Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@rybkaa ja si myslim, ze to nie je este zostatkovym HCG, ja uz pri kyrete som mala velmi nizku hodnotu. No ja neviem, preco tak duchuju, bud nech tam nic nie je,alebo necham tam su 2 poriadne carecky....Tiez som si myslela, ze ke bol 17 Dc tak ako tak, tak ze bude postupne tmavnut a on svinucha jedna, na druhy den nic, ze celkom nic 😠 No co uz, raz sa dockam 😉
@adamnela ovu testy sú iné ako tehu testy, kým tehu ukážu ducha len ak tam tehu je, tak ovutesty môžu ukazovať slabulinkú čiarku každý deň počas cyklu, lebo v tele je LH po celý cyklus, len pred ovuláciou sa jeho hladina zvýši, takže že duchujú je normálne, len ešte asi neprišiel správny čas ovulácie, aj minulý mesiac si mala až 25 dc, takže ešte je čas 🙂 iné príznaky tiež nemáš? hlien, krčok alebo bolesti?
@rybkaa to ja viem, ze mozu byt duchovia, ale nechapem, ze raz silnejsi, raz slabsi, potom zasa silnejsi, zasa slabsi... No ale co uz, nic s tym nenarobim 🙂 No minuly mesiac som mala na 24 DC, takze najneskor buduci tyzden by mala prist. No ja som len preto zacala skor testovat, lebo predtym mesiac, ked som ostala tehu som mala ovulku na 18 DC, tak pre istotu a to som uzivala fytosoju. Tento mesiac som tiez uz uzivala fytosoju, tak som sa bala by som ju nepremeskala 🙂 Bolesti nemavam nikdy, krcok nesledujem a hlien ani zatial nie...takze musim este par dni pockat 🙂
@adamnela no este neni pozitivny....ja 22dc...a včera som v praví z nicoho nic dostala vlci hlad...este som poslala kolegyňu na prestávku skor že niesom hladna a 20min po som nevedela čo sa sombou robi...ruky sa mi triasli ako starej babke...odratavala som minúty ty kokso...toto sa mi este v zivpte nestalo..inak ziadny tehu priznak nic
@majuska7979 no bodaj by to bolo nejake znamenie 🙂
@adamnela tak prsia začínajú boliet..s chlapom som sa povadila..cp je môj priznak mrchy...takže je to jedno už netestujem ..počkám do 10maja...vsak možno to bol tiez anovulak...
@majuska7979 hm , to ma mrzi ze ste sa povadili. Ako dnes, uz je to ok? A veru,mohol to byt aj anovulak, kedze nesledujes BT a nevies to inak posudit 😒 Ale clovek nikdy nevie, takze nadej umiera posledna...
@adamnela uz vcera bolo ok...no proste to je jedno 😉 10maja cakam mrchu 😔 a ide sa na dovolenku 😎 😎 😎 😎
@majuska7979 tak fajn, ze ste uz ok 🙂 No tak si uzi paradnu dovolenku 🙂
@adamnela jasne ze uzijem svadbu naj kamosky...potom prijimanie krstnata....objednavanie novej kuchyne a plotu....plus prvy raz budeme spinkat v nasom dome .. 😵 😵 😵 😵 😵 😵 takze si babatko prinesieme asi odtial 😵 😵 😵 ak panpozko da 😵 😵 😵 😵 😵 a ty ako si na tom??? nejake priznaky ovu????????
@majuska7979 no tak to mas teda vesele este a mozno prva noc v dome, bude ta prava 🙂 A ja som na tom, asi tak ako som bola, ziadne priznaky nejako nebadam, uvidim aka bude zajtrajsia teplota. Som strasne zvedava na ktory den mi to vyjde. Dnes sme radsej positili s muzickom, lebo zajtra ide do roboty a prde az v stredu, tak dufam, ze ovulka pride najneskor do utorka 🙂
@adamnela takže u mna je to jasné..........prsia naliate ale veľkosť mrchy......no a už mi oko troska horúco v noci čo je u mna predzvesť mrchy....u mna je to jasné ako facka .;) ale tebe drzkam palceky
@majuska7979 dakujem, u mna to vyzera stale rovnako...Ovulka este nikde, tak dufam, ze uz tento tyzden konecne pride, lebo je to dlhe cakanie 😒 No som zvedava, ci a kedy teda dostanes tu mrchu...
@adamnela 10 maja by mala prist
@adamnela no to čakanie je najhoršie

@lauritka no ved uvidime ako sa podari, kedze muza nemam kazdy den doma, niekedy ide prec aj na 3-4 dni, tak uvidime. A hlien, vies co mokro, vlhko mam, ale nejaky bielok nepozorujem, tak asi fakt este len pride ta ovula jedna..