Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka Ahoj tak v deň zvýšenej BT je 1DPO?
@butterfly333 ano, kedze po ovulacii sa zvysi. pozri si pre ilustraciu moej grafy v albume
@lauritka no po ovu 37,0 a dnes 36,8 nevieš mohlo by to byť to uhniezdovani? Ja som mala v pondelok aj utorok pozitívny ovu test tak nechápem ten pokles
@butterfly333 to by bolo skoro.. a nie je to velky pokles, niekedy to moze aj skakat v druhej fazi..
@lauritka aha tak dúfam že zajtra už bude lepšie aspoň 37,0.
@mata1512 ahoj moja tak ako sa darí ovu stále negatívne?
@butterfly333 ahoooooj. No, som uz 18DC a este stale negativne... ☹ A Ty ako? Teplota sa drzi hore?
@mata1512 ahoj ja dnes 21DC a asi 4DPO teplota dnes 37,1. Dúfam že to vydrží.
@butterfly333 super. Drzim Ti palce. Aj ja by som uz chcela byt po ovulke... 😒
@mata1512 neboj moja aj to bude ten čas tak letí. Ja už by som chcela krásne //. Dúfam že sa to tento rok podarí.
@lauritka ja nemam skoro ziadny cely cyklus.ale druhy den sa citim strasne ,, vlhko. Min mesiac som si testy robila od 16 dc a boli vsetky uplne neg. Bud dusik alebo nic.aj doteraz to iste a zrazu to vyslo takto.teraz som robila dalsi a furt je taky silny dokonca este asi trochu silnejsi asi
@lauritka to su nejake one step 10kove.a k tomu su aj tehu tej istej citlivosti. Ale sranda tehu test ma dusika teraz takze tie su neni dobre urcite ;)
Normalne po 11tich mesiacoch asi rezignujem ;) uz ma tie nervy a cakanie nebavia. Nevies ako je to s tym duphikom? Ci blokuje ovulku? A kedy po oplodneni ovulaky ukazu tehu?

@sev111 no nie este 1 dpo.. den ovulacie nie je v den pozitivneho testu 😝.. ale az takk cca do 48 hodin, ciez ovulka je bud dnes alebo zajtra. 1 dpo pocitaj potom od pondelka, to by sa uz aj mala zvysit bazalna teplota