icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zuzka56
23. jún 2015

Ahojte babule, potrebujem poradiť dnes som robila ovu test dnes som 16DC a test vyšiel takto.

sara34valentina
23. jún 2015

@edmi ok cize si mala 6.6.pozitivny ovulacny test ? 🙂

sara34valentina
23. jún 2015

@zuzka56 no slabo vidiim ale sa mi zda uz pozitivny skus este zajtra ale milujte sa dnes aj zajtra!

addrrianna
23. jún 2015

Babulky myslite ze uz je pozitívny? Jooooj moja premiéra v Ovu trstinový tak sa vytešujeme aká silná čiarka 😃

edmi
23. jún 2015

@sara34valentina ano tak 🙂

sara34valentina
23. jún 2015

@addrrianna joj vyzera ze ano 🙂 proste musi byt ta palicka silnejsia ako kontrolna 😉 dnes sa tutu mutu a aj zajtra a zajtra este testni

sara34valentina
23. jún 2015

@lauritka ahoj 😵 tak ako si natom ty? podarilo sa ? 🙂 🙂 🙂 ja budem testovat tvoje testiky, dnes ma prvy dne boli na pravej strane cize ovu pride o 5-6dni, som len 11dc ....... test bol dneska bledyyyyy cize este nic ale zajtra testujem tiez, nize ma prekvapi ovulka skorej 🙂 preco ma stale boli n prvej strane Lauritka? co ked ovulujem len z prvej strany? a preto sa nedari ....treti mes pokus som zvedavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😲 😲 😲 😲 😲 😲

lauritka
23. jún 2015

@sara34valentina ahoj zial nie... 2 dc 😖

lauritka
23. jún 2015

@sara34valentina ale zalezi ktora strana... hihi lebo na usg je to zrkadlovo 😀

sara34valentina
23. jún 2015

@lauritka oje to mi je luto................................ bola si uz tehotna????? ved ano mas pravdu,,,,no ved uviidm ja si mylsim kedze citim ovulaciu a vsetko az do ms ze teraz len zrie vajicko, pretotie bolesti mierne na pravej strane, ja 11dc,,,,,, 😀

lauritka
23. jún 2015

@sara34valentina bola dvakrat po IVf a po KET, ale zial obidvakrat missed.. takze stale nic.

sara34valentina
23. jún 2015

@lauritka aj ja tak :( neboj do tretice sa nam zadari :=)

lauritka
23. jún 2015

@sara34valentina musi 😉

zuzka56
23. jún 2015

@sara34valentina
skúsim testnut opäť zajtra, vďaka 🙂

sara34valentina
23. jún 2015

@zuzka56 oki ale snazilkujte sa uz dnes plus zajtra plus pozajtra 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ovu testy ukazu sice pozitivnost ale ku ovulke dojde presne nevies 🙂

sara34valentina
23. jún 2015

@lauritka teraz ma picha na lavej strane .......................hm pockaj budem mat nakoniec dve vajicka a dvojicky 🙂)))ha ha ha ha

zuzka56
24. jún 2015

@sara34valentina
meriam aj BT 🙂

katalea7
24. jún 2015

lauritka
Ahoj lauri,mam zaujem kupit si od teba ovu testy.

ladyblcha
24. jún 2015
lauritka
24. jún 2015

@katalea7 napis mi do IP 🙂

siska122
24. jún 2015

Dievcata, ked som si od 11 dc robila ovulacne testy a este ani raz nebol rovnako silny a stale silnie, tak co to znamena? Dnes som 33 den cyklu a podla testov vyzera, ze ovulka neprebehla ... ovsem ak sim ju neprepsla do toho 11 dna. Vcera som si robila aj tehotensky test, ale podla neho tehotna nie som. Teplotu si nemeriam, nakolko sa prvykrat testujem ...

petra212
24. jún 2015

@siska122
tak ak si ozaj ovulku neprešvihla, tak je možné, že tento cyklus máš anovulačný

aké dlhé mávaš cykly zvyčajne?
škoda, že nemeriaš, teplota by ti jasne povedala, či ovu prebehla alebo nie

ono je tiež možné, že patríš medzi ženy ktorým stačí mierne zvýšenie LH a folikul praskne ( čo sa teda prejaví silným ovu testom, ktorý ale ešte nemusí byť podľa zaužívaných kritérií pozitívny ale tebe to stačí na to aby ovulka prebehla) čo by ti následne potvrdila teplota ....

kahlann
24. jún 2015

baby prosim o radu. neviem ci som to tu spravne citala.....je mozne testnut aj na ovu testoch ci som tehu??? prvy mesiac som robila ovu testy a pocas ovu sme poctivo makali. teraz mi uz meska ms asi 7 dni, nemavam ju pravidelnu mam taky 28-32 dnovy cyklus

siska122
24. jún 2015

@petra212 zvyknem mavat dlhe cykly, sem tam chodim aj na vyvolavacku k doktorovi, takze dost mozne, ze zase je anovulacny cyklus ... Ako mala som toto aj pred prvym tehotenstvom, ale uzivala som gynex a do necelych dvoch mesiacov sa podarilo otehotniet ... pravdu povediac ani som nevedela kedy som mala ovulaciu 🙂 Teraz uz 3 mesiace berem gynex, aj inofolic mi poradil gynekolok, ten vyse mesiaca uzivam, aj testy som si zacala robit, ale zatial to tak vyzera, ze ovulka zase neprisla a ani menstruacia ☹

siska122
24. jún 2015

a este mam otazokcu ... moze byt ovulaci aj tak neskoro, ze napriklad po 30 dc, ci sa to uz pocita ako anovulacny cyklus a ovulacia uz neprebehne?

sara34valentina
24. jún 2015

@siska122 ja som mavala pred 3rokmi dlhe cykly 44dnove a ovulaciu na 32den 😉 😉 😉

sara34valentina
24. jún 2015

@siska122 potom som brala 2roky spirulinu lebo som Vela sportovala a sa mi upravil cyklus na 29dnovy 🙂ovulaciu mam na 16-17den

siska122
24. jún 2015

@sara34valentina joj, si ma potesila, lebo test stale tmavne a akurat teraz cakam na vysledok dnesneho ... Neviem, mam zvlastne pocity, lebo uz par dni ma dost bolia prsia, takze mam bud pred ovulaciou, alebo pred menstruaciou ... aj ked pravdu povediac netusim a necham sa prekvapit 😀

siska122
24. jún 2015

@sara34valentina uz aj nad spirulinou som rozmyslala, ale nechcem toho teraz vela brat, uz beriem gynex a inofolic, tak neviem, neviem, ci by toho nebolo aj vela, keby som aj spirulinu brala...

sara34valentina
24. jún 2015

@siska122 no prsia bolia AZ po ovulacii .......................................skus testnut a NEPI predytm 2hodinky !!!!! daj Sem fotku poviem ti ci ta caka ovu pekne si ich polep a daj to sem