Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka tak trochu to z rana zoslablo robene 17:35
@emakiki ok mozno ti este hcg nizke je preto neukaze,,,, skus este zajtra uz musi ukazat ducha 🙂 drzim palce
@barborka0 ano sliznicia je vysoko 🙂 gratulujem zajtra rano bude silnejsi, ale dusika tam na oko vidim :P drzim palce nech silnie 🙂
@kniha24 milujte sa dnes a pozajtra🙂
@sara34valentina dakujem, myslis ze zajtra si mam urobit? Nie radsej az v nedelu? Moze byt silnejsi zo dna na den?
@emakiki kazda zena je ina mne silneli pomerne rychlo 🙂 skus v nedelu , mas pravdu,🙂
@sara34valentina
No lebo uz mam len jeden, urobim si v nedelu a ak nedoatanem MS pojdem si este kupit
@steinarka
@sara34valentina
@lauritka dnesne testy
zienky..heelp...druhy cyklus od vysadenie antiky si robim ovulacne testy...vsetky su negativne..:( to je normalne toto?...ani neviem ako dlho trva kym sa spamataju vajecniky...
baby pls nevysmejte sa mi,ale nechapem ako je mozne , že som mala 100% poz.test na 16DC a vcera na 19 DC bol taktiež 100% pozitívny..može sa stať, že mi praskne 1 folik na 16DC a potom druhy na 19 DC a preto takto test ukazal?? ak som trepla nezmysel pls neukamenujte ma 🙂

@kniha24 jasnee, sup na vec 🙂