Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@badimeria treba sa snazit uz v prvom dni 🙂
baby, poradíte mi? dala som foto do témy začinajuca ovulacia
Ahojte kedze ovulacne testy skusam prvy krat pridavam fotku 16 den cyklu. Ovulku som mavala kedysi 19 den cyklu,tak uvidim ako bude toto fungovat /viem to lebo vzdy sa mi podarilo ist na gyndu v tom case/ zacala som tento mesiac uzivat kapsule Shatawari,hormonalne problemy a nerastla mi sliznica maternice.
Dievcata pls poradte. V pondelok bola ovulka od vtedy na teste ziadna ciarka. Je to ok?
Ahojte baby,poradte,kupila som si ovulacne testy,ale som z nich trosku mimo,kedze neviem ako ich presne pouzit,cyklus mam dost nepravidelny,raz 32,raz 28... Mate niektora skusenost,kedy ich pouzit pri nepravidelnom cykle? Dik
Lauritka bola som u gynekologa ;) a aj som si robila test. Boli dve silne ciarky od utorka sa druha ani neukazala ;)
Oki dakujem ;) ak by som bola tehu tak tam ta sruha ciatka byva ci to nie je pravidlo?
Dakujem krasne ;) test tehu sa da asi az po nejakom tyzdni urobit predpokladam ci? Ak to nevyjde objednam si u vas ovu twstiky ;)kupila som len rychlo 1 balenie v lekarni
Dakujem za rady ;)
Ahojte baby, podla sona mam ovulaciu potvrdenu na 12 DC minuly mesiac, mi to potvrdila dr., vcera bol 12 DC, tak sme skusili, ide ale o toto, predvcerom, vcera a dnes som si robila ovu test, prikladam foto, prvy od hora je 11 DC, druhy 12 DC a treti 13DC, su to pepino testy, zda sa mi ze to slabne a bojim sa ci sme nepremeskali ovulku 😢 ale musim aj napisat, ze kedy sa maju robit, som si precitala az dnes aj to ze ze sa 2 hod. predtym musi obmedzit pitie vody, ja som si ho robila okolo 20 tej dnes az o 21:30...ja viem ze je to hrozne zle vidiet, ale inak sa odfotit tabletom neda... Dakujem za nazor...

@lauritka takto to mam uz tri dni ale ked su mokre su uplne jasne a silne toto uz uschnute je to normalne?