icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

badimeria
11. aug 2015

@lauritka takto to mam uz tri dni ale ked su mokre su uplne jasne a silne toto uz uschnute je to normalne?

sara34valentina
11. aug 2015

@badimeria treba sa snazit uz v prvom dni 🙂

bobulab
11. aug 2015

baby, poradíte mi? dala som foto do témy začinajuca ovulacia

lauritka
11. aug 2015

@badimeria hmm no su dost silne teda. skus pre istotu este tehu testik.. 😨 😕

badimeria
11. aug 2015

@lauritka tehu testik negativny tak netusim co to 🙂

vlasatica
13. aug 2015

Ahojte kedze ovulacne testy skusam prvy krat pridavam fotku 16 den cyklu. Ovulku som mavala kedysi 19 den cyklu,tak uvidim ako bude toto fungovat /viem to lebo vzdy sa mi podarilo ist na gyndu v tom case/ zacala som tento mesiac uzivat kapsule Shatawari,hormonalne problemy a nerastla mi sliznica maternice.

lauritka
13. aug 2015

@badimeria tak mohla byt ovu ?

lauritka
13. aug 2015

@vlasatica este mu trosku chyba, mozno zajtra uz bude pozitiv

vlasatica
13. aug 2015

@lauritka tak uvidime zajtra skusim znovu testnut 🙂

badimeria
13. aug 2015

@lauritka ano urcite to bola ovu teraz uz zas iba cakam ci sa nahodou zadari uz som hotova z toho 🙂

miselll99
14. aug 2015

Dievcata pls poradte. V pondelok bola ovulka od vtedy na teste ziadna ciarka. Je to ok?

kniha24
14. aug 2015

Ahojte baby,poradte,kupila som si ovulacne testy,ale som z nich trosku mimo,kedze neviem ako ich presne pouzit,cyklus mam dost nepravidelny,raz 32,raz 28... Mate niektora skusenost,kedy ich pouzit pri nepravidelnom cykle? Dik

lauritka
14. aug 2015

@miselll99 ako vieš, že bola v pondelok
@kniha24 skús si sledovať hlien...a ako sa objaví.začni s testovanim

miselll99
14. aug 2015

Lauritka bola som u gynekologa ;) a aj som si robila test. Boli dve silne ciarky od utorka sa druha ani neukazala ;)

lauritka
14. aug 2015

@miselll99 no ale ked uz bola, tak ciarku nemusis mat, zrejme mas nizku hladia LH mimo ovulky

miselll99
14. aug 2015

Oki dakujem ;) ak by som bola tehu tak tam ta sruha ciatka byva ci to nie je pravidlo?

lauritka
14. aug 2015

@miselll99 az od urcitej hladiny hcg v moči.. vtedy bude pozitivny a zaroven uz musi nieco vyst aj na tehu teste 🙂

miselll99
14. aug 2015

Dakujem krasne ;) test tehu sa da asi az po nejakom tyzdni urobit predpokladam ci? Ak to nevyjde objednam si u vas ovu twstiky ;)kupila som len rychlo 1 balenie v lekarni

lauritka
14. aug 2015

@miselll99 tak odporucam zacat od 10-11 dna po ovulacii.. 😉

miselll99
14. aug 2015

Dakujem za rady ;)

vlasatica
14. aug 2015

Pridavam dnesnu fotku.vrchny zo vcera a spodny dnes.je viditelne tmavia ta druha ciarka 🙂 dnes 17den cyklu.

kniha24
15. aug 2015

@vlasatica takze to znamena ze do 48 hodin by si mala mat styk?

lauritka
15. aug 2015

@kniha24 anoo, test zaznamenava vrchol hladiny LH .. ktora sa rapidne zvysi cca 48 hodin pred ovulaciou

vlasatica
15. aug 2015

@kniha24 no asi hej.ako mam 32 rokov ale tieto veci okolo ovulacie stale dostatocne neovladam.Dnes uz je test slabsi,a boli ma aj lavi vajecnik od poobedia.Vcera bol sexik,uvidime ako bude gazda vladat,lebo bol na 12 v praci.

emakiki
15. aug 2015

Ahojte baby, podla sona mam ovulaciu potvrdenu na 12 DC minuly mesiac, mi to potvrdila dr., vcera bol 12 DC, tak sme skusili, ide ale o toto, predvcerom, vcera a dnes som si robila ovu test, prikladam foto, prvy od hora je 11 DC, druhy 12 DC a treti 13DC, su to pepino testy, zda sa mi ze to slabne a bojim sa ci sme nepremeskali ovulku 😢 ale musim aj napisat, ze kedy sa maju robit, som si precitala az dnes aj to ze ze sa 2 hod. predtym musi obmedzit pitie vody, ja som si ho robila okolo 20 tej dnes az o 21:30...ja viem ze je to hrozne zle vidiet, ale inak sa odfotit tabletom neda... Dakujem za nazor...

lauritka
15. aug 2015

@emakiki ahoj, niekedy sa ovulka moze posunut.. skus si sledovat aj hlienik

kniha24
15. aug 2015

@vlasatica tak drzim palce. U nad to je tiez komplikovane,ja som sestra v nemocnici,uz tam pomaly aj spavam a priatel tiez robi 12-tky. Tak vari sa aj napriek vsetkym okolnostiam podari 🙂

emakiki
15. aug 2015

@lauritka ze by sa z mesiaca na mesiac posunula? A akurat ked sa snazime? To sa mi nechce verit...

lauritka
15. aug 2015

@emakiki kluden par dni moze. aky mas hliien ?

emakiki
15. aug 2015

@lauritka no teraz som skusala prvy krat, len tak po precitani jedneho clanku, mam taky mokry, neviem to inak opisat... Mokry riedky... 😃