icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

girlinka
29. aug 2015

@lauritka no mala som ciri..11DC...ale zeby uz tak skoro mohla byt ovulacia?..a na 12-ty bol uz biely...telo sa so mnou akosi divne zahrava

aanetkaa1
29. aug 2015

@lauritka pozri

lauritka
29. aug 2015

@girlinka hmm, no vies , ono ja na sledovanie najelpsia kombinacia hlien. ovu testy a meranie BT.. teplota potm potvrdi spatne, ze ovulacia prebehla. no jasne, ze niekedy moze byt a skor ovulk,a potom bude kratci cyklus.

lauritka
29. aug 2015

@aanetkaa1 ano pozitivne.. hmm... no nezvykne to takto skakat.. teoreticky je mozne, este ze su dozrete dva folikuly.. a su dve ovulky cca v rozzpati 1-2 dni. ze jedne prasken trosku neskor.

sara34valentina
29. aug 2015

@barborka0 mozno sa ti posunula ovulka vtedy je krcok tiez vysoko 😨

zabka1987
29. aug 2015

Baby a ked mi vysiel ovul test pozitivny 24.8 kedy cca prebehla ovulka ? Lebo som teraz uplne citila bolest . Potom strasne pichanie ASI 5 min a potom od vtedy nic . To mohlo to vajicko este v ten den prasknut? Na druhy den bola kontrolna palicka uz skoro neviditelna. Ked sme Mali styk 21.8 to asi Staci na otehu . Ci ? Diky

steinarka
29. aug 2015

@zabka1987 ovulka prebieha do 24-48 hodin po pozitivnom teste.. a spermie preziju v tele zeny niekolko dni, zalezi od podmienok a zivotaschopnosti spermii.. drzim palce

emakiki
29. aug 2015

Tak ma boli brucho... 😢 myslim, ze do rana alebo zajtra dostanem MS... Nafuknuta som brutalne, krcok mam tvrdy a vysunuty, hlien biely husty... No uvidime rano, mam posledny test.. Zle mi byva stale, ale uz nevraciam a prsia ma sem tam bolia, teraz nie...

sara34valentina
30. aug 2015

@emakiki ojeeeee to mi je luto, neboj podari sa dalsi cyklus 😵

emakiki
30. aug 2015

@lauritka prosim ta porad, dnes som 29 DC a 13 DPO, test negativny a hlien mam biely riedky a je ho viac, vcera vecer, som mala na nohavickach trochu bieleho vytoku... Brucho ma pobolieva, niekedy chvilku ako na MS, niekedy tak inak a hned to prrejde, uz mi nebyva zle, ani nevraciam, naposledy ma prsia boleli vcera, aj to len jedno a chvilku a brucho mam take tvrdsie... Ja viem, ze mozem len cakat, ale co ten hlien? Nenapoveda ta zmena nic?

lauritka
30. aug 2015

@emakiki ahoj, zial nie.. do dvoch dni by mala prisz mrska. oklamali ta priznaky ☹

emakiki
30. aug 2015

@lauritka a taky byva hlien pred MS?

lauritka
30. aug 2015

@emakiki moze byt. to je nepodstatne uz teraz, kedze nemas pozitivny testik.

emakiki
30. aug 2015

@lauritka uz vy bol 100% pozitivny? Pytala som sa aj do buducna, aby som vedela, ale uz mi makne aj krcok a otvara sa...tak nic, len nerozumiem tym priznakom... Este som si hovorila, ci ja potrebujem este nejaky test... No smola...

lauritka
30. aug 2015

@emakiki ano 13 dpo uz musi nieco vyjst ... hlavne na citlivom desiatkovom teste.
niekedy proznaky vedia namotat, hlavne ako to clove velmi chce a ocakava. ☹

emakiki
30. aug 2015

@lauritka a chcela by som si od teba objednat ovulacne testy a tehotenske nemas?

emakiki
30. aug 2015

@lauritka no ja som to mala naplanovane a brala som to ako hotovu vec, ale ked mm je mudrejsi nez ja, tak to takto dopadne...mame sice este cas, ale aj tak, uz chcem byt tehotna...

lauritka
30. aug 2015

@emakiki mam jasne, napis mi do IP

emakiki
30. aug 2015

@lauritka ok, este pockam den dva, ked pride mrcha a potom napisem a twhotenske mas po kolko?

lauritka
30. aug 2015

@emakiki rovnako ako ovu .

kniha24
30. aug 2015

Myslite si,ze ovulacia prebehla ten 17DC?

barborka0
31. aug 2015

@sara34valentina
@lauritka tak dnes som zas testovala

emakiki
31. aug 2015

@barborka0 mne sa zda ze tam je duch... Neni?

barborka0
31. aug 2015

@emakiki no aj mne sa zda,aj v sobotu bol duch tak dnes by mal byt silnejsi nie?

emakiki
31. aug 2015

@barborka0 no asi ano, malo by to silniet....ale ani ja neviem co sa deje so mnou...mne testy nerobia ani ducha, som dnes 30 DC a MS nikde a krcok uplne makky a otvoreny

girlinka
31. aug 2015

zienky mam este jednu otazku...ked som povedzme mala ovulaciu ten 10 - 11 DC (kedy bol aj hlien len ja truba som netestovala..a mozem ja testovat uz teraz ked vychadzaju testy negativne jedna radost) tak menzeska kedy ma prist?..skor ci ako obvykle ako mavam (28 - 30 dc) ?

petra212
31. aug 2015

@girlinka
ak bola ovulka naozaj 10 - 11 DC tak ms môžeš očakávať najneskôr 25 - 26 DC

girlinka
31. aug 2015

@petra212 a ked mi pride ako obvykle to znamena ze ovu nebola vobec?

vlasze
31. aug 2015

@girlinka ja tiež mavam ovu na 9-10 DC a menštruaciu každych 21 dni

girlinka
31. aug 2015

@vlasze fuuu tak to dost skoro..aj ked je pravda ze ja som druhy cyklus po vysadeni antiky...takze teoreticky ani vobec mat nemusim...len som si sledovala ten hlien, ktory som mala na ten 11-ty den a testovat som zacala az na 13 dc