Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@majuskabobi staci aj hodinku 😉
@lauritka aj to je vela 😂
@majuskabobi grep je skor na hlienik 😉
@lauritka aha,a ja,ze co som taka 😂 inac,ty mas medicínske vzdelanie? nic v zlom, len sa pytam ✌
@majuskabobi nie 🙂 ale keby si tu bola tak dlho ako ja, tak vies tiez vsetko okolo testov, merania BT a vsetkeho 😉 😎
@lauritka aha,tak nech sa zadari. 😉 vieš poradiť nejaku dobru gynekologičku v Ke? 😀 najlepšie niekde v starom meste 😀 �
@majuskabobi ja chodim k dr. Matyi. na poštovej 2.. mne vhovuje, ma aj usg a da sa s nim pokecat 😉
Baby snazime sa o babo,myslite ze sa v tom tyzdni kedy mam ovulku mozme snazit kazdy den? Dakujem
@badimeria mam to podobne tento mesiac..
@lauritka
absolutne netusim ci vobec bola ovulka.. jediny hormon ktory mam ok, je prolaktin. minuly mesiac ovulka uplne ze prikladna a teraz fakt neviem.. pre istotu sme sexovali vzdy ked sa dalo, a teraz cez " Plodne najviac " ale som z toho ozaj mimo.. teraz som 24 DC .. lauritkine ovulaky s ami minuli, takze som uz netestovala dalej... o 6 dni cakam mrchu a momentalne som na duphastone , ktory by mi mal skratit cyklus. respektive, kedze ovu mavam na 18-20 den, tak by mi ju malo upravit na ten skorci den v cykle ..
co poviete na tieto ovulaky ??? 😅
@hrcavdeske podľa mňa 19dc si mala najsilnejší test, ale ja som len začiatočník xxi
ja som z toho niekedy fakt somar....Tak pri merani BT mam uplne stale rovnaku teplotu 36,4 max 36,45. Pricom ovulacny test mi 13 DC vecer a 14 DC na obed ukazal 2 rovnakosilne ciarky (14 DC vecer uz bola ta druha slabsia).
Znamena to teda ze ovulacia prebehla alebo nie? Pocitovo si myslim ze ano (pocitovo tak ako to teda zena vie na sebe poznat ci ovulaciu ma ci nie), technicky mam pocit ze zlyhavam (testy+BT)....
@hrcavdeske no silny je j 19 dc a aj 21 dc🙂 a hlien nepozorujes.. ?
@lauritka ani nie praveze, v hliene sa ja nevyznam.. a naprikla duplne mi chybali sprievodne prejavy ovulky ako mavam niektore mesiace napr bolest v podbrusi
@hrcavdeske skoda, ze nemerias, tam by to bolo pekne vidno hmmm
@lauritka ahoj, ja mam otazku, tento cyklus som pouzivala 2 typy ovul. testov, ale ukazovali mi odlisne, jeden typ uz bol pozitivny a druhy este slaby, rozdiel medzi nimi bol cca. 2 dni... kym jeden uz bol jasne pozitivny, druhy este pomerne dost slaby... nemas s tym skusenost? cim to moze byt? ktorym som sa mala riadit?
Jedna sa o testy Pepino z DMky a Lady Max z Dr. Max... Nemate niektora s nimi skusenosti? Vdaka

@zuzannaaa ahoj,no tak dnes nic,zajtra aj pozajtra posnazim sa 😸 ty akoo?