Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina ahoj .... No dufam ze bude stacit tutu mutu ;)
@majuskabobi ja som si ho kúpila lebo ma sem tam zaboleli vaječníky a toto mi vyšlo. Dnes som sa netestovala ale vaječníky má bolia ale zajtra si kúpim a testnem sa. Len ten ovulačný výtok som ešte nespozorovala.
@liluska7 ja mavam ovul.hlien az po pozitivnom teste,zjedz grep,uvidis ten hlien,ukazkovy 😉
@majuskabobi grep nejako pomáha? Nemám ho rada ale ak pomáha k ovulacii tak ho asi začnem mať rada 🙂
@liluska7 ak chceš mat hlien ako zuvacka,skus pocas ovulky zjest grepik. 😉
@majuskabobi dnes som si robila ovulačný test a bol rovnaký ako ten predvčerom, a neni ani tmavší ani bledší.
@liluska7 a kedy si ho robila? Mne najkrajšie ukazoval 19.00hod,skratka podvecer a 2 hodky pred bez pitia,Lauritka vravi,ze staci aj hodka.tak nepit a potom testovat 😉
@mamee ja tipujem na sobotu,skus poobede 😀 ak vyjde,podan lotto :-P
@majuskabobi robila som si ho okolo obeda asi o 13.00 Zajtra si spravím ďalší. Robím každý druhý deň.
@liluska7 negativny, musi byt ta ciarka na lavo SILNEJSIA ako ta na pravo vtedy je az pozitivny!
Ahojte, ktory DC si zacinate robit ovu testy?
@zuzannaaa obulku,kobulku 😊 aj 20dc som mala tento mesiac..aprilove posuny 😄
@lauritka nestras,aj ja som mala ovulaciu 20dc, a cykly mavam 28dnove.len ten posledny bol 25 dnovy.čím to môže byť?
@majuskabobi nic si z toho nerob ,,,si uplne v poriadku, mne vysvetlila gyn ze je to ok,,,,kazdy cyklus je iny l......a nemysli na to,,,,otehotnies ked sa budes chutou milovat anie sledovat bazalku je to hlupost totok,,,,,,, sna sa ked mate obaja chut a spolocne orgazmy,,,,vsetky moje kamosky otehotneli ked mali chut a nie podla testov,,,je to hlupost.....treba sa milovat nie s rozumom (ze v podvedomi to mas) lebo nikdy neotehotnies .....
@majuskabobi mas presne odsledovane, ze si mala ovulaciu 20 dc ? a prisla uz mrcha na 28 den ?
moze to byt nedostatocnou funkciou zlteho telieska, malo progesteronu..
ale treba to fakt mat urcite odsledovane.
@lauritka isto bola vtedy ovulacia vid graf,aj som mala vela hlienu 😀 a test ovulačny bol pozitívny 18dc.,momentálne som 25dc,ale citim,ze zloba prichadza 😗
@majuskabobi to by bolo velmi skoro 🙂 aby uz prisla
@lauritka uvidim,nemusela by lebi zajtra by mal dojst chlopik,tak budem ten zazracny pripad co otehotnie pred mrskou. 😂

@zuzannaaa sup sup dnes aj zajtra tutu mutu 🙂 drzim palce