Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte kedze ovulacne testy skusam prvy krat pridavam fotku 16 den cyklu. Ovulku som mavala kedysi 19 den cyklu,tak uvidim ako bude toto fungovat /viem to lebo vzdy sa mi podarilo ist na gyndu v tom case/ zacala som tento mesiac uzivat kapsule Shatawari,hormonalne problemy a nerastla mi sliznica maternice.
Dievcata pls poradte. V pondelok bola ovulka od vtedy na teste ziadna ciarka. Je to ok?
Ahojte baby,poradte,kupila som si ovulacne testy,ale som z nich trosku mimo,kedze neviem ako ich presne pouzit,cyklus mam dost nepravidelny,raz 32,raz 28... Mate niektora skusenost,kedy ich pouzit pri nepravidelnom cykle? Dik
Lauritka bola som u gynekologa ;) a aj som si robila test. Boli dve silne ciarky od utorka sa druha ani neukazala ;)
Oki dakujem ;) ak by som bola tehu tak tam ta sruha ciatka byva ci to nie je pravidlo?
Dakujem krasne ;) test tehu sa da asi az po nejakom tyzdni urobit predpokladam ci? Ak to nevyjde objednam si u vas ovu twstiky ;)kupila som len rychlo 1 balenie v lekarni
Ahojte baby, podla sona mam ovulaciu potvrdenu na 12 DC minuly mesiac, mi to potvrdila dr., vcera bol 12 DC, tak sme skusili, ide ale o toto, predvcerom, vcera a dnes som si robila ovu test, prikladam foto, prvy od hora je 11 DC, druhy 12 DC a treti 13DC, su to pepino testy, zda sa mi ze to slabne a bojim sa ci sme nepremeskali ovulku 😢 ale musim aj napisat, ze kedy sa maju robit, som si precitala az dnes aj to ze ze sa 2 hod. predtym musi obmedzit pitie vody, ja som si ho robila okolo 20 tej dnes az o 21:30...ja viem ze je to hrozne zle vidiet, ale inak sa odfotit tabletom neda... Dakujem za nazor...

@lauritka takto to mam uz tri dni ale ked su mokre su uplne jasne a silne toto uz uschnute je to normalne?