Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mon777 mamatest urcite. Mne minule ukazal cez den.
@mon777 takze ortiel vyrieknuty. Hcg 468 co je aj viac ako by malo byt v tom stadiu co som. Buducu stredu znova sono. Uz len to udrzat.
@isabelle82 Jéééééééééééééééééj 😵 Moje zlatéééééé 🙂 Gratulovať nebudem, aby som nezakríkla (nechám si to na deň, keď dostaneš tehu knižku), ale moc moc moc držím palčeky, aby bolo všetko ok 🙂 To ja som na tom mizerne...a mám pocit, že ma zasa raz dobehol anovulák ☹
@isabelle82 To ja som na tom asi takto...stále bez zmeny. Takže som sa rozhodla, že končím a čakám, kedy mrcha príde...
Musím sa modliť, aby Janíček unás v Seredi bral nové pacientky, lebo sa už zbláznim. Ale má do 28. dovolenku, takže to tak skoro nezistím ☹
Baby...vyhlasujem stávku...kto sa staví o čokoládu, že ma znova čaká MS na 60DC? 😅 🙄
@mon777 tak to ma mrzi. No co uz uz len pockat na mrchu a zacat testovat ovu a merat aby si ju nepresvihla. Dakujem za povzbudenie. Tesim sa ale radsej velmi opatrne kedze este ani sono nic nezachytilo. V stredu ma caka opat sono. Teplotu este meriam neda mi to. Stale je pekne hore takze zatial vsetko ok.
@isabelle82 Ja mám pocit, že ja sa ovu ani nedočkám ☹
@mon777 to som si myslela aj ja. Mozno uz si aj mala len ste sa netrafili kedze si netestovala. Ovu testy ta pekne navedu neboj.
@isabelle82 pochybujem, lebo som 39DC a už ma to nebaví 😖
@mon777 hej len mozno bola ovu skor a kedze si nemerala si ju nezachytila.
baby ahojte,kukam to tu sem tam a vidim ze sa vyznate tak by som mala jednu otazocku. som len 6.DC a od vcera ma boji vajecnik ako pri ovu,myslite ze by mohla dojst tak skoro?dokonca sa mi zda ze mam aj hlien...inokedy mavam ovu tak 15-17DC.dakujem za odpovede 😉
@isabelle82 u mňa skôr nebola, ako bola 😀
@lauritka ahoj pomoc prosím!!!!!! ☹
Kúpila som si new ovu testy. . Takú ciarku som ešte doteraz nemala . . Počula som ale že tieto testy sú neni moc dobre že ukazuju slabo / no uvidíme. . Posledný je robený dnes O 13tej chýba mu veľa??kedy sa snažiť? Dnes , V nedeľu alebo mám počkať na zajtra so snažením sa?som zvedavá na ciarku večer. . Čo myslíš?
Ďakujem
@mon777 nebola teraz bude dalsi mesiac neboj
@isabelle82 no ja neviem. Vcera vecer ma zacali pobolievat prsia a dnes mam take divne tlaky v podbrusku. Asi dojde mrcha. A zas na druhej strane stale dufam, lebo od rana stale beham cikat a pri tom vobec vela nepijdm, takze ta nadej tam je, aj ked rom si povedala, ze kaslem na to 😖
@mon777 nekasli. Musis verit ze to vide.
@isabelle82 ja viem...stále vnútorne verím...ale zároveň vďaka tým 4rom neg. testom aj pochybujem... Začínam si myslieť, že ma čaká diagnóza PCO alebo niečo podobné 😖
@mon777 ja mam pco a vidis. Az taka katastrofa to nie je. Nasad inofolik. A 2x denne. Raz ti nepomoze urcite.
@isabelle82 no veď z výplaty v auguste kúpim 🙂
@mon777 skus objednat cez net. Ja som objednavala cez pilulka24 a bol lacnejsi o 3€ na balenie. Tak som usetrila za cyklus viac ako 9€.
@isabelle82 ja som našla tiež celkom cenovo prístupné...takže uvodíme. Ale tento mesiac to nebude možné ☹
@hennyinnsbruck ešte sa mi pozitívne nezdá. Podľa mňa mu chýba ešte deň-dva.
@mon777 ďakujem...Uvidím neskôr aká bude...bojím že mi neukaze pekne // 😢 ako som spomínala jedna kocka odtiaľto S nimi nebola spokojna
@hennyinnsbruck ja som za posledný takmer rok očividne ovulovala len raz...dva mesiace pred svadbou (viď môj slávny graf, z ktorého som sa tešila jak decko). Takže ja sa skôr bojím, že mojich objednaných 50 kusov mi bude nanič, lebo ani jeden sa pozitívnemu nepriblíži 😅
takže to neber tak tragicky 🙂
@mon777 ďakujem za podporu 😅
Ja objednám new ovu testy / zelené tie sú vraj dobré
@mon777 teraz som robila ciarka sa mi zdá byť rovnaká ako poobedie 😠
Ahojte. Mám na vás otázku. Máte skúsenosti s ovu testami určite väčšie ako ja. Na základe hlienu som si bola takmer istá,kedy som mala ovuláciu,tento mesiac som si istotu chcela potvrdit aj ovu testami. Vyšlo to,trafila som sa a na základe dlhodobého pozorovania mi vyšla ovu 18-19 cyklu. Čiarka potom pekne bledla. Dnes som si ovu test urobila znova (24 deň cyklu) a čiarka je znova intenzívna. Čo to chce byť??? Môžem byť tehotná? Moja malá sa tak správa,preto som si urobila test,lebo mi je jasné,že na tehotenský je skoro.
@hennyinnsbruck ukáž foto 🙂
@zizaster tak vraj ovu dokáže ukázať začiatok tehu, ale čo ja viem? počkala by som, kým nevynechá MS. alebo aspoň nepríde termín MS a urobila by som tehu.
@mon777
Posledný test.
Dnes urobím až večer lebo som celý deň V práci ale včera sme sa posnazili A zajtra sa tiež pomojkame 🙂

@isabelle82 ja to viem už teraz...myslíš, že by to malo význam aj cez deň? 😀