Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@barborka0 mozno sa ti posunula ovulka vtedy je krcok tiez vysoko 😨
Baby a ked mi vysiel ovul test pozitivny 24.8 kedy cca prebehla ovulka ? Lebo som teraz uplne citila bolest . Potom strasne pichanie ASI 5 min a potom od vtedy nic . To mohlo to vajicko este v ten den prasknut? Na druhy den bola kontrolna palicka uz skoro neviditelna. Ked sme Mali styk 21.8 to asi Staci na otehu . Ci ? Diky
Tak ma boli brucho... 😢 myslim, ze do rana alebo zajtra dostanem MS... Nafuknuta som brutalne, krcok mam tvrdy a vysunuty, hlien biely husty... No uvidime rano, mam posledny test.. Zle mi byva stale, ale uz nevraciam a prsia ma sem tam bolia, teraz nie...
@emakiki ojeeeee to mi je luto, neboj podari sa dalsi cyklus 😵
@lauritka prosim ta porad, dnes som 29 DC a 13 DPO, test negativny a hlien mam biely riedky a je ho viac, vcera vecer, som mala na nohavickach trochu bieleho vytoku... Brucho ma pobolieva, niekedy chvilku ako na MS, niekedy tak inak a hned to prrejde, uz mi nebyva zle, ani nevraciam, naposledy ma prsia boleli vcera, aj to len jedno a chvilku a brucho mam take tvrdsie... Ja viem, ze mozem len cakat, ale co ten hlien? Nenapoveda ta zmena nic?
@sara34valentina
@lauritka tak dnes som zas testovala
zienky mam este jednu otazku...ked som povedzme mala ovulaciu ten 10 - 11 DC (kedy bol aj hlien len ja truba som netestovala..a mozem ja testovat uz teraz ked vychadzaju testy negativne jedna radost) tak menzeska kedy ma prist?..skor ci ako obvykle ako mavam (28 - 30 dc) ?

@lauritka no mala som ciri..11DC...ale zeby uz tak skoro mohla byt ovulacia?..a na 12-ty bol uz biely...telo sa so mnou akosi divne zahrava