icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

sara34valentina
20. apr 2015

@zuzannaaa sup sup dnes aj zajtra tutu mutu 🙂 drzim palce

liluska7
21. apr 2015

Ahojte, dnes som si spravila prvý krát v živote ovulačný test ale som s toho somár. Je toto pozitívny alebo negatívny?

zuzannaaa
21. apr 2015

@liluska7 ahoj este nie je pozitivny ,este mu chybaju 2 az 3 dni ..... Popripade by si mala mat uplne rovnake ciarky popripade silnejsie ..... A az porom bude pozitivny ;)

liluska7
21. apr 2015

@zuzannaaa ďakujem, tak zajtra si pôjdem kúpiť ďalší. A keď je takýto tak je to na dobrej ceste? Alebo to neznamená že ovulacia v najbližších dňoch príde.

zuzannaaa
22. apr 2015

@sara34valentina ahoj .... No dufam ze bude stacit tutu mutu ;)

zuzannaaa
22. apr 2015

@liluska7 ano testuj este 3 -4 dni ono sa to zda ze to pojde rychlo ale ononto ide aj par dni. Ja som si vo stvrtok myslela ze ovulka bude sobotu a bola az v pondelok ,,,

barbiena
22. apr 2015

@liluska7 Ahoj.Mne vysiel tak isto a urobila osm si na dalsi den a uz tam bola iba jedna ciarka,tak nechapem tym testom vobec.Skusam to 2.mesiac.

majuskabobi
22. apr 2015

@barbiena
@liluska7 ja by som na Vasom mieste skusila spravit 2xdenne, lili ten tvoj vyzeral slubne,chybal mu kusok.podľa mojho skromneho nazoru 🙂

liluska7
22. apr 2015

@majuskabobi ja som si ho kúpila lebo ma sem tam zaboleli vaječníky a toto mi vyšlo. Dnes som sa netestovala ale vaječníky má bolia ale zajtra si kúpim a testnem sa. Len ten ovulačný výtok som ešte nespozorovala.

majuskabobi
22. apr 2015

@liluska7 ja mavam ovul.hlien az po pozitivnom teste,zjedz grep,uvidis ten hlien,ukazkovy 😉

liluska7
22. apr 2015

@majuskabobi grep nejako pomáha? Nemám ho rada ale ak pomáha k ovulacii tak ho asi začnem mať rada 🙂

majuskabobi
23. apr 2015

@liluska7 ak chceš mat hlien ako zuvacka,skus pocas ovulky zjest grepik. 😉

liluska7
23. apr 2015

@majuskabobi dnes som si robila ovulačný test a bol rovnaký ako ten predvčerom, a neni ani tmavší ani bledší.

mamee
24. apr 2015

Ahojky 😉 Na foto pridavam moje testiky. Vrchne robene dnes rano a spodne poobede. Myslite ze zajtra mozu este zosilniet? Dakujem

zuzannaaa
24. apr 2015

@mamee este zosilnia mozno az v nedelu alebo pondelok

majuskabobi
24. apr 2015

@liluska7 a kedy si ho robila? Mne najkrajšie ukazoval 19.00hod,skratka podvecer a 2 hodky pred bez pitia,Lauritka vravi,ze staci aj hodka.tak nepit a potom testovat 😉

majuskabobi
24. apr 2015

@mamee ja tipujem na sobotu,skus poobede 😀 ak vyjde,podan lotto :-P

liluska7
24. apr 2015

@majuskabobi robila som si ho okolo obeda asi o 13.00 Zajtra si spravím ďalší. Robím každý druhý deň.

sara34valentina
24. apr 2015

@liluska7 negativny, musi byt ta ciarka na lavo SILNEJSIA ako ta na pravo vtedy je az pozitivny!

gaganka81
26. apr 2015

Ahojte, ktory DC si zacinate robit ovu testy?

lauritka
26. apr 2015

@gaganka81 zalezi aky dlhy mavas cyklus.. j azacinam cca 10dc 🙂a mavam 26-27 dnovy

zuzannaaa
26. apr 2015

@lauritka ja som mala posledne dva mesiace 28dnovy cilkus a obulku som mala 20 den .....

majuskabobi
26. apr 2015

@zuzannaaa obulku,kobulku 😊 aj 20dc som mala tento mesiac..aprilove posuny 😄

lauritka
26. apr 2015

@zuzannaaa tak to si mala strasne kratku LF a to moze znacit nejaky problem.

majuskabobi
26. apr 2015

@lauritka nestras,aj ja som mala ovulaciu 20dc, a cykly mavam 28dnove.len ten posledny bol 25 dnovy.čím to môže byť?

sara34valentina
26. apr 2015

@majuskabobi nic si z toho nerob ,,,si uplne v poriadku, mne vysvetlila gyn ze je to ok,,,,kazdy cyklus je iny l......a nemysli na to,,,,otehotnies ked sa budes chutou milovat anie sledovat bazalku je to hlupost totok,,,,,,, sna sa ked mate obaja chut a spolocne orgazmy,,,,vsetky moje kamosky otehotneli ked mali chut a nie podla testov,,,je to hlupost.....treba sa milovat nie s rozumom (ze v podvedomi to mas) lebo nikdy neotehotnies .....

lauritka
27. apr 2015

@majuskabobi mas presne odsledovane, ze si mala ovulaciu 20 dc ? a prisla uz mrcha na 28 den ?

moze to byt nedostatocnou funkciou zlteho telieska, malo progesteronu..
ale treba to fakt mat urcite odsledovane.

majuskabobi
27. apr 2015

@lauritka isto bola vtedy ovulacia vid graf,aj som mala vela hlienu 😀 a test ovulačny bol pozitívny 18dc.,momentálne som 25dc,ale citim,ze zloba prichadza 😗

lauritka
27. apr 2015

@majuskabobi to by bolo velmi skoro 🙂 aby uz prisla

majuskabobi
27. apr 2015

@lauritka uvidim,nemusela by lebi zajtra by mal dojst chlopik,tak budem ten zazracny pripad co otehotnie pred mrskou. 😂