2014

@p0casie no to je cudne. a si si ista, ze hovorila 3mm ??? no je strasne maly folikul na praksnutie..
zrely je od 20mm... a praska okolo 24 mm..

renkaniki
4. apr 2014

@lauritka 😀 😀 😉 setrenie vojacikov,ano??Tak tak,treba treba 😉

p0casie
4. apr 2014

@lauritka aha, tak to potom bolo 30 😕 ja sa v tom až tak nevyznám, len keď som bola po minule mesiace tak som si pamatala čisla do 2...tak to bolo asi do 20, lebo bol taký veľký, že na celý vaječník...ak som správne pochopila...vravela že je dosť veľký, len maternica nevyzerá ešte na ovuláciu...hm 😕

lauritka
4. apr 2014

@renkaniki heej, ;) a hlavne nech le lepsi "vystrek" 😀 mm mi tvrdi, ze ked ma par dni pauzu, tak to z neho vytryskne viac.. :D tak nech je to poriadne ;)

lauritka
4. apr 2014

@p0casie hmm. no ak bol 30mm.. to uz by mal praksnut.. lebo potom sa moze zmenit na cystu..
nemas bbolesti?? dnes sa snazte.. a od zajtra ti saci nasadit dufik.. tabletky by nemali vadit podla ma.. to uz ako sa ty citis skor.. ci mozte sexikovat..
mozno sa jej zdala nizka sliznica, ale kazdy ma ine meritka..

p0casie
4. apr 2014

@lauritka ďakujem za odpoveď, no uvidíme v pondelok či praskol, či ďalšia cysta bude...ale snáď tá prvá možnosť 😀

renkaniki
5. apr 2014

@lauritka 😀 😀 😀 😀 😉 A ako si na tom?Kedy by mala dojs tovulka???No zu nech to klapne..drzim Ti moja palce 😉

lauritka
5. apr 2014

@renkaniki neviem este... budem testovat okolo obeda ;)

renkaniki
5. apr 2014

Este sa dnes drzi....vcera sme to zu pre istotu poistili a die sa dnes,do dalsieho kola 😀

renkaniki
5. apr 2014

@lauritka...a toto co???Ranobolo estepekne silne a okolo 16stej som merala a toto.Ale normalne este dnes aj zajtra by mala byt sanca,alebo???Podla toho,ako som si ratala,ze som mala poz test na 18DC,tak MS by mala dojst 20.04 -14dni,je na 06.zajtra ovulka.Ja som uz zasa z toho blenk blenk 😀

lauritka
5. apr 2014

@renkaniki no ved uz ti klesa LH:. ved to nemas mat silne dlho.. 😀 dnes alebo zajtra je ovulacia.

renkaniki
5. apr 2014

@lauritka 😉 ooook.Tak mam aj podla kalendara,ze na zajtra.No nic ved skusame dalej,diiiik.Sprosta otazka,co? 😨

lauritka
5. apr 2014

@renkaniki tak kasli na kalendar ;) telo nie je stroj.. ved to mas v poriadku.. vcera vrchol.. a do 48 hodin ovulacia.

renkaniki
5. apr 2014

@lauritka Ok moja 😉 Uz Ti dam troska,ale len troska pokoj 😀 😝.A poslala som srdeeecko

lauritka
5. apr 2014

@renkaniki dakujeeem 🙂

renkaniki
5. apr 2014

@lauritka To teraz dakujes,ze Ti dam pokoj alebo za serdeecko 😀 😀 😉

lauritka
5. apr 2014

@renkaniki haha
srdenkoo 😅

tinus999
6. apr 2014

@lauritka
@renkaniki ahojte bambulky moje, hore mám tehu a dole ovu testik z dnešného ranka na porovnanie, 11DPO. Lauri môžeš použiť ako príklad do tvojho super albumceku,možno niekomu pomôže...😀

renkaniki
6. apr 2014

@tinus999 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Tinuuuuus 😵 😵 😵 😵 Tak toto sa mi paaaaaaaci 😉

lauritka
6. apr 2014

@tinus999 dakujeem, ulozim !! gratulujem.. 😵 😵 😵 zas raz moje testy priniesli stastie ;)

tinus999
6. apr 2014

@lauritka dakujem, nie len tvoje testíky ale aj tvoje rady a pomoc priniesli radosť a šťastie, ešte raz ti veľmi pekne ďakujem a aj tebe držím palčeky... 🙂 dúfam že o pár dní dáš takúto fotočku aj ty... 🙂

lauritka
6. apr 2014

@tinus999 dakujeem 🙂 ;)

ellenie
6. apr 2014

No baby kukajte, inofolic beriem este len 9 dni a uz sa mi pozitiv. ovu test posunul z bezneho 18 - 19DC na 15DC 😀

bloncka007
6. apr 2014

@tinus999 Srdečná gratulácia. 🙂 Más aj nejaké príznaky? a ako často ste sa snažili? v deň pozitívneho ovu testu? Prepáč, že sa tak vypytujem, ale som zvedavá. 🙂

tinus999
6. apr 2014

@bloncka007 ahoj, no snažili sme sa pred pozitívnym ovu testikom približne každý druhý deň, ale iba ak sme mali chuť,čiže len tak z lásky a keď prišiel pozitívny test tak v ten deň a ešte potom tri dni po poz.ovu teste každý deň a potom už zasa len keď sme mali chuť... 😀