icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

glamour321
11. mar 2015

@lauritka dakujem 😉 este som si merala poobede a vyslo skoto to iste, takze ideme nato 🙂 snad sa zadari 🙂

anduska13
12. mar 2015

Ahojte, poradí mi prosím niekto aká značka ovulačných testov je najcitlivejšia? A ako často je to vhodné opakovať v jednom mesiaci? Ďakujem

katrintn
13. mar 2015

Ahojte prosím Vás čo si myslíte už je ovulácia? Ďakujem za odpoveď 🙂

katrintn
13. mar 2015

lauritka : Ahoj prosim ta chcem sa spytat ci uz nastala ovulacia? A este sa chcem spytat od kedy do kedy ma byt tutu mutu🙂

jankadanka45687w
Odpoveď bola odstránená
laauraa
14. mar 2015

Ahojte chcem sa opytat ze ci je normalne aby som mala takyto ovulacny test ked mi meska ms od 1.3? Nikdy predtym som si ich nerobila tak sa tomu velmi nerozumiem. Dakujem

laauraa
14. mar 2015
lauritka
14. mar 2015

@laauraa ano je, ak ti este stmavne, bude to tehu.. aj na tehu testiku uz mas dusika, drzim palce.

emuska08
14. mar 2015

Ahojte 🙂 Chcela by som sa poradit ohladom ovu testov. Po prve je tento test pozitivny? Nezda sa mi totiz byt ta ciarka silnejsia nez kontrolna... Po pozitivnom ovu teste by mala nastupit ovulacia do 48 hodin? Tento test mi vysiel pred dvoma dnami a dnes som robila Lady testerom a vysla mi krasna papradovita struktura. Zeby??? 😀

lauritka
14. mar 2015

@emuska08 je pozitivny, nemusi byt silnejsia, staci ak su rovnake, ale skus este zajtra aky bude

emuska08
14. mar 2015

@lauritka Ten test som si robila pred dvoma dnami. Na druhy den uz ciarka slabla... takze asi to bolo ono 😝

lauritka
14. mar 2015

@emuska08 jj 🙂

gizel
14. mar 2015

@lauritka kedy mam testovať, na testoch piše že v popoludnajšich hodinach tak ja stale testujem poobede od 16-20.hod a tu pozeram že dievčata testuju aj doobedu, alebo je to jedno???

lauritka
14. mar 2015

@gizel mozes aj doobedu, len nie z preveho ranneho mocu, tak najskor cca kolo 10 hodiny doobedu

edmi
18. mar 2015

Ahojte,myslite ze ciarka silnie?dakujem

edmi
18. mar 2015
edmi
18. mar 2015

Myslite ze ciarka silnie?

badimeria
18. mar 2015

@edmi ano urcite treba testovat dalej 🙂

blienkal
19. mar 2015

ahojte žienky, nedávno som si kúpila od @lauritka ovulačné testy, ale keďže mi stačilo použiť iba 3ks (nejako šikovne som to vystihla) tak mi zostalo 17ks 🙂 a keďže ich už nebudem potrebovať tak ak nejaká dobrá duša kúpi budem rada. Nech mi zbytočne netrčia doma. 0,40e/ks + pošta a ak by ste niektorá zobrala všetky tak dám nejaký počet aj zadarmo. 🙂

lauritka
19. mar 2015

@blienkal uz si tehu ?? gratulujeeem 🙂 daj aj do bazarika, ze ti ostali. 😉

blienkal
19. mar 2015

@lauritka to bola rychlovka że? 😀 😀 ale zatial to nechcem zakriknut, velmi cerstve... ;) ale dakujem.

ninka214
19. mar 2015

@blienkal Gratulujem!!!!!!!A nech ste zdravé/í 😉

lauritka
19. mar 2015

@blienkal 😉 😀 darmo no, zazracne testy

blienkal
19. mar 2015

@ninka214 dakujem ;) a @lauritka vyzera to tak ;)

santamonica
19. mar 2015

ahojte, nahodou som sem nakukla......iba chcem povedat, ze mne ovulacne testy cele roky krasne ukazovali, ze ovulujem, v spravnom case, vsetko....v skutocnosti som ale nikdy neovulovala.......a zbytocne som sa na ne spoliehala.................tie ciarky niekedy ukazuju aj ine ako ovulaciu, je to chemia, lepsie to nevysvetlim, ale je to vraj celkom bezne...... 😖

katarina822
19. mar 2015

mne zas ukazuju ze vobec nemam ovulaciu 😖

lauritka
19. mar 2015

@santamonica ked mas pco ano, vtedy tiez vychadzaju pozitivne a ovulacia nemusi prebehnut. preto je to dobre kombinovat to aj s meranim bazalnej teploty, ,ktora nasledne ovulaciu potvrdi alebo vyvrati...

lauritka
19. mar 2015

@katarina822 a kolko cyklov uz si ich robis?? mavas pravidelny cykly ?

katarina822
19. mar 2015

@lauritka zatial 2 ale mam priblizne 24dnove cykly a dojcim 28mes.dceru. ale uz ked ju sme chceli doktor my robil folikumetriu a sa mu to nepacilo

lauritka
19. mar 2015

@katarina822 a nemas nahodou este zvyseny prolaktin ked kojis ?? ten moze blokovat ovulku.
nech ti urobi hormonalny profil..