Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka aha, tak to potom bolo 30 😕 ja sa v tom až tak nevyznám, len keď som bola po minule mesiace tak som si pamatala čisla do 2...tak to bolo asi do 20, lebo bol taký veľký, že na celý vaječník...ak som správne pochopila...vravela že je dosť veľký, len maternica nevyzerá ešte na ovuláciu...hm 😕
@p0casie hmm. no ak bol 30mm.. to uz by mal praksnut.. lebo potom sa moze zmenit na cystu..
nemas bbolesti?? dnes sa snazte.. a od zajtra ti saci nasadit dufik.. tabletky by nemali vadit podla ma.. to uz ako sa ty citis skor.. ci mozte sexikovat..
mozno sa jej zdala nizka sliznica, ale kazdy ma ine meritka..
@lauritka...a toto co???Ranobolo estepekne silne a okolo 16stej som merala a toto.Ale normalne este dnes aj zajtra by mala byt sanca,alebo???Podla toho,ako som si ratala,ze som mala poz test na 18DC,tak MS by mala dojst 20.04 -14dni,je na 06.zajtra ovulka.Ja som uz zasa z toho blenk blenk 😀
@tinus999 Srdečná gratulácia. 🙂 Más aj nejaké príznaky? a ako často ste sa snažili? v deň pozitívneho ovu testu? Prepáč, že sa tak vypytujem, ale som zvedavá. 🙂
@bloncka007 ahoj, no snažili sme sa pred pozitívnym ovu testikom približne každý druhý deň, ale iba ak sme mali chuť,čiže len tak z lásky a keď prišiel pozitívny test tak v ten deň a ešte potom tri dni po poz.ovu teste každý deň a potom už zasa len keď sme mali chuť... 😀

@renkaniki no ze este eje taky zhavy, ze ked je ovulka idete na to.. mojho uz to nebavi :D teda respektive, prave vtedy sa nejak blokne ;)