icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

emakiki
15. aug 2015

@lauritka ale nic sa mi netaha 😃

lauritka
15. aug 2015

@emakiki nemusi sa tahat.. a taky byva pred ovu.. po ovulke sa meni na husty a kremovy.. takze si myslim ze to u teba este len pride.

emakiki
15. aug 2015

@lauritka no ja eviem, ale niektory cyklus mavam taky husty biely vytok a niekedy ho je vela a niekedy menej, tak ja neviem... Musela by som sa tomu povenovat a dlhsie sa sledovat, som ani netusila, ze je to take zlozite, vzdy som mala okolo stredu cyklu ten vytok aar dni do zadu som ho uz mala ale slaby velmi...idem skusit este z hlbsia vybrat...

emakiki
15. aug 2015

@lauritka uz tomu asi rozumiem, takze ked som mala husty biely to uz bolo po ovulacii, takze teraz ked mam ciry riedky, to znamena ze momentalne ovulujem a ten husty biely pride po par dnoch... Cize ked sme vcera mali sex a dnes nie, stale je moznost ze sa oplodni vajicko?

lauritka
15. aug 2015

@emakiki no nie, este nemusis ovulovat, lebo ti nevysiel test. ale znamena to len, ze sa moze blizit ovulacia..
taky hlien sa objavuje uz par dni pred ovulaciou.. cizze testuj dalej...

emakiki
15. aug 2015

@lauritka ale ze by sa mi ovulacia posunula az o niekolko dni, behom jedneho mesiaca? Fakt mi to nejde do hlavy... Ale ok, uz mam len jeden ttest na zajtra, ale ved v pondelok si mozem kupit dalsie

emakiki
15. aug 2015

@lauritka ale ten test slabne, to je jedno?

lauritka
15. aug 2015

@emakiki no test nemusi ani kontinualne silniet ani slabnut, vypovednu hodnotu ma len pozitivny testik.

tak ano, telo nie je stroj, nemusis to mat ukazovo kazdy cyklus na rovnaky den 😉

emakiki
15. aug 2015

@lauritka aach jaj... No neva, ved uvidime... Zajtrabzase zasexujeme, hadam sa zadari...zatial dakujem za objasnenie...

emakiki
16. aug 2015

@lauritka ahoj a co si myslis o tomto? 14DC je dnes, robila som si jeden rano o 10:00 a este teraz o 19:00, rano mi vysiel tmavsi, uz som sa tesila, ze to stupa a teraz ledva vidno druhu ciarku... co to znamena? mam si urobit este jeden? okolo 20-21:00? ako so si robila aj predtym? uz mam aj vytok, do biela na nohavickach... obidva su pepino, dnes som kupila novy balik a bol ruzovy...

lauritka
16. aug 2015

@emakiki no bol sice tmavy , ale nie pozitiv.. podla mna staci urobit az zajtra

sara34valentina
16. aug 2015

@emakiki ahoj, Lauritka ma pravdu este nebol pozitvny, pozri na tento moj , ciarka tmavsia ako kontrolna 😉

emakiki
16. aug 2015

@lauritka
@sara34valentina to moze urobit aj taky rozdiel? nevadi ja to risknem idem si este urobit, lebo predtym som aj pila, teraz som nepila uz skoro 2,5 hod.

sara34valentina
16. aug 2015

@emakiki hej netreba pit vela predtym ale to uvidis aka je moc ked vidis ze zriedena tak si nerob
toto je z juna som si robila ten mesiac ovulacne testy a v juli som si urobila len jeden a bol pozitivny ten hore co som ti poslala a otehotnela som 🙂

emakiki
16. aug 2015

@sara34valentina no bol slaby ale silnejsi ako pred tym... Baby a ako je to s cipkom? Prave som ho hmatala, mala som ho hlboko a v strede som citila, ze je otvoreny, v tom sa nevyznate? A ten hlien mam kremovy
@lauritka

lauritka
16. aug 2015

@emakiki no pred ovulkou je vysoko , tazko sa na neho dociahne. nemerias Bt ?

emakiki
16. aug 2015

@lauritka nie nemeriam, no tazko sa mi docahoval, ale nasla som ho a v strede som citila priehlbinu...ci bol makky alebo tvrdy neviem posudit...

emakiki
16. aug 2015

@lauritka a pocas ovulacie vyzera ako? Uz par dni ma pobolieva podbrusko...

lauritka
16. aug 2015

@emakiki no ta to nie je prese vyhranene, ona je pred ovulkou a teda aj v case ovulky hore a taky rozmoceny otvoreny.

emakiki
16. aug 2015

@lauritka ak myslis hore, ze na tom krcku nebola v strede ale vyssie, tak je vyssie a velka je asi ako moj prst prostrednik...

lauritka
16. aug 2015

@emakiki no neviem, ono presne ti to nepoviem 🙂 urcovanie krcku je len take priblizne.. najlepsie skombinovat vsetky priznaky. a jedni teploty potbrdi, ze ovulacia naozaj prebehla-

sara34valentina
17. aug 2015

@emakiki mozno si len nevystihla poz,test a ovulka uz bola, ja mam v case a pred ovuolkou hlien priesvitny natahovaci a mam chut na sex...... ked je ovulka troksu bolesti pri milovani....krcok je vtedy uplne vzadu a uplne otovreny aby spermie mohli nacupikat 🙂 pred ms 3dni krcok ide dolu a je uplne mäkky a vtedy zena vie ze pride ms, ma byt vtedy hlien kremovy ..tento mes som ho ale dolu nemala, bol hore uzavety a urobila sa na nom zatka , tak som tusila ze budem tehu ♥

emakiki
17. aug 2015

@sara34valentina aj to sa moze stat, ze bejom 24 hodin sa to zmeni? Ze ju jezachytim? Ako vyzeraju ovulacne teaty uz po ovulacii? Ja neviem, tento cyklus mam volaky divny... Uz par dni ma pobolieva brucho a je celkom mozne, ze som ovulovala aj na ten 12 DC, ale test to nezachytil... No budem sa este sledovat, vcera bola ,,injekcia,, 😀 a pozajtra zase, tak hadam to vude stacit 😃

sara34valentina
17. aug 2015

@emakiki aky mas dlhy cyklus ?kukni sem

emakiki
17. aug 2015

@sara34valentina cca 28-30 sa mi to meni... Takze hned po ovulacii je negativny?

sara34valentina
17. aug 2015

@emakiki alebo v ten den ! skor v ten den uz .........ked mas 28.-30 tak mas ovu na 15-18den

emakiki
17. aug 2015

@sara34valentina lenze, minuly mesiac mi dr. videla na sone ovulaciu na 12 ty den, tak ja som z toho uz jelen... Dnes test vysiel takto, posledny...

emakiki
17. aug 2015

@sara34valentina som zabudla pridat fotku😀

emakiki
17. aug 2015

@sara34valentina na 14 den bola najtmavsia a teraz ich je vidiet len velmi slabo...

emakiki
17. aug 2015

@sara34valentina a dnes si krcok ledva dociahnem aj hlienu mam viac...