icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

mon777
16. júl 2014

@isabelle82 ja to viem už teraz...myslíš, že by to malo význam aj cez deň? 😀

isabelle82
16. júl 2014

@mon777 mamatest urcite. Mne minule ukazal cez den.

isabelle82
16. júl 2014

@mon777 takze ortiel vyrieknuty. Hcg 468 co je aj viac ako by malo byt v tom stadiu co som. Buducu stredu znova sono. Uz len to udrzat.

mon777
17. júl 2014

@isabelle82 Jéééééééééééééééééj 😵 Moje zlatéééééé 🙂 Gratulovať nebudem, aby som nezakríkla (nechám si to na deň, keď dostaneš tehu knižku), ale moc moc moc držím palčeky, aby bolo všetko ok 🙂 To ja som na tom mizerne...a mám pocit, že ma zasa raz dobehol anovulák ☹

mon777
17. júl 2014

@isabelle82 To ja som na tom asi takto...stále bez zmeny. Takže som sa rozhodla, že končím a čakám, kedy mrcha príde...
Musím sa modliť, aby Janíček unás v Seredi bral nové pacientky, lebo sa už zbláznim. Ale má do 28. dovolenku, takže to tak skoro nezistím ☹

Baby...vyhlasujem stávku...kto sa staví o čokoládu, že ma znova čaká MS na 60DC? 😅 🙄

isabelle82
17. júl 2014

@mon777 tak to ma mrzi. No co uz uz len pockat na mrchu a zacat testovat ovu a merat aby si ju nepresvihla. Dakujem za povzbudenie. Tesim sa ale radsej velmi opatrne kedze este ani sono nic nezachytilo. V stredu ma caka opat sono. Teplotu este meriam neda mi to. Stale je pekne hore takze zatial vsetko ok.

mon777
17. júl 2014

@isabelle82 Ja mám pocit, že ja sa ovu ani nedočkám ☹

isabelle82
17. júl 2014

@mon777 to som si myslela aj ja. Mozno uz si aj mala len ste sa netrafili kedze si netestovala. Ovu testy ta pekne navedu neboj.

mon777
17. júl 2014

@isabelle82 pochybujem, lebo som 39DC a už ma to nebaví 😖

isabelle82
17. júl 2014

@mon777 hej len mozno bola ovu skor a kedze si nemerala si ju nezachytila.

wenka25
17. júl 2014

baby ahojte,kukam to tu sem tam a vidim ze sa vyznate tak by som mala jednu otazocku. som len 6.DC a od vcera ma boji vajecnik ako pri ovu,myslite ze by mohla dojst tak skoro?dokonca sa mi zda ze mam aj hlien...inokedy mavam ovu tak 15-17DC.dakujem za odpovede 😉

mon777
18. júl 2014

@isabelle82 u mňa skôr nebola, ako bola 😀

hennyinnsbruck
18. júl 2014

@lauritka ahoj pomoc prosím!!!!!! ☹
Kúpila som si new ovu testy. . Takú ciarku som ešte doteraz nemala . . Počula som ale že tieto testy sú neni moc dobre že ukazuju slabo / no uvidíme. . Posledný je robený dnes O 13tej chýba mu veľa??kedy sa snažiť? Dnes , V nedeľu alebo mám počkať na zajtra so snažením sa?som zvedavá na ciarku večer. . Čo myslíš?
Ďakujem

isabelle82
18. júl 2014

@mon777 nebola teraz bude dalsi mesiac neboj

mon777
18. júl 2014

@isabelle82 no ja neviem. Vcera vecer ma zacali pobolievat prsia a dnes mam take divne tlaky v podbrusku. Asi dojde mrcha. A zas na druhej strane stale dufam, lebo od rana stale beham cikat a pri tom vobec vela nepijdm, takze ta nadej tam je, aj ked rom si povedala, ze kaslem na to 😖

isabelle82
18. júl 2014

@mon777 nekasli. Musis verit ze to vide.

mon777
18. júl 2014

@isabelle82 ja viem...stále vnútorne verím...ale zároveň vďaka tým 4rom neg. testom aj pochybujem... Začínam si myslieť, že ma čaká diagnóza PCO alebo niečo podobné 😖

isabelle82
18. júl 2014

@mon777 ja mam pco a vidis. Az taka katastrofa to nie je. Nasad inofolik. A 2x denne. Raz ti nepomoze urcite.

mon777
18. júl 2014

@isabelle82 no veď z výplaty v auguste kúpim 🙂

isabelle82
18. júl 2014

@mon777 skus objednat cez net. Ja som objednavala cez pilulka24 a bol lacnejsi o 3€ na balenie. Tak som usetrila za cyklus viac ako 9€.

mon777
18. júl 2014

@isabelle82 ja som našla tiež celkom cenovo prístupné...takže uvodíme. Ale tento mesiac to nebude možné ☹

mon777
18. júl 2014

@hennyinnsbruck ešte sa mi pozitívne nezdá. Podľa mňa mu chýba ešte deň-dva.

hennyinnsbruck
18. júl 2014

@mon777 ďakujem...Uvidím neskôr aká bude...bojím že mi neukaze pekne // 😢 ako som spomínala jedna kocka odtiaľto S nimi nebola spokojna

mon777
18. júl 2014

@hennyinnsbruck ja som za posledný takmer rok očividne ovulovala len raz...dva mesiace pred svadbou (viď môj slávny graf, z ktorého som sa tešila jak decko). Takže ja sa skôr bojím, že mojich objednaných 50 kusov mi bude nanič, lebo ani jeden sa pozitívnemu nepriblíži 😅
takže to neber tak tragicky 🙂

hennyinnsbruck
18. júl 2014

@mon777 ďakujem za podporu 😅
Ja objednám new ovu testy / zelené tie sú vraj dobré

hennyinnsbruck
18. júl 2014

@mon777 teraz som robila ciarka sa mi zdá byť rovnaká ako poobedie 😠

zizaster
19. júl 2014

Ahojte. Mám na vás otázku. Máte skúsenosti s ovu testami určite väčšie ako ja. Na základe hlienu som si bola takmer istá,kedy som mala ovuláciu,tento mesiac som si istotu chcela potvrdit aj ovu testami. Vyšlo to,trafila som sa a na základe dlhodobého pozorovania mi vyšla ovu 18-19 cyklu. Čiarka potom pekne bledla. Dnes som si ovu test urobila znova (24 deň cyklu) a čiarka je znova intenzívna. Čo to chce byť??? Môžem byť tehotná? Moja malá sa tak správa,preto som si urobila test,lebo mi je jasné,že na tehotenský je skoro.

mon777
19. júl 2014

@hennyinnsbruck ukáž foto 🙂

@zizaster tak vraj ovu dokáže ukázať začiatok tehu, ale čo ja viem? počkala by som, kým nevynechá MS. alebo aspoň nepríde termín MS a urobila by som tehu.

hennyinnsbruck
19. júl 2014

@mon777
Posledný test.
Dnes urobím až večer lebo som celý deň V práci ale včera sme sa posnazili A zajtra sa tiež pomojkame 🙂

zizaster
19. júl 2014

@mon777 Ďakujem,tak som aj chcela. Určite sa na to neviažem,ale potešila by som sa. V stredu mám 28,ale určite by mal prísť neskôr,keďže ovu bola až 18-19.