icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

majuskabobi
10. apr 2015

@zuzannaaa ahoj,no tak dnes nic,zajtra aj pozajtra posnazim sa 😸 ty akoo?

majuskabobi
11. apr 2015

Ja som taka trubka,idem sa testovat a uvarim si kavu a pol litra caju 😂 neva,aspon kavu rychlo lignem 😇 to nepitie pred ovul.testami má zabiijee 😹

lauritka
11. apr 2015

@majuskabobi staci aj hodinku 😉

majuskabobi
11. apr 2015

@lauritka aj to je vela 😂

majuskabobi
11. apr 2015

Zvrchu-8dc,9dc, myslim,ze ten grep pomaha 😀 ci? �

lauritka
11. apr 2015

@majuskabobi grep je skor na hlienik 😉

majuskabobi
11. apr 2015

@lauritka aha,a ja,ze co som taka 😂 inac,ty mas medicínske vzdelanie? nic v zlom, len sa pytam ✌

lauritka
11. apr 2015

@majuskabobi nie 🙂 ale keby si tu bola tak dlho ako ja, tak vies tiez vsetko okolo testov, merania BT a vsetkeho 😉 😎

majuskabobi
11. apr 2015

@lauritka aha,tak nech sa zadari. 😉 vieš poradiť nejaku dobru gynekologičku v Ke? 😀 najlepšie niekde v starom meste 😀 �

lauritka
11. apr 2015

@majuskabobi ja chodim k dr. Matyi. na poštovej 2.. mne vhovuje, ma aj usg a da sa s nim pokecat 😉

edmi
13. apr 2015

Baby snazime sa o babo,myslite ze sa v tom tyzdni kedy mam ovulku mozme snazit kazdy den? Dakujem

lauritka
13. apr 2015

@edmi ze vraj v obdobi ovulky mozno kazdy den 😵

edmi
13. apr 2015

@lauritka mala by som mat stredu alebo vo stvrtok ovulaciu a od soboty s manzelom keksikujeme kazdy vecer 🙂

lauritka
13. apr 2015

@edmi tak snad ste vsetko nevynicili😉 ale spermie sa doplnaju kazdy den.

badimeria
13. apr 2015

Kocky ze toto nevyzera dobre?Ovulka este isto nebola dobre vravim???Vdaka

lauritka
13. apr 2015

@badimeria noo este ani jeden nie je pozitivny

badimeria
13. apr 2015

@lauritka dakujem no cele toje zle darmo sa chceme snazit ked ani ovulka nechodi poriadne ☹

hrcavdeske
13. apr 2015

@badimeria mam to podobne tento mesiac..
@lauritka

absolutne netusim ci vobec bola ovulka.. jediny hormon ktory mam ok, je prolaktin. minuly mesiac ovulka uplne ze prikladna a teraz fakt neviem.. pre istotu sme sexovali vzdy ked sa dalo, a teraz cez " Plodne najviac " ale som z toho ozaj mimo.. teraz som 24 DC .. lauritkine ovulaky s ami minuli, takze som uz netestovala dalej... o 6 dni cakam mrchu a momentalne som na duphastone , ktory by mi mal skratit cyklus. respektive, kedze ovu mavam na 18-20 den, tak by mi ju malo upravit na ten skorci den v cykle ..
co poviete na tieto ovulaky ??? 😅

majuskabobi
14. apr 2015

@hrcavdeske podľa mňa 19dc si mala najsilnejší test, ale ja som len začiatočník xxi

lubiduch
14. apr 2015

ja som z toho niekedy fakt somar....Tak pri merani BT mam uplne stale rovnaku teplotu 36,4 max 36,45. Pricom ovulacny test mi 13 DC vecer a 14 DC na obed ukazal 2 rovnakosilne ciarky (14 DC vecer uz bola ta druha slabsia).
Znamena to teda ze ovulacia prebehla alebo nie? Pocitovo si myslim ze ano (pocitovo tak ako to teda zena vie na sebe poznat ci ovulaciu ma ci nie), technicky mam pocit ze zlyhavam (testy+BT)....

lauritka
14. apr 2015

@lubiduch ktory dc si dnes ?

lauritka
14. apr 2015

@hrcavdeske no silny je j 19 dc a aj 21 dc🙂 a hlien nepozorujes.. ?

lubiduch
14. apr 2015

@lauritka 15 DC (doteraz co som mala od lekara odpozorovane tak ak ovulacia nastala vacsinou nastala trochu skor nez u vacsiny zien)

lauritka
14. apr 2015

@lubiduch tak klidek este 🙂 ak si vcera len mala silny a bol vrhol LH.. tak Bt moze stupnut az o dva dni..
ovulacia je od vcholu do 48 hodin

hrcavdeske
14. apr 2015

@lauritka ani nie praveze, v hliene sa ja nevyznam.. a naprikla duplne mi chybali sprievodne prejavy ovulky ako mavam niektore mesiace napr bolest v podbrusi

lauritka
14. apr 2015

@hrcavdeske skoda, ze nemerias, tam by to bolo pekne vidno hmmm

lina129
15. apr 2015

@lauritka ahoj, ja mam otazku, tento cyklus som pouzivala 2 typy ovul. testov, ale ukazovali mi odlisne, jeden typ uz bol pozitivny a druhy este slaby, rozdiel medzi nimi bol cca. 2 dni... kym jeden uz bol jasne pozitivny, druhy este pomerne dost slaby... nemas s tym skusenost? cim to moze byt? ktorym som sa mala riadit?

Jedna sa o testy Pepino z DMky a Lady Max z Dr. Max... Nemate niektora s nimi skusenosti? Vdaka

zuzannaaa
15. apr 2015

@lina129 ahoj aj ja mam s tym problem .... Mam dva odlisne testy a kazdy ukazuje inak. No nie as tak moc. 1-2dni ... Dolezite je ze obydva ukazuju rovnaky sac ovulky. A 1 2dni hore dole.... Musite stale skusat ;)

lauritka
15. apr 2015

@lina129 ahoj, no mozu byt rozne napustene farbivom a ina citlivost, radsej pouzivaj len jednu znacku, aby ta to nemylilo

zuzannaaa
15. apr 2015

Caute bab ako je mozne ze dnesny test je bledsi ako vcerajsi?