icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

nonuska2611
22. mar 2015

@lauritka Dakujeeeem 🙂

majuskabobi
22. mar 2015

🙂 z prava do lava -11dc,12dc,13dc - mam ovulku 2 dni,ci? 😀 ja som z toho puk,minuly mesiac som mala dve kolnice 13dc a 14dc,je mozne,ze sa mi ovulka posunula na skor? 😨 🙄

lauritka
22. mar 2015

@majuskabobi nemusis mat kazdy cyklus na chlp presne ten isty den 🙂

ovula je do 48 hodin od vrcholu, ale kedze mas dva dni silny testik, je tazsie urcit kedy je vrhcol.. cize plodne dni treba este pocitat dva dni po poslednom silnom testiku.. mohla si myt vrchol 12 dc.. 13 dc je uz na ustupe, ale este je stale vysoka hladina a pretoju test zychyti a vykazuje este pozitivitu. , alebo je vrchol az dnes na 13 dc..

a ovulacie teda prebehne zajtra-pozajtra

majuskabobi
22. mar 2015

dnes mi mm odopiera laskanie,lebo vcera sme dvakrat 😀 vraj zajtra,aby sa mu bojovnici zregenerovali 🙂) ja ho zabijem,zajtra bude uz test isto negatívny. Mate aj vy takych nesnazilkov doma ci len ja :-P 6

lauritka
22. mar 2015

@majuskabobi aj zajtra staci.. ale jasne.. vtedy ked netreba , je aktivny ako zajac.. a ked treba, stale sa nieco pokasle 😀

majuskabobi
22. mar 2015

@lauritka jej,ty si zlaticko,stale mi vlejes nadej.snad to vystihneme,ak nebudeme lenivy 🙂)

majuskabobi
22. mar 2015

@lauritka presne tak,po mrche je jak divy a pocas plodnych dni jak lenochod 😀 ale hlavne,ze sa mame radi 😲 😝

butterfly333
22. mar 2015

@majuskabobi mne sa zda že len ten na 13DC je pozit.

lauritka
22. mar 2015
majuskabobi
22. mar 2015

@butterfly333 toto bolo fotene vecer 12dc,tak neviem.pre mna je pozitívny 🙂)

butterfly333
22. mar 2015

@majuskabobi no aj ten je pozit tak potom to máš ako ja aj ja som to mala dva dni pozit ovu.

majuskabobi
22. mar 2015

@butterfly333 a ako, podarilo sa? 🙂

zuzannaaa
22. mar 2015

@lauritka ahoj. No kukaj dnes takyto uz je ?

lauritka
22. mar 2015

@zuzannaaa no ja by som uz aj povedala, ze je pozitiv.. uvidis est ezajtra ci nebude silnejsi nahodou. 😉

zuzannaaa
22. mar 2015

@lauritka no aj ja by som mu dala este kusok🙂

lauritka
22. mar 2015

@zuzannaaa no tak uvids zajtra, nepoznam tie testy, cize neviem ake silne az byvaju 🙂

zuzannaaa
22. mar 2015

@lauritka na obale pise Sensitivität od 25 IE/L

lauritka
22. mar 2015

@zuzannaaa jj, to je v poriadku citlivost, takze uvidis zajtra a ozte sa zacat snazit 🙂

zuzannaaa
23. mar 2015

@lauritka este som si nerobila dalsi test chcem si okolo 13:00
No a ked bude silnejsiiii co to znamena ?
A kedy su tie naj plodnejsie dni?
Ked bude ciarka silnejsia kedy sa uvolni priblizne vajcko?

maminkaanickazpresova2014
Odpoveď bola odstránená
majuskabobi
23. mar 2015

@maminkaanickazpresova2014 že ˇŤa ešte nezablokovali 🙂

lauritka
23. mar 2015

@majuskabobi meni si stale nick 😀 šikovneeee 😅

lauritka
23. mar 2015

@zuzannaaa ako dnes ?? presne sa to ursit neda.. po vrchlo je to do 48 hodin.. to presne ani nemusis vediet, hlavna vec, ze dodate material🙂 v tele si vedia pockat na vajko.

zuzannaaa
23. mar 2015

@lauritka ahoj pozri teraz som si robila a uz neni taky isty .....
Ten vcerajsi bol o 22:30 horny je dnesty teraz ..... Moze byt ze ovu by tak rychlo skoncila ?
A aj keby plodne dni su este stale alebo .....?
Ked sa vajcko uvolny uz od vtedy ukazuje ciarku menej vyraznu?
Vela otazpk ja viem ale. Nechcem presvyhnut

mirrina
23. mar 2015

@seliselka to je pravda. Cim clovek na to dlhsie pozera, uz potom sa to zlieva 😀 Ja mam tiez s tym problem, tak pozeram prve tri sekundy 😀

butterfly333
23. mar 2015

@majuskabobi nie žial nepodarilo sa nám zatial 6mesiacov a nič.

lauritka
23. mar 2015

@zuzannaaa ovulacia je do 48 hodin od vrcholu LH- od pozitivneho testu, to ze je slaby je normalne, nnemozes mat furt pozitivny.. este sa snazte

moncicip
23. mar 2015

Ajpjte. Chcem sa len spytat ako dlho po pozitivnom ovu teste moze este ukazovat dalsie dni ducha? Dakujem za odpoved.

majuskabobi
23. mar 2015

@butterfly333 tak aby sme co najskôr kocikovali 🙂 inac,asi si mala pravdu,ze 13dc bol test najsilnejší, dnes vecer bol slabunky (14dc)

moncicip
23. mar 2015

@lauritka ahoj mam na teba otazocku. Pizitivny ovu test som mala na 14dc a ovulka bola s najvacsou pravdepodobnostou v ten isty den ale neskoro v noci (test boĺ robeny rano okolo desiatej). Je mozne ze testy boli aj dalsie dni potom so slabym duchom? Ak ano kolko dni to asi tak trva? Cyklus mam pravidelny viamcenej, nejaky ten jeden den hore dole. A ovu testy som si tento mesiac robila prvykrat z cirej zenskej zvedavosti takze s tym nemam absolutne ziadne skusensoti.