icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

jitaf
6. máj 2014

@adamnela
jéjééé to je mi líto...měla jsme to vždy po 28 dnech teď poslední 2 měsíce po 30 dnech...trochu se toho bojím...první máme po IVF a druhá se zadařila přirozeně když to nikdo nečekal a právě mám strach že to zase nepůjde a do toho ty testy všichni říkají že jsou negativní ☹

jitaf
6. máj 2014

@lauritka
já jsem testovala každý den v 11 hodin +/-...hlen nemám žádnej nic necítím 😒

lauritka
6. máj 2014

@jitaf a nepila si predtym aspon tu hodinku a pol ???

jitaf
6. máj 2014

@lauritka
ano nepila jsem nikdy před...v 7 ráno kafe a kolem 11 jsem šla dělat test všechny dny co jsem testovala...ale nikdy jsem ho nedělala víckrát denně

adamnela
6. máj 2014

@jitaf no aj tak gratulujem k dvom princeznam 🙂 Neboj, tak ako sa vam druha podarila prirodzene, tak to kludne moze byt aj do tretice. Odkedy sa pokusate o dalsie babatko?

jitaf
6. máj 2014

@adamnela
děkuji 😉 no snažíme se 2 měsíce ale víš jak já už jsem v tom hodně na nervy 😀 snad to půjde

lauritka
6. máj 2014

ja mam lacnejsie a lepsie ;)
😀

lauritka
6. máj 2014

@jitaf no je mozne, ze keby si testovala este neskor.. povedzme okolo piatej poobede tak by si vrchol vystihla.

preto stale odporucam, ze ked su tie ciarky skoro silne, treba urobit este jeden v ten den 🙂
s odstupom niekolkych hodin.

napriklad kuk sem 🙂 v jeden den.

jitaf
6. máj 2014

@lauritka
chci testy hodně a levně 😀 kolik na naše?

lauritka
6. máj 2014

@jitaf no to ja nevim 🙂

alu skus kuk na vasom modrom koniku v bazari, ci niekto nema. na cz.

lebo s posielanim do ceska je problem kvoli inej menej, kedze z vasho uctu sa neda poslat na nas 😒

adamnela
6. máj 2014

@jitaf no tak 2 mesiace je zatial uplne ok, neboj nic, hlavne nestresuj a uvidis, ze sa to cim skor podari..Drzim palce 🙂

majuska7979
6. máj 2014

@adamnela 17maja...s tym ze do polska letime 15maja...16 cestujeme autom na svk a svaba je 17 o 3pm

majuska7979
6. máj 2014

@adamnela takze som na seba strasne hrda...bola som nakupovat a vosla som do drogerky ...pozrela som tehu testy..uz som ich drzala v ruke 😀 😀 😀 😀 😀 a potom ebleslo hlavou ze aka som len sprosta..vravim si maja ti krava..vsak vies ze niesi tehu to naco ti tie tehu testy budu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ponadavala som si v duchu este a otocila s a na pate domov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som na seba hrda ze som ich nekupila..uz by boli urcite urobene 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a zbytocne negativne a ja naladu v p...i 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a tak mam krasny dnik 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

loginout
6. máj 2014

Tak prikladam foto 😉 12 a 13 DC

loginout
6. máj 2014

@adamela hore je 12 a dole 13 trochu silnejsia ze? Dockam sa ja noekedy tej ovu 😀

adamnela
6. máj 2014

@majuska7979 no super, da sa to 🙂 Ja som tiez bola v nedelu v meste a vosla som do lekarne, ze sa idem opytat, ci maju ovu testy a mali, ale len rapi clear a 5 testov za 5,69 eur, tak som povedala, ze dakujem, dovidenia. Bola by som sprosta, keby som vyhodila tolko prachov za tie testy, tak tiez som bola na seba v tom momente hrda, ze som ich predsa nekupila 😉 😉

adamnela
6. máj 2014

@loginout este mas dost casu na ovulku 🙂 Ja som uz 22 DC a tiez este ovulka nikde...co uz...mozno sa dockam a Ty sa urcite dockas uvidis 🙂

leishmania
7. máj 2014

s mi zda dnes este silnejsia ako vcera 🙂

majuska7979
7. máj 2014

@leishmania krasny ovu testik..teraz snazilkovat 😉 😉 😉

loginout
7. máj 2014

@leishmania aj ja chcem taky :/

leishmania
7. máj 2014

@majuska7979 dakujem 🙂
@loginout my aj napriek peknym ovu testom od januara boli 2 potraty aj ked jeden taky uplne skory ale nechapem, prve sa nam podarilo na prvy sup

majuska7979
7. máj 2014

@leishmania skus nejake cajiky na udrzanie babatka???

1valeria1
7. máj 2014

Co poviete kocky,kolko tomu davate? 🙂 9dc

leishmania
7. máj 2014

@majuska7979 vies poradit nejake? 🙂

loginout
7. máj 2014

Dnes som si robila 14DC a na ovu teste nič :/

majuska7979
7. máj 2014

@leishmania vtvraj alchemilka je na vsetky zenske problemy precitaj si nieco o nej 😉

leishmania
7. máj 2014

@majuska7979 alchemilku pijem, ona sa ma pit len prvu polku cyklu do ovulacie potom sa uz nema vraj. pocas tehotenstva neviemmci sa moze