Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@majuskabobi nemusis mat kazdy cyklus na chlp presne ten isty den 🙂
ovula je do 48 hodin od vrcholu, ale kedze mas dva dni silny testik, je tazsie urcit kedy je vrhcol.. cize plodne dni treba este pocitat dva dni po poslednom silnom testiku.. mohla si myt vrchol 12 dc.. 13 dc je uz na ustupe, ale este je stale vysoka hladina a pretoju test zychyti a vykazuje este pozitivitu. , alebo je vrchol az dnes na 13 dc..
a ovulacie teda prebehne zajtra-pozajtra
dnes mi mm odopiera laskanie,lebo vcera sme dvakrat 😀 vraj zajtra,aby sa mu bojovnici zregenerovali 🙂) ja ho zabijem,zajtra bude uz test isto negatívny. Mate aj vy takych nesnazilkov doma ci len ja :-P 6
@majuskabobi aj zajtra staci.. ale jasne.. vtedy ked netreba , je aktivny ako zajac.. a ked treba, stale sa nieco pokasle 😀
@lauritka jej,ty si zlaticko,stale mi vlejes nadej.snad to vystihneme,ak nebudeme lenivy 🙂)
@lauritka presne tak,po mrche je jak divy a pocas plodnych dni jak lenochod 😀 ale hlavne,ze sa mame radi 😲 😝
@majuskabobi mne sa zda že len ten na 13DC je pozit.
@majuskabobi 😀
@butterfly333 toto bolo fotene vecer 12dc,tak neviem.pre mna je pozitívny 🙂)
@majuskabobi no aj ten je pozit tak potom to máš ako ja aj ja som to mala dva dni pozit ovu.
@butterfly333 a ako, podarilo sa? 🙂
@maminkaanickazpresova2014 že ˇŤa ešte nezablokovali 🙂
@majuskabobi meni si stale nick 😀 šikovneeee 😅
@lauritka ahoj pozri teraz som si robila a uz neni taky isty .....
Ten vcerajsi bol o 22:30 horny je dnesty teraz ..... Moze byt ze ovu by tak rychlo skoncila ?
A aj keby plodne dni su este stale alebo .....?
Ked sa vajcko uvolny uz od vtedy ukazuje ciarku menej vyraznu?
Vela otazpk ja viem ale. Nechcem presvyhnut
@majuskabobi nie žial nepodarilo sa nám zatial 6mesiacov a nič.
Ajpjte. Chcem sa len spytat ako dlho po pozitivnom ovu teste moze este ukazovat dalsie dni ducha? Dakujem za odpoved.
@butterfly333 tak aby sme co najskôr kocikovali 🙂 inac,asi si mala pravdu,ze 13dc bol test najsilnejší, dnes vecer bol slabunky (14dc)
@lauritka ahoj mam na teba otazocku. Pizitivny ovu test som mala na 14dc a ovulka bola s najvacsou pravdepodobnostou v ten isty den ale neskoro v noci (test boĺ robeny rano okolo desiatej). Je mozne ze testy boli aj dalsie dni potom so slabym duchom? Ak ano kolko dni to asi tak trva? Cyklus mam pravidelny viamcenej, nejaky ten jeden den hore dole. A ovu testy som si tento mesiac robila prvykrat z cirej zenskej zvedavosti takze s tym nemam absolutne ziadne skusensoti.

@lauritka Dakujeeeem 🙂