icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
10. nov 2014

@momamo drziim 😉

kikuska3
11. nov 2014

@lauritka Ahoj chcem sa opytat vcera som mala negativny ovu test 14 DC ale poobede a vecer som mala riedky vodnaty natahovaci hlien je mozne ze by to bol zaciatok plodnych dni?Mame sa snazilkovat ci este pockat?Dakujem

lauritka
11. nov 2014

@kikuska3 ano, hlienik moze zacta uz aj par dni pred ovulkou, testuj dalej, zatial sa snazte obden a ked vyjde pozitivny, tak kazdy den , teda den pozitivneho a nasledujuce dva dni

kikuska3
11. nov 2014

@lauritka vdaka testujem dalej a uvidime dufam ze to konecne vyde

mercedes12
11. nov 2014

Ahojte baby. Som tu nova a potrebujem poradit. Ovulacne testy si robim cely cyklus a az vcera 17DC bol konecne pozitivny( cyklus mam nepravidelny). Vcera rano som mala bazalna teplotu 36,6 a dnes rano 37,0. Je to v poriadku?

danka1603
11. nov 2014

Ahojte,chcem sa ešte spýtať,že či je niečo na podporu plodnosti,nejaké čaje alebo vitamíny??? A čo odporúčate vy??? Máte s ničím skúsenosť??? Ďakujem pekne 😉

monique82
11. nov 2014

@danka1603 ja som pila miešaný čaj z nechtíka, myšieho chvosta a žihľavy. Napravil mi nepravidelný cyklus a po 18 mesiacoch sa mi konečne podarilo otehotnieť. Ten miešaný čaj mi odporúčili, bol podľa receptu tuším Tebenovej (kniha - TREBENOVÁ - Zdravie z božej lekárne).

danka1603
11. nov 2014

@monique82 dá sa kúpiť v lekárni??? A ako sa pije vlastne kedy 🙂

kudusko
11. nov 2014

@mercedes12 ano je to v poriadku po ovu vzdy stupne BT a ked sa bude drzat az do ms tak budes tehu 😉 😉

monique82
12. nov 2014

@danka1603 pije sa 2x denne a to jednu alebo max. 2 šálky, v lekárni si môžeš kúpiť sypaný nechtík, žihľavu a myší chvost a v rovnakom pomere namiešať napr. 50g nechtíka, 50g žihľavy a 50 g myšieho chvosta. Dávkovanie 1 čajová lyžička na hrnček 250 ml /300 ml/ vody, lúhovať krátko max. 5 minút
Pila som to 2 mesiace a na tretí som konečne otehotnela. Upravuje hladinu hormónov v tele, kľudne môžeš dať aj manželovi. My sme mali večer s mojím manželom čajový dejchanek.

kikuska3
12. nov 2014

@lauritka Prosim ta dnes 16 DC jeden poobede a druhy teraz vecer este nieje uplne pozitivny alebo je?Prosim co ty na to?

lauritka
12. nov 2014

@kikuska3 no zda sa mi ze ten uplne spodny je 🙂
urob este zajtra okolo obeda. ak bude slabsi, vrchol mas teda dnes a ovulku bude do 48 hodin

kikuska3
12. nov 2014

@lauritka Takze ak sa budeme snazit zajtra tak by sme to nemali prepasnut?Dnes sa neda.

lauritka
12. nov 2014

@kikuska3 j, uplne postaci, zajtra - pozajtra

kikuska3
12. nov 2014

@lauritka Dakujem za rady🙂

mercedes12
12. nov 2014

Dakujem za odpoved 😉

momamo
13. nov 2014

@lauritka ahoj prosim ta vidis tam nieco? Alebo vedela by si mi to hodit do nejakeho lepsieho programu? Mne sa realne mari, ze tam do ruzova nieco svieti 😀

momamo
13. nov 2014
lauritka
13. nov 2014

@momamo skusim 🙂

lauritka
13. nov 2014

@momamo noo. ak myslis tu machulku tam, to zial nie je ciarka je to velmi blizko ☹ po uprave..
skus zase o dva dni.. asi je este velmi skoro. 😉

kikuska3
13. nov 2014

@lauritka ahoj dnes ovu test slabsi ako vcera a poobede aj bolesti v podbrusku takze by dnes mohla byt aj ovulacia?Dakujem uz si pripadam ako sisi

kikuska3
13. nov 2014

@kikuska3 ked mam 17DC ovulku kedy by mala prist akoze menstruacia?

kikuska3
13. nov 2014

@lauritka ked je ovulka 17DC kedy by mala prist mrcha?

lauritka
13. nov 2014

@kikuska3 ano, dns, pripadne este zajtra treba poistit.. tak od zajtra pocitaj do 14 dni.. ak nedojde, treba testovat tehu test.. ale teoreticky mozes aj skor.. 😀 ked nevydrzi cakat. tak cca od zajtra za 10 dni

kikuska3
13. nov 2014

@lauritka Dakujem ja to teoreticky viem ale pre klud svedomia si to potrebujem poistit.Snad moc neotravujem 🙂

katka1274
13. nov 2014

Ahojte kocky. Poradte prosim. Robim si prvy mesiac ovulacne testy. Sobotu bol test pozityvny a aj sme den pred, ten den i ten po keksikovali a od nedele su testy negativne.no dnes je stvrtok a mna boli podbrusko a mam vytok vytok podobny tomu ovulacnemu no redsi ; ( no testy su negativne.mam znovu ovulku ci co sa deje? Nikdi som taky vytok nemala

kikuska3
13. nov 2014

@katka1274 Ahoj moze to byt aj vytok ked sa uhniezduje oplodnene vajicko v maternici.Vtedy moze byt aj slabe spinenie.

katka1274
13. nov 2014

@kikuska3 no brucho ma boli a cudno popichava, len je to uplne priesvitne a tahave. No bodaj by si mala pravdu. Uz 9 mesiacov nic tak skusam testiky a beriem druhe balenie duphastonu. Tehu ma ani nenapadlo, som sa zlakla ze mi ovulku zle ukazalo nakolko manzelik je v praci ; (

kudusko
14. nov 2014

@katka1274 ahoj aj ja som mala v sobotu pozitivny a v nedelu uz negativny ale v nedelu bola ovu potom ako umna ja som ju v pondelok mala u dr. potvdenu aj my sme sa den predtym snazili a vten den odvtedy nic lebo drahy trochu kasle a aj mna boli trosku podbrusko aj picha dufam ze to je dobre znamenie (tehu) a merias si BTteplotu rano? 😉

katka1274
14. nov 2014

@kudusko bt nemeram vobec, rozmyslam nad tym no vzdy vstavam insk a nestiham tak som skusila testy.no mna tiez to brucho pobolieva a aj celkovo mi je cudno volako. No hadam je to dobre znamenie a je to dobre pobolievanie.inak ani mi odvtedy nic ,) tak hadam netreba zaduplovat ;)