Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Tak aj ja sa pridávam s pozitívnym pepino ovu 🙂 ten tehu som.robila, aby som sa uistila, že naozaj nemavam duchov celý cyklus na pepinovi 🙂 takže ovu +, tehu -. Včera sme mali tutumutu, zajtra bude tiež, mohlo by sa podariť 🙂
Ps: ozaj,neviete,čo robiť,ak mi FF nonstop posiela správy s gratulaciou k tehu a pritom som nič také doňho nezaznamenala? dá sa to nejak bloknut?
Hahaha,tak nič z môjho testovania čistého tehu pepinom nebude. Zase mám asi ducha a to som 18dc. Nechápem, mala som ducha koncom minulého cyklu, potom po krátkej ms tiež, potom už nebol na 3 ďalších testoch a teraz zase je. Myslíte,že to z nejakej cysty? Alebo môže byť mimomaternicove? stále testujem pepinom, ducha nemám vždy,mávam aj úplne úplne negatív. @lauritka
@lauritka mala som stredne pozitívny ovu 8.8.(deň pred dvojdnovou ms, aj tehu bol duch, deň predtým spinenie), to už nemám asi fotku, potom 14.8. (6dc) takýto ovu. Keďže mám štátnice a testujem teraz tak halabala, tak sa asi nedopatrame, že? Ale je to u mňa úplne nahlavu.
Ale pri Filipkovi som mala síce pozitívny ovu,ale omnoho slabší ako dnes a tehu bola slabá čiarka a nie duch. Tak pochybujem,že by som bola tehotná.
@lauritka ahoj 🙂 rano teda nie z ranneho mocu okolo 9 som mala take iste ciarky ako vcera..okolo 1 som mala slabsie uz,ale moze byt aj tym ze som dost vody popila..no ak by to v tom nebolo..predvcerom sme sa posnazili,predtym tiez cca kazdy druhy den..vcera sa nedalo a ani dnes to asi nepojde..mal by ist do prace..myslis ze to akurat zmeskame?
Jojha, ale baby, čo by som ja dala za to, keby sa nám teraz podarilo znova 🙂 je to šialené, keď mi ešte ani prvá MS po potrate neprišla, ale ja ju ani nechcem. viem, že druhé tehu bude OK 🙂 Cítim to v kostiach...len keby chcelo byť ☹
@leushkka ďakujem za info 😎
@lauritka
Jaaaaaj dievčatá no mňa asi šľak trafí. Ráno vstanem, mandle má bolia,oko zlepene/zápal asi, celé červené no A dnes sa aj snažiť musíme.ani nemám chuť veru... ☹
Ovu test je slabší ako včera, takže dnes by sme sa mali posnazit...No uvidíme... 😔
Nejak ovu necitim,nič ma neboli,dnes má chvíľočku jemne pichalo vo vaječníku A to bolo všetko...
@hennyinnsbruck nemusis citit.. hlavne snazenicko nejak treba a potom uz si daj klidek 🙂
@lauritka tak teraz po uschnuti Neni slabší.naopak,rovnako alebo dokonca silnejší ako včera...
Pôjdem ja do sprchy dobrej horúcej nech sa dám dokopy 😀
@kvietocek55 ano v urcitom stadiu, ale to uz ti potom ukaze aj tehotensky 🙂
@kvietocek55 môj bol 😉 takže áno, mal by byť. Už len preto, že tehu hormon sa dosť podoba ovu hormónom a testy pracujú na rovnakom princípe 😉 plus ak mas na tehu dušíka, na ovu nájdeš palice jak hrom 😀 teda ak je duch na tých tehu aj výsledkom tehu a nie zlého testu 😀
Pozri si môj album "chceme kočíkovať". Tam to mám aj krásne ukážkové 😉
No teraz ráno ked som pozrela na ten včerajší ovu test tak tam ciarka je.. za denného svetla ju vidno, je sice slabunka ale zreteľne ju vidno... Tak este stále dúfam...

@mon777 no tak ak zajtra stupnes, bude to jasne 😉