Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@vevericka13 no vidis, dobre.. tak vies oni velmi teplotam neveria.. ale odber progesteronu to potvrdi ked budes hore 😉
@lauritka ale paradoxne mi doki kazal merat bazalku 🙂 no uvidime co bude, kazdopadne dakujem za nazor 😉
@vevericka13 ano?? tak potom jej musi verit 😀
@lauritka dnes rano robený ovu test az z 3 mocu a posledné kvapky?? Lepsie fotky som nemohla urobiť..môže to byt stresom?
@majuska7979 a kolky den- cyklu si ?
@lauritka asi 29dc
@majuska7979 zaujimave.. skusila by som aj tehu testik ;--)
@lauritka tehu testik negativny
@majuska7979 hmm? a nemozes mat az teraz ovulaciu ?? aky mas hlien ?
@lauritka hlien biely
@majuska7979 husty ???.. uz si tento cyklus mala pozitivny ovulacny?
@lauritka moja no biely ale nie husty ako pocas tehu..uz som bola raz tehu a viem ...nerobila som ovu testy..a ani moc keksik nebol ...kramy musia zajtra dojst lebo uz mam navaly tepla od 2 dni do tretieho dna su tu ako hodinky 😉 len som bola v soku ze ovu testik taky?? nechapala som hlavne ze tehu je biely a to ma ukludnilo
@majuska7979 no tak neviem. mozno su citlive testy ?? .. skus este zajra.. lebo niekedy zosilnie aj pred ms.
Ahojte potrebovala by som poradit. Nejak som bola v tom ze na ovulacnom teste stavi aby ta druha ciarka bola "dostatocne silna" a predstavuje to ovulaciu ale teda niekde mi povedali ze musi byt uplne rovnako silna. To sa mi este nikdy nepodarilo zachytit. Problem je ze potrebujem vediet ci ovulaciu mavam alebo nie (zo zdravotneho hladiska). Ked som si predtym robila testy nikdy sa tam ta druha ciarka ani nezjavila (skoro 2r v kuse). Teraz sa zjavuje ale je vzdy slabsia.pridavam aj fotku z posledneho testovania,testujem to vzdy rano. Prve 4 su clearblue (pricom zevraj ten clearblue funguje na inom prncipe,neviem. Dava sa k nemu este taka testovacia cast do nej sa zasunie ocikany pasik a ten posledny z tych 4 clearblue mi kasne ukazal smajlik-ovulaciu). To bolo rano,potom som si robila aj vecer (dalsi v poradi),ale uz tie obycajne nie clearblue. Ten predposledny pasik som bola teda v tom ze ovulacia prebehla,co si o tom myslite? Dakujem!
@lauritka ahaaaa ok...ja som nejak bola v tom ze ked je pozitiny ze to je prebiehajuca ovulacia ;
Tak skusim zmenit aj cas testovania. S tym meranim BT neviem ako by som to zvladla nejak tomu celemu nerozumiem ....
Ale este taka otazka,je aj vseobecne nejak dane ktore testy su dobre a ktore nie? Nezijem na svk a tu su tehotenske aj ovulacne teaty dost drahe. Najcastejsie sa da kupit len ten cleaeblue co je cez 30 eur 10 testov. Mamina mi naposledy priniesla take lacnejsie (na fotke ako toe druhe), u kupila 5 testov za 6 eur!
@lauritka ja mam dnes 20 dc a mam prisvitny natahovaci hlien, co to moze byt, ked ovulacia bola na 14dc? porad prosim a inak taky hlien som malal aj vcera
@vevericka13 zaujimave a ovulku uz mas urcite potvrdenu ?? merias aj BT ??
@lauritka, teplotu mam zvysenu od 15 dc a na 14dc som bola na sone a uz tam bola len tekutina, ten folikul 16mm z 12 dc bol prasknuty
@zuzannaaa 😲 nebud smutna, podari sa tento mesiac 😉
@majuskabobi ja odpadnem akee zlateeee,,,,, dakujem pekne. Si zlataaa 🙂 zatial sa drzim ani som neplakala ......

@lauritka trochu sa zvysila teplota a predpokladam ze zajtra bude zase vyssia, tak ovu asi fakt bola do rana po tom ovulacnom teste, on mohol byt viac pozitivny den predtym ale to som netestovala a dalsi den sa zachytil jeho pokles a hned do rana bola ovulacia, ak teda prebehla a budem mat ten progesterom zvyseny na 21. den, uvidime co bude dalsi mesiac ci ten moj jeden vajecnik bude zase ovulovat. podla teploty ovuluje stale ale gyndosovi sa to nezda, meriam 9 mesiacov teplotu