icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
16. apr 2014

@jaja9891 ahoj, myslim, ze este nebola...36,5 je este tvoja predovulacna ... hlienik sa moze objavit aj ovela skor pred ovulkou. 😉

jaja9891
16. apr 2014

@lauritka dakujem za odpoved a tvoj cas venovat sa nam tu vsetkym 🙂 velmi ti prajem,aby si si cim skor nasla // 😉

lauritka
16. apr 2014

@jaja9891 nemas za co 🙂

besnota
17. apr 2014

@lauritka ahoj, tak ako pokracujes?
ja som uz uplne zmagorena z toho mojeho tela, tak keby som si nerobila ovu testy a nemerala BT tak by som si myslela, ze je po ovu vyse tyzdna
teplota stale kolise ako na hojdacke, hore-dole, ale stale je dole, ovu testy negativne, dnes taka slaba druha ciarka, ale prsia ma tak neskutocne bolia aj po boku aj cele bradavky palia, no a brucho okolo vajecnika 😒
hlienik sa mi zda, ze sa zlepsuje, mam jeden testik, tak neviem ci zajtra testnut alebo az pozajtra 😕 😅

lauritka
17. apr 2014

@besnota ahojki, no ja cakam na mrsku 😢

a mas grafik hmm. netusim co sa deje, tazko radit.. jak s testikom.. ze kedy urobit. 😒 ked uz mas len jedne..

besnota
18. apr 2014

Hm, píšeš tak, ze príde tvoja mrska 😢 to ma mrzí
No tak mne dnes zas vyletela teplota, no kaslem to, dnes nakoniec test nemôžem urobit, až zajtra, uvidím aká bude zajtra teplota 🙂
@lauritka

lauritka
18. apr 2014

@besnota no jauz somzmierenea ze mrska dorazii.. bilo na teste.. bruch pobolieva,,,

besnota
18. apr 2014
lauritka
18. apr 2014

@besnota no zvykla som si... 🤐

vejula
18. apr 2014

@lauritka joj to mi je luto... Ja mam podozrenie na poriadne skratenu lutealku. Normálne ma nejak diven brucho pobolieva a tá teplota.... OStala stáť na mieste po ovulačnom výskoku, dnes dokonca trocha klesla. Tak predpokladam, že ani nestihne vystupiť a príde červená o par dní 😒

lauritka
18. apr 2014

@vejula ah takze aj ty ? 😕 ale este si neklesla uplne ci ?

vejula
18. apr 2014

@lauritka no ja som nestihla ani poriadne vystupiť 😀 😀 ... TEda akože ten ovulačný výskok tam bol 3 dni sa to držalo na tom istom čisle a dnes o 0,1 stupna pokles (teda možno menej možno viac, kedže teplomer mam len na 1 destinne) Tak neviem ale divný pocit mam z toho

lauritka
18. apr 2014

@vejula jj ...
no uvidime ;) ty este mas aspon par dni cas.. ja uz som na hrane.. a dobre mi vyjde mrcha na sviatky 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

vejula
18. apr 2014

@lauritka jo, no uvidim zajtra, ak znova klesnem, tak to mi lutealka nebude trvať ani týžden... Takže sranda. Ale som čítala, že skrátená lutealna fáza býva zapričinena zvýšeným prolaktínom. A kedže dojčím, tak ten prolaktín s najväčšou pravdepodobnosťou zvýšený je... Takže s tým nič nenarobím, len budem čakať, kedy nebude mala pricucnutá tak často 😎 a možno sa to potom upraví.
No a na velku noc, teda nič moc... Ale možno sa pridám 😅 😉

lauritka
18. apr 2014

@vejula aha.. no moze byt..🙂
aspon budem mat vyhovorky na navstevy, ze ma boli brcuho 😀 nechc esa mi nejak nic riesit..
aj ked pridu aspon deti z Blavy ;) tak nieco pofotim / ti polojaponski surodenci /

besnota
19. apr 2014

@lauritka joj, no to mi je luto, a nezavidim mrsku na velku noc, ja som mala komplet cez cele vianocne sviatky, najprv som zacala krvacat neviem z coho po styku asi cca 5dni a potom som normalne dostala mrchu aj s bolestami, ale vtedy mi meskali vyse 2t, takze viem co to bolo

tak dnes som robila test a bol uplne cisty a teplota stale sa drzi hore vyskocena, prikladam graf

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?...

lauritka
19. apr 2014

@besnota mozno je este skoro u teba ci ?

besnota
19. apr 2014

@lauritka tak štandard je cca 18-19 den

besnota
19. apr 2014

@lauritka uvidím ako sa bude správať teplota ďalej

lauritka
19. apr 2014

@besnota no jasne, este nie je nic stratene ;)

besnota
19. apr 2014

@lauritka prosim ta este jedna otazocka, mohlo sa stat, ze som nezachytila vrchol, alebo blbost, podla grafu a ako som robila testy: 1. ziadna ciarka, 2.slaba ciarka, 3.silnejsia ciarka, som myslela, ze este zosilnie, ale 4.uplne bez ciarky 😕 je mozne ze to tak rychlo prislo a aj odislo, ci to je blbost?
neviem netestujem kazdy den a po ovu tiez nie, takze neviem ako sa to tvari
ale brucho a prsia ma stale pobolievaju, mozem mat aj anovulacny?
vdaka

besnota
19. apr 2014

@lauritka inac teraz som pozerala tvoj album s testami, a zistila som, ze kludne mohla byt ta ovu, mas tam aj Ty taky prechod, ze silna ciara a na druhy den nic a akurat ta silna ciara mohla byt vcera ked som nerobila test a dnes nic, som normalne zvedava na zajtrajsiu teplotu 🙂

lauritka
19. apr 2014

@besnota jj, teoreticky to moze stupnut aj takto zo dna na den 😅

jaja9891
20. apr 2014

@lauritka ahoj,mozem sa ta spytat,dnes som si robila ovu test, je na nom druha ciarka,ktora je rovnako silna ako kontrolna,lenze je ovela uzsia ako kontrolna,len v jednom mieste je taka silna,zvysna do sirky je slabsia... pridam foto,neviem ci to bude dobre vidiet, dnes som 14DC a teplota je pekne dole... viem,ze to ukazu az dalsie dni...ale stava sa to testom,moze byt pozitvny aj takto??? dakujeeem 🙂 pekne sviatky prajem 😉

lauritka
20. apr 2014

@jaja9891 ahoj, no nepoznam tie testy, cize velmi neviem ako to ma vyzerat, ale tak pre istotu sa snazte a skus este zajtra ;) aj tebe prajem to iste ♥

lubka1983
20. apr 2014

chcem sa opytat ako je to s tou teplotou ked ste tehu???drzi sa hore ?kolky dpo???

besnota
21. apr 2014

@lauritka tak dnes teplotou ovu potvrdena, vystupila o 2desatiny, na wunsi mi to ovu nevyznacilo, ale na FF mi to dalo na den ked som mala negativny ovu test, no nechapem uz. dnes ma ale hrozne bolia vajecniky, strasne krce mam a aj som zacala spinit, podla FF som 4DPO ???? 😕

lauritka
21. apr 2014

@besnota pockj daj este ten fertility graf.

lauritka
21. apr 2014

@lubka1983 ano hore sa drzi a neklesa.. aj v termine mrchy

besnota
21. apr 2014

@lauritka ako sa dava na ff? dakujem