Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka ahoj, tak ako pokracujes?
ja som uz uplne zmagorena z toho mojeho tela, tak keby som si nerobila ovu testy a nemerala BT tak by som si myslela, ze je po ovu vyse tyzdna
teplota stale kolise ako na hojdacke, hore-dole, ale stale je dole, ovu testy negativne, dnes taka slaba druha ciarka, ale prsia ma tak neskutocne bolia aj po boku aj cele bradavky palia, no a brucho okolo vajecnika 😒
hlienik sa mi zda, ze sa zlepsuje, mam jeden testik, tak neviem ci zajtra testnut alebo az pozajtra 😕 😅
@lauritka jo, no uvidim zajtra, ak znova klesnem, tak to mi lutealka nebude trvať ani týžden... Takže sranda. Ale som čítala, že skrátená lutealna fáza býva zapričinena zvýšeným prolaktínom. A kedže dojčím, tak ten prolaktín s najväčšou pravdepodobnosťou zvýšený je... Takže s tým nič nenarobím, len budem čakať, kedy nebude mala pricucnutá tak často 😎 a možno sa to potom upraví.
No a na velku noc, teda nič moc... Ale možno sa pridám 😅 😉
@lauritka joj, no to mi je luto, a nezavidim mrsku na velku noc, ja som mala komplet cez cele vianocne sviatky, najprv som zacala krvacat neviem z coho po styku asi cca 5dni a potom som normalne dostala mrchu aj s bolestami, ale vtedy mi meskali vyse 2t, takze viem co to bolo
tak dnes som robila test a bol uplne cisty a teplota stale sa drzi hore vyskocena, prikladam graf
@lauritka prosim ta este jedna otazocka, mohlo sa stat, ze som nezachytila vrchol, alebo blbost, podla grafu a ako som robila testy: 1. ziadna ciarka, 2.slaba ciarka, 3.silnejsia ciarka, som myslela, ze este zosilnie, ale 4.uplne bez ciarky 😕 je mozne ze to tak rychlo prislo a aj odislo, ci to je blbost?
neviem netestujem kazdy den a po ovu tiez nie, takze neviem ako sa to tvari
ale brucho a prsia ma stale pobolievaju, mozem mat aj anovulacny?
vdaka
@lauritka ahoj,mozem sa ta spytat,dnes som si robila ovu test, je na nom druha ciarka,ktora je rovnako silna ako kontrolna,lenze je ovela uzsia ako kontrolna,len v jednom mieste je taka silna,zvysna do sirky je slabsia... pridam foto,neviem ci to bude dobre vidiet, dnes som 14DC a teplota je pekne dole... viem,ze to ukazu az dalsie dni...ale stava sa to testom,moze byt pozitvny aj takto??? dakujeeem 🙂 pekne sviatky prajem 😉
chcem sa opytat ako je to s tou teplotou ked ste tehu???drzi sa hore ?kolky dpo???

@jaja9891 ahoj, myslim, ze este nebola...36,5 je este tvoja predovulacna ... hlienik sa moze objavit aj ovela skor pred ovulkou. 😉