Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
ahojte zienky a @lauritka mam otazocku,dnes som 9 DC, zacala som si robit testy skor,uz od 5DC,kedze neviem aky cyklus ma caka... doteraz som mala slabu druhu ciarku,zdalo sa mi,ze aj silnie,ale dnes na teste ani taka slaba ciarka,len nejaky duch.... nemali testy uz silniet?preco zoslabol???viem,ze moze hladina LH kolisat,ale aj tak sa mi to zda zvlastne,ze zoslabne,ak by mal silniet... kedy pred ovu zvyknu testy silniet???
prikladam aj moj graf:
http://www.fertilityfriend.com/home/4c16ae
ten teplotny vystup 8DC je asi z choroby
diky za rady a nazory 🙂
Dievcata, poradte...tento mesiac som mala dvojdnove kramy, nie spinenie - klasicky menzes, lenze na moje pomery strasne kratky...obvykle mavam min. 4 dni. Vcera ma priserne zacali boliet vajecniky...obidva a ta bolest akoby sa sirila dole do noh, dneska to iste, aj ked uz nie tak intezivna bolest. Pred menzesom, asi 4 dni predtym ako som to mala dostat, som si robila tehu test a negativny. Dneska som spravila ovu test (tehu uz doma nemam), skor zo zvedavosti - ale podla mna je to uplne na hlavu mat ovu po menzese a veru ta ovu ciarka je silna (o mini chlp slabsia ako testovacia). Co toto je? Ja som myslela, ze po menzese by som tam nemala mat takmer ziadnu ovu ciarku. Co to moze byt? Skusame otehotniet a uz x mesiacov sa nedari, tak sa bojim, ci nemam daco s cyklom. Alebo zeby psychika?
@lauritka praveze nie, ziaden hlien...v piatok rano dorazila mrcha a zrazu v nedelu si hovorim, dokelu, vsak dnes uz nic...ratam, ze ako dlho som ju mala a docvaklo mi, ze len dva dni. V pondelok som to nejako extra neriesila, ale podvecer ma zacali silno boliet vajecniky, az do noh mi to udieralo, ale tak vravim si, ze mozno som senzitivna na pocasie alebo co...ale dnes znova, aj ked uz nie tak silno. Vcera som test nerobila, si vravim, vsak som mala ms, tak naco...a dnes len zo zvedavosti. Akoze nebola ta ovu ciarka uplne taka ista ako ta kontrolna...silne sfarbena bola, len nie taka hruba. Ale takuto ciarku som mavala obvykle v strede cyklu a povazovala som ju za ovulacnu. Predtym som si robila ovu testy v strede cyklu a zdalo sa mi, ze ovu mavam cca v strede...ani by mi nenapadlo, ze dva tyzdne po ovu (teda ja som to povazovala za ovu) budem mat dalsiu - teda asi...ak to nie je daco ine. Lauritka, ja sa v tom uz fakt nevyznam.
@lauritka no ahojky, dnes rano mi vystupila teplota o 0,4 stupne... Ten test čo som posielala včera bol zo včera z 18 hodiny... TEraz tu ešte hodím test zo včera z 11 hodiny... Možno je ešte kusok silnejší ako ten z večera... Mysliš, že mohol byť vrchol včera v noci a dnes v noci ovula?
Ahojte kočeny.
Ja sa chystam prvy cyklus robit ovu testy, tak ma tu asi budete mat nasackovanu, kedze nemam ani sajnu, co to u mna bude 🙂 Tak si pripravte na mna pevne nervy a aasi najma Ty @lauritka :D :D
Ale dnes som len 2 DC, takze o takych 13 dni zacinam 🙂 Nakolko mavam dlhsie cykly, tak zacnem az okolo 15 DC testovat, tak drzte palce 🙂
ahoj @lauritka mozem s ata spytat este na tvoj nazor?moj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/4c16ae
dnes na ovu teste skoro ziadna ciarka,ale zaznamenala som veeelmi vela hlienu,asi prvykrat som si vsimla taky ciry a natahovaci hlien,no nie som si ista,ci to nemohli byt aj spermijky zo vcera,ale to nepredpokladam,asi by s atak nenatahovali... mohla som presvihnut vrchol LH a nezachytit to na teste?mam este tie citlivejsie 10 -tky.... a viem,ze to ukazu az dalsie dni a zeplota a aj testy budem robit dalej... no som z toho zmätena 😀 a kvoli prechladnutiu neviem ci verit teplote.... a este otazocka,staci sa snazit kazde dva dni,ake nazory si pocula?mne gyn. vravela,ze ano... ale citala som,ze mnohe zienky sa snazia aj kazdy den okolo ovu....

@satanka1 no tak dnes bol rovnaky ako ten na obrazku nerozumiem tomu,lebo takyto test mam uz od piatku :(