Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte kocky pozitivny test som mala v nedelu,a hned nato ma zacalo boliet podbrusko,mohla ovulacia nastat hned po pozitivnom teste? sexim sme mohli mat az vcera...to by sa uz asi nepodarilo otehotniet ,ci? Bolesti naznacuju ze sa ovulacia blizi alebo uz prave prebieha? Dakujem a rady
@zuzannaaa
a čo na to hovorí lekár?
@petinka11
bolesti sú podľa mna veľmi nejednoznačný ukazovateľ ovulácie,
ja napríklad nemávam žiadne bolesti a ovu mávam pravidlne
pocity môžeš mať rôzne, a ovu môže byť úplne inokedy, len na boleste by som sa isto nespoliehala
tak snád sa ti ozve aj niekto kto máva bolesti pri ovu a vie ako to "chodí" 🙂
@petra212 vies co? V skutocnosti dnesny ruzovy je trosilinku silnejsi, len foto skresluje ... Ale uz rozmyslam, ze sa na to aj vyprdnem, lebo toto je uz 40 dc, tak som ani nepocitala, ze to trosinku stmavne ... asi uz budem len do nedele testovat a ak nic, tak sa na vykaslem, pockam na menstruaciu a ak nic, tak si zavolam doktorovi, nech mi da vyvolavacku ... a zacnem odznovu a aj teplotu budem merat. Len uz druhy den mam opat hlien, tak ma to trosku zmialo ...
Ako tie zelene testy mam len druhy den, tak som zvedava co zajtra ukaze, aj ked si skor myslim, ze tento cyklus bude asi bez ovulky...
@petra212 testujem od 11dc, testy boli zo zaciatku tie pepino a postupne tmavli, ale ani raz neboli dostatocne tmave ... pepino dominam, ale popri tom si budem robit tie od lauritky, nech vidim ako funguju 😉
Cykly mavam dlhe, 40 az 60 dnove ... naposledy som bola dokonca na vyvolavacke, to urcite ovulka nebola, aj doktor potvrdil... Ako take dlhe cykly som mavala aj pred prvym tehotenstvom, ale to po vyvolavacke sa neskutocne rychlo podarilo a fakt ani netusim, kedy vtedy bola ovulka, najskor tesne pred ocakavanou menstruaciou, tak nie trosku neskor, mozno aj 15 dnovy posun tam bol, podla vypoctov doktora...
@barborka0 este dva dni a bude pozitivny ako hrom 😅 😅 😅 😉 😉 😉 😉 😉
@barborka0 alebo uz zajtra, )))) vysledok po 10min platny 😉 nie po 3hodinach 😀 no sexik mozes dat aj po 3hodinach 😝 😝 😝 😝
@sara34valentina skoda ze sa mozme snazit len cez vikend
@barborka0 to uz bude pozde tusim urob zajtra test
@sara34valentina spermie vraj dokazu v tele prezit aj 3-5 dni.Kedze sme sa snazili aj cez vikend tak sa mozno podari 🙂...uz len cakat
@barborka0 jaaaaj ja som pochopila ze az cez bud vikend sa idete snazit 😉 tak potom snad vydrzia, pisu ze 5dni ja si mylsim ze len max 2dni 😲
@lauritka.... Lauri kupila som si tieto ovu testy ..... Myslim ze aj ty ich poznas. Ze ?
Len neviem ako funguju su citlive ale nie ... Klko dni pred ovulkou zacnu ukazovat , lebo ja som si robila. Uz par a zatial nic
@sara34valentina no uvidime 🙂
@lauritka ono teraz uz nema vyznam merat, az od noveho cyklu, ci uz teraz mam zacat? No tento cyklus vyzera, ze je bez ovulky, tak neviem, ci mam cakat do aspon toho 60 dna, alebo mam ist skor, nech mi pichne vyvolavacku ... Pred prvym tehotenstvom ma veru poslal skontrolovat stitnu zlazu, ale nakoniec som nebola, lebo som do dvoch mesiacov otehotnela ... tak som to potom uz neriesila ...
Baby, pomoc, konečne som ten test dnes mala tmavší, myslíte, že sa pomaličky k čomusi schyľuje? (foto nie je moc kvalitné, je to z mobilu...v skutočnosti je to ešte trošku tmavšie)
Dnes som len 11 DC, začala som testovať skôr, lebo minulý mesiac, neviem, či som mala anovulačný alebo som to nezachytila ☹
@angelheart noo podla mna uz bude zajtra top 😉
@lauritka vďaka! Snáď to už vyjde po všelijakých problémoch 😵

@petra212 ciklus ako kedy minuli mesiac 25 potom 27 28