Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
lacne testy....http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13728048&tab=0
ja mam lacnejsie a lepsie ;)
😀
@adamnela 17maja...s tym ze do polska letime 15maja...16 cestujeme autom na svk a svaba je 17 o 3pm
@adamnela takze som na seba strasne hrda...bola som nakupovat a vosla som do drogerky ...pozrela som tehu testy..uz som ich drzala v ruke 😀 😀 😀 😀 😀 a potom ebleslo hlavou ze aka som len sprosta..vravim si maja ti krava..vsak vies ze niesi tehu to naco ti tie tehu testy budu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ponadavala som si v duchu este a otocila s a na pate domov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som na seba hrda ze som ich nekupila..uz by boli urcite urobene 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a zbytocne negativne a ja naladu v p...i 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a tak mam krasny dnik 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 no super, da sa to 🙂 Ja som tiez bola v nedelu v meste a vosla som do lekarne, ze sa idem opytat, ci maju ovu testy a mali, ale len rapi clear a 5 testov za 5,69 eur, tak som povedala, ze dakujem, dovidenia. Bola by som sprosta, keby som vyhodila tolko prachov za tie testy, tak tiez som bola na seba v tom momente hrda, ze som ich predsa nekupila 😉 😉
@leishmania krasny ovu testik..teraz snazilkovat 😉 😉 😉
@leishmania aj ja chcem taky :/
@majuska7979 dakujem 🙂
@loginout my aj napriek peknym ovu testom od januara boli 2 potraty aj ked jeden taky uplne skory ale nechapem, prve sa nam podarilo na prvy sup
@leishmania skus nejake cajiky na udrzanie babatka???
@majuska7979 vies poradit nejake? 🙂
Dnes som si robila 14DC a na ovu teste nič :/
@leishmania vtvraj alchemilka je na vsetky zenske problemy precitaj si nieco o nej 😉
@majuska7979 alchemilku pijem, ona sa ma pit len prvu polku cyklu do ovulacie potom sa uz nema vraj. pocas tehotenstva neviemmci sa moze

@adamnela
jéjééé to je mi líto...měla jsme to vždy po 28 dnech teď poslední 2 měsíce po 30 dnech...trochu se toho bojím...první máme po IVF a druhá se zadařila přirozeně když to nikdo nečekal a právě mám strach že to zase nepůjde a do toho ty testy všichni říkají že jsou negativní ☹