Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 tak ked nestupne, tak neprebehla.. ale tebe stupla, tak snad to bude ok.
@lauritka dúfam aj ja a modlim sa aby to dobre dopadlo podľa mojich očakávaní. Ďakujem.
@lauritka ahoj mam ešte otázku robím ma 3smeny tento týždeň som mala voľno tak sa mi dalo merať BT no v pondelok mám nočnú a to celý týždeň tak sa chcem spýtať ako kedy si môžem merať BT fi teraz som ju merala o 7h ráno.
Baby myslite si ze som mohla mat ovuláciu?
@butterfly333 ale da sa merat aj po nocnej, minimalne aspon nejakych 5-6 hopdin spanku, ale snaz sa zase rovnaky cas vstat..
Ahojte,chcem sa Vás spýtať,že či sa ovu testy môžu robiť aj 2 krát denne??? A kedy ich robiť??? Ja to mám také všeliaké a veľmi tomu nerozumiem 😒 ďakujem.....
@danka1603 ahoj áno dajú ale nie ráno najskôr od 10h a potom večer môžeš napr o 18-19 h .Ja som mala ráno skoro pozitívny a večer už bol pozitívny super.
@butterfly333 myslis ze ten moj bol pozitívny ?
@sonidlov to bol zo včera? Skús dnes spraviť.
@sonidlov a ďalší test si si nerobila hneď po ňom?
Ahojte. Prosim vas, ktore ste s ovulacnymi testami skusenejsie 🙂 Doteraz som si ovulaciu vzdy zistovala len bazalnou teplotou, tento mesiac som to skusila aj s ovulacnymi testami. Podla toho, ako poznam svoje telo, mi ovulacia prebehla v sobotu. Aj bazalna teplota mi zacala uz dnes rano stupat. Ovulacne testy mi vsak v sobotu ukazovali druhu ciarku slabsiu, ako bola testovacia. Ani vcera este nebola uplne rovnaka. Teda podla ovulacnych testov by malo byt ovulacne obdobie tak najskor od dneska, pricom podla bazalnej teploty mam ovulaciu uz za sebou. Vobec tomu nerozumiem, stalo sa vam nieco podobne? 🙂
@micikatka Ahoj. vdaka za odpoved.Ja som testovala este pred tou sobotou, od stvrtka, vtedy bola ciarka este slaba, kazdy den silnela, ale este ani v sobotu nebola rovnaka ako testovacia. Vcera uz to bolo tak na povazenie, ale stale bola trochu slabsia, takze predpokladam, ze az dnes budu rovnake. Cize podla testov mi teraz prichadza ovulacne obdobie, kym podla bazalnej teploty ho mam za sebou. Ak dnes budem mat tie ciarky rovnake, znamena to, ze o den dva by mala byt ovulacia, vsak? Ale podla teploty ja o den dva uz budem davno po ovulacii.. Neviem, podla coho sa teraz treba drzat.
Testy mam GS Ovultest, v sobotu som mala najnizsiu teplotu, ten povestny pokles pred ovulaciou, len 36,49 no a v nedeľu mierne stupla a dnes uz stupla na 36,86, graf na fertilityfriends mi uz aj vyznacil sobotu ako ovulaciu, aj teda vacsinou ju mavam na 15. - 16. den cyklu, co by ta sobota sedela. Len akurat v nedelu vecer som mala ciarky na ovulacnom teste najsilnejsie. Cize mne na ovulacnych testoch ciarka zacala silniet az po ovulacii podla tohto.
@butterfly333 nie myslis ze to nemusela byt ovu?
@sonidlov kedy? No ja si myslím že áno že bola ovu.
@gennara ahoj a dnes si si ovu test nerobila? Tuším sme na tom rovnako. Aj mne v sobotu ukázal ovu test pozitívny.
@butterfly333 Dnes som si ovu test nerobila este. Mne sobotu urcila za ovulaciu bazalna teplota. Ovulacne testy len teraz "dozrievaju" tak neviem, co je doveryhodnejsie, ci bazalka alebo tieto testy. Ja som si to chcela len tak vyskusat, ci sa vysledky z merani bazalky budu zhodovat s ovulacnymi testami a vyzera to na niekolkodnovy posun pri ovu testoch. Podla toho, ako mi silnie ciarka na ovu teste, tak od dnes mi zacina tych 48 hodin, co moze byt ovulacia, ale bazalna teplota mi mierne stupla uz vcera a dnes uz uplne na hodnoty, ake mavam po ovulacii..

@lauritka a keď náhodou nepôjde hore? Čo to znamená potom.