Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte baby. Som tu nova a potrebujem poradit. Ovulacne testy si robim cely cyklus a az vcera 17DC bol konecne pozitivny( cyklus mam nepravidelny). Vcera rano som mala bazalna teplotu 36,6 a dnes rano 37,0. Je to v poriadku?
Ahojte,chcem sa ešte spýtať,že či je niečo na podporu plodnosti,nejaké čaje alebo vitamíny??? A čo odporúčate vy??? Máte s ničím skúsenosť??? Ďakujem pekne 😉
@mercedes12 ano je to v poriadku po ovu vzdy stupne BT a ked sa bude drzat az do ms tak budes tehu 😉 😉
@danka1603 pije sa 2x denne a to jednu alebo max. 2 šálky, v lekárni si môžeš kúpiť sypaný nechtík, žihľavu a myší chvost a v rovnakom pomere namiešať napr. 50g nechtíka, 50g žihľavy a 50 g myšieho chvosta. Dávkovanie 1 čajová lyžička na hrnček 250 ml /300 ml/ vody, lúhovať krátko max. 5 minút
Pila som to 2 mesiace a na tretí som konečne otehotnela. Upravuje hladinu hormónov v tele, kľudne môžeš dať aj manželovi. My sme mali večer s mojím manželom čajový dejchanek.
Dakujem za odpoved 😉
Ahojte kocky. Poradte prosim. Robim si prvy mesiac ovulacne testy. Sobotu bol test pozityvny a aj sme den pred, ten den i ten po keksikovali a od nedele su testy negativne.no dnes je stvrtok a mna boli podbrusko a mam vytok vytok podobny tomu ovulacnemu no redsi ; ( no testy su negativne.mam znovu ovulku ci co sa deje? Nikdi som taky vytok nemala
@katka1274 ahoj aj ja som mala v sobotu pozitivny a v nedelu uz negativny ale v nedelu bola ovu potom ako umna ja som ju v pondelok mala u dr. potvdenu aj my sme sa den predtym snazili a vten den odvtedy nic lebo drahy trochu kasle a aj mna boli trosku podbrusko aj picha dufam ze to je dobre znamenie (tehu) a merias si BTteplotu rano? 😉
@kudusko bt nemeram vobec, rozmyslam nad tym no vzdy vstavam insk a nestiham tak som skusila testy.no mna tiez to brucho pobolieva a aj celkovo mi je cudno volako. No hadam je to dobre znamenie a je to dobre pobolievanie.inak ani mi odvtedy nic ,) tak hadam netreba zaduplovat ;)

@momamo drziim 😉